As irgi uz kiek jaunesnes aukles,bet kamuoja klausimas:ar nesusiras ta aukle "normalaus darbo"?kaip jus,mamytes,su tuo nerimu kovojat?Kokia jusu patirtis?
As taip pat galvoju, kad jaunesnė auklė daugiau energijos turėtų su vaikučiu užsiimti. Tačiau man priimtiniausias amžius būtų keli metai iki pensijos arba jau pensiinio amžiaus. Nes manau, kad jaunesnė tikrai galėtų geresnį ir geriau mokamą darbą susirasti negu auklės
Man tai labai patiktų jauna auklė (20-30), aišku, mylinti vaikus ir netinginti/mokanti su jais užsiimti - bet tokių nepasitaikė kol kas Antras patinkantis variantas - moteris apie 40-50 metų - tokią turėjom ir, panašu, ji pas mus sugrįš Mūsiškė auklė labai myli vaikus, todėl ir renkasi tokį darbą. Ir aš ja tikiu
QUOTE(jurgytia @ 2006 08 30, 21:56)
As taip pat galvoju, kad jaunesnė auklė daugiau energijos turėtų su vaikučiu užsiimti. Tačiau man priimtiniausias amžius būtų keli metai iki pensijos arba jau pensiinio amžiaus. Nes manau, kad jaunesnė tikrai galėtų geresnį ir geriau mokamą darbą susirasti negu auklės
Vyresnės dažnai ieškosi "normalaus darbo", nes pergyvena, kad kelių metų "iki stažo" trūksta (dabar reikia 30!), jaunesnės - kad nepadarys karjeros. O jei šias problemas išsprendžia, ir tos ir tos gali būti labai šaunios.
Mūsų auklė jau pensijinio amžiaus, bet energijos ir mokėjimo užsiimti su vaiku jai tikrai netrūksta. Ir mano dukrytė tikrai nei iš tų lėtųjų, bet jos puikiai sutaria. Aš ir ieškojau vyresnės, nes mes neturim močiutės. Panašu, kad dukrytė auklę priima kaip močiutę. Čia manau žmogus žmogui nelygu ir 25 metų gali būti jau "pasenusi", ir 65 gali būti dar jauna.
Aš irgi sutinku, kad ta vyresnė moteris puikiai gali susitvarkyti. Čia mano nuomonė, bet aš galvoju, kad jauna moteris gal kokių problemų turi ar šiaip, jei eina dirbti aukle už tokius nedidelius pinigus. Todėl aš ir nenorėčiau jaunos auklės.
Mes turim jauna auklyte, 25 metu ir esam labai patenkinti. Ir problemu ji jokiu neturi
Musu auklei 50 metu sukako siais metais.
Labai patenkiti.Turejom 19 metu,bet,kad ji net nezinojo is kurios puses prie vaiko prieiti
Labai patenkiti.Turejom 19 metu,bet,kad ji net nezinojo is kurios puses prie vaiko prieiti
QUOTE(MaTo @ 2006 09 21, 16:39)
as tai pasisakyciauvisgi uz vyresnio amziaus aukle (nuo 50m)atsakomybes supratimas kitas, patirtis visgi daro savo, o kokai patirtimi gali pasigirti 20???kuriai tik masimatymai galvoja.
Tikrai nesu nusiteikusi pries jaunsu zmones, bet manau aukles pozicijai nelabai tinka.
Tikrai nesu nusiteikusi pries jaunsu zmones, bet manau aukles pozicijai nelabai tinka.
O man atrodo, kad tik mamos širdis pasakys, tinka ar ne... Aš tų 50 - 60 kaip tik bijočiau. Jos jau ŽINO, kaip galima chaltūrinti . O tos jaunos auklės to dar nemoka
Beje, dar labai svarbus ir šeimos vyro "polėkis" tskant. Jauna auklė gali būti pavojingas pasirinkimas
QUOTE(naitas @ 2006 09 21, 21:09)
O man atrodo, kad tik mamos širdis pasakys, tinka ar ne... Aš tų 50 - 60 kaip tik bijočiau. Jos jau ŽINO, kaip galima chaltūrinti . O tos jaunos auklės to dar nemoka
Beje, dar labai svarbus ir šeimos vyro "polėkis" tskant. Jauna auklė gali būti pavojingas pasirinkimas
As taip pat galvoju, kad tai gali buti pavojinga Manau jeigu vyrui ieskociau tai imciau jaunute , o vaikuciams noreciau nuo 50metu