Įkraunama...
Įkraunama...

Optimalus auklės amžius

man tai atrodo , kad visgi geriau aukle su patirtimi, jos daugiau ir kantrybes turi su vaikais, ir patikimesnes atrodo, o jauna tai saus i galva isvaziuoti pvz i UK ir ka tu jei padarysi, su pensinio amziaus moterimi paprasciau.
As labai norejau aukles apie 50 m, bet turiu vyresne ir ja labai dziaugiuosi.
svarbu istiesu kad butu geras zmogus.
Atsakyti
Man atrodo, geriau jauna, nes vyresnes juk augusios tarybiniais laikais, kai vaikai buvo gasdinami milicininkais ir svetimais dedemis. tai pas jas ir mastymas kitoks. Senos daznai nusisneka, prisigalvoja visokiu nesamoniu, persa savo nuomone (nu cia tai isvis virsune, kai paskaitau), jos neprisitaiko taip lengvai prie aplinkybiu.

O jauna aukle manau geriau, nes vaikai megsta jaunas merginas. Taip pat ir koks vaikinas "auklius" labai gerai butu, pvz, berniukui.

Su sene ar siaip kokia tetulyte manau vaikas nuobodziautu, butu gal ramesnis. Pagyvenusios nemoka daug ir idomiai zaisti.

O jaunos-pats tas.
Atsakyti
sveikos mamytes,
esu visai dar nauja, ir mano pirmoji zinote skiriamai siai temai, apie aukles.
Pati esu istekejusi, taciau vaikuciu dar neturinti. Esu jauna, 20 metu.
Gyvenu Airijoje, Ieskau seimos kuriai reikalinga aukle.
Manau aukle pasirenkama ne pagal amziu unsure.gif As esu aukle, ir manau vaikui gal net geriau jauna. As galiu zaisti su juo isdykauti, o kur tau kokia mociute palakstys blush2.gif ?
Stai, buvau 18 kai priziurejau viena mergaite. Neisivaizduojat kaip as ja mylejau, man ji buvo pati graziausia mergyte, rupinausi kaip savo vaiku. Aisku viskas priklause nuo teveliu, tevai buvo begalo silti zmones. Beje jie mane rado ne per pazystamus,o tiesiog skelbimu. Mergyte nebuvo ne 2 metuku.
Manau, kad jaunesne yra daugiau atidi, kruopstesne. Daugiau klausanti vaikelio mamos. Vyresne vadovaujasi savo patirtimi, bet ne visiem vaikam tinka viena taktika. Jei jos vaikui tiko tas tai ir tavo vaikui turi tikti?
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2006 08 10, 16:08)

Borderline, 10 Rug 2006 - 16:08, para�ė:

Borderline, 10 Rug 2006 - 16:08, para�ė:

Man atrodo, geriau jauna, nes vyresnes juk augusios tarybiniais laikais, kai vaikai buvo gasdinami milicininkais ir svetimais dedemis. tai pas jas ir mastymas kitoks. Senos daznai nusisneka, prisigalvoja visokiu nesamoniu, persa savo nuomone (nu cia tai isvis virsune, kai paskaitau), jos neprisitaiko taip lengvai prie aplinkybiu.

O jauna aukle manau geriau, nes vaikai megsta jaunas merginas. Taip pat ir koks vaikinas "auklius" labai gerai butu, pvz, berniukui.

Su sene ar siaip kokia tetulyte manau vaikas nuobodziautu, butu gal ramesnis. Pagyvenusios nemoka daug ir idomiai zaisti.

O jaunos-pats tas.

O jaunos-pats tas.

drinks_cheers.gif Va būtent todėl ir samdau jauną auklę thumbup.gif
Atsakyti
As samdysiu tik su med. issilavinimu arba, ta kuri turi vaika
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2006 08 10, 18:08)

Borderline, 10 Rug 2006 - 18:08, para�ė:

Borderline, 10 Rug 2006 - 18:08, para�ė:

O jaunos-pats tas.

O jaunos-pats tas.

schmoll.gif blink.gif Negalvojau, kad yra tokiu nuomoniu.Tai, ar tave blogai isauklejo Tarybine mama,ar taves nemylejo Tarybine mociute- nesuprantu as sito kategorisko pasisakymo g.gif As be galo siltai prisimenu savo mociute, o jos fantastiski pasakojimai apie senus laikus.Mano dukra ilgai vaiksciojo pas pagyvenuse aukle ir labai ja mylejo , o i darzeli eit nenorejo, nes aukles buvo jaunos ir tarp saves bendravo , o vaikams jos dar nesubrendusios buvo.Man atrodo , cia amzius ne prie ko- vaikus reikia mylet paprasciausiai, ir jie bus laimingi, o tarybine ji ar ne ,na cia tai jau is vis juokinga.
Atsakyti
Mano mama netarybine, ji is bohemos smile.gif
o mociutes visos beveik tarybines nieko cia nepakeisi. todel ir ieskociau bent siuolaikiskos.
beje, tokia nuomone susidariau SM paskaicius apie visokias geriancias vagiancias meluojancias jadzes aldonas genes ir stasytes. va tokios yr tarybines.
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2006 08 11, 00:09)

Borderline, 11 Rug 2006 - 00:09, para�ė:

Borderline, 11 Rug 2006 - 00:09, para�ė:

o mociutes visos beveik tarybines nieko cia nepakeisi. todel ir ieskociau bent siuolaikiskos.
beje, tokia nuomone susidariau SM paskaicius apie visokias geriancias vagiancias meluojancias jadzes aldonas genes ir stasytes. va tokios yr tarybines.

Vat apie tokią vieną auklę kaip tik kolega papasakojo, vakar matytą vaizdelį, kaip tokia bobelka pasiėmusi bambalį alaus patraukia, o tada pasilenkusi kalbina išsišiepusi tą vaikutį, sėdintį vėžimėlyje blink.gif Koks kvapas ir malonumas vaikui turėtų būti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 08 11, 16:21)

Fanta, 11 Rug 2006 - 16:21, para�ė:

Fanta, 11 Rug 2006 - 16:21, para�ė:

Vat apie tokią vieną auklę kaip tik kolega papasakojo, vakar matytą vaizdelį, kaip tokia bobelka pasiėmusi bambalį alaus patraukia, o tada pasilenkusi kalbina išsišiepusi tą vaikutį, sėdintį vėžimėlyje blink.gif Koks kvapas ir malonumas vaikui turėtų būti blink.gif

Zalingu iprociu turi ne tik pagyvenusios schmoll.gif.As suprantu, kad savo vaikeli svetimam , nepazystamam zmogui patiket yra praktiskai neimanoma g.gif As tai tikrai negaleciau blink.gif Bet jaunai neturinciai vaiku-bijociau blink.gif Na cia mano nuomone, nes kai pasiziuriu i savo dukras, tai jos tikrai nemoka su vaikais apsieiti.
Atsakyti
QUOTE(ssilva @ 2006 08 11, 18:02)

ssilva, 11 Rug 2006 - 18:02, para�ė:

ssilva, 11 Rug 2006 - 18:02, para�ė:

Zalingu iprociu turi ne tik pagyvenusios schmoll.gif.As suprantu, kad savo vaikeli svetimam , nepazystamam zmogui patiket yra praktiskai neimanoma g.gif  As tai tikrai negaleciau blink.gif Bet  jaunai neturinciai vaiku-bijociau blink.gif Na cia mano nuomone, nes kai pasiziuriu i savo dukras, tai jos tikrai nemoka su vaikais apsieiti.

Zalingu iprociu turi ne tik pagyvenusios schmoll.gif.As suprantu, kad savo vaikeli svetimam , nepazystamam zmogui patiket yra praktiskai neimanoma g.gif  As tai tikrai negaleciau blink.gif Bet  jaunai neturinciai vaiku-bijociau blink.gif Na cia mano nuomone, nes kai pasiziuriu i savo dukras, tai jos tikrai nemoka su vaikais apsieiti.

čia galima ginčytis. Pirmoji mano auklė turėjo savo vaiką ir visiškai netikusi buvo, su mano kliacku visai neužsiimdavo, į lauką labai retai išvesdavo, atsakingumo visai neturėjo. Antroji - jauna studentė, jokių savų vaikų neturinti, tiesiog pavyzdinga auklytė.
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
Na man auklės paieškų reikalai dar užgrius tik po gerų metų. Bet...spauda, TV ir pasisakymai čia rodo, kad laukia nelengvas darbelis.
Kol kas mano taikiklyje viena mergaitė, studentė. Su ja gyvenome senuose mūsų namuose. Dabar ir toliau draugaujame, nors amžiaus skirtumas beveik 9 metai smile.gif Aš manau, kad auklės amžius nėra itin svarbus. Pačios sakote, kad apkiautusios, nedėmesingos vaikui gali būti tiek vyresnės moteriškės, tiek jaunos panelės. Mano manymu labiausiai auklės elgesį su vaiku lemia ne amžius, o jos atsakingumas, požiūris į vaikus ir panašiai.
Sėkmės ieškant pačios pačiausios auklės. Prisidėsiu prie jūsų po metų mirksiukas.gif
Atsakyti
aš turiu dvi aukles, ir jomis laaaabai patenkinta, vienai 40metų, kitai 60metų. Ir abi jos visai ne tarybinės. ir jos neperša man savo nuomonės kaip aš turėčiau auklėti savo vaiką.
Atsakyti