Įkraunama...
Įkraunama...

Optimalus auklės amžius

QUOTE(Smurka @ 2003 09 23, 22:22)
reiketu, manau, vadovautis nuojauta, o ne amziumi

pritariu drinks_cheers.gif

As aukle dirbau, kai dar mokiausi 10 klaseje, priziurejau 2 ir 6 metu vaikucius. Vaikai vergdavo kai reikdavo man eiti namo. Kodel? Todel kad jauna panele turi sveikatos selti ir dukti su jais, uzsiimineti ivairiausia smagia veikla.
Bet negaliu ir apie pagyvenusias nieko blogo sakyti. Viena gal kojines megztu prie TV, bet kita atvirksciai, pilna gyvenimiskos patirties, galbut tik dar kruopsciau priziuretu jusu mazyli. TAip kad ar jauna, ar sena aukle - priklauso nuo pacio zmogaus, o ne nuo jo amziaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 19, 20:02)
aš tik teoriškai samprotauju  biggrin.gif
šiaip dauguma žmonių aukles samdo pilnai darbo dienai, į ką įeina pilna vaiko priežiūra. dėl to ieško daugiau mažiau "profesionalės"

O kas Jus laikote profesionale aukle?? Kokios jos turi tureti issilavinima??
Juk jei jos turi jau uzauginusios vaika, tai dra ne rodyklis auklei..
manau labai duag priklauso nuo zmogaus... ir nesvarbu ar jsi jaunas ar ne..

Kiek per gyvenima uzaugino vaiku tai nerodo aukles profesionalumo..manau auklei svarbu kantrybe, atakingumas ir noras bendrauti su vaiku, krusi reikalauaj labai duag demesio..o butent siek tiek pagyvenusios, jau gyvenimo maciusios moteriske, sorry nenori izeisti, tikrai kartais neturi nei jegu nei noro lakstyti paskui vaika..
O aukle vaiku turi buti draugas (net ne mama), o draugas ..

Cia mano nuomone..ir amzius nerodiklis.
Atsakyti
QUOTE(Truzka @ 2009 09 07, 23:43)
pritariu drinks_cheers.gif

As aukle dirbau, kai dar mokiausi 10 klaseje, priziurejau 2 ir 6 metu vaikucius. Vaikai vergdavo kai reikdavo man eiti namo. Kodel? Todel kad jauna panele turi sveikatos selti ir dukti su jais, uzsiimineti ivairiausia smagia veikla.
Bet negaliu ir apie pagyvenusias nieko blogo sakyti. Viena gal kojines megztu prie TV, bet kita atvirksciai, pilna gyvenimiskos patirties, galbut tik dar kruopsciau priziuretu jusu mazyli. TAip kad ar jauna, ar sena aukle - priklauso nuo pacio zmogaus, o ne nuo jo amziaus mirksiukas.gif

Man taip pat teko priziureti vaikucius,1,5m ir 7m.Manau,kad aukles darbas ne vien nuo profesionalumo priklauso..Arba tu tinki tai seimai,arba ne...ir jie tau..gal cia daugiau biosroves... smile.gif buna,kad jautiesi tiesiog kaip namie...amzius tikrai,manau,niekuo detas...
Atsakyti
manau butu galima samdyti ir 12-17 metu merginas, svarbu ju charakteris ir pedantiskumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowene @ 2009 09 15, 18:19)
manau butu galima samdyti ir 12-17 metu merginas, svarbu ju charakteris ir pedantiskumas mirksiukas.gif

Na 12 metu mergaites dar net mergina nelaikyciau smile.gif ir vaika palikti manau dar ne laikas ax.gif
Atsakyti
As turejau jauna aukle -23 metu. Pabuvo 1 men ir pabego doh.gif Sunku matyt pasidare, po to sugrizo po pusmecio, taciau jau as buvau atsitokejusi ir tuomet galvojau kaip as galejau buti tokia lengvabude? Merginai, kuri savo vaiko nera turejusi patiketi savo pati pati pati brangiausia turta nono.gif
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2009 09 20, 17:55)
As turejau jauna aukle -23 metu. Pabuvo 1 men ir pabego doh.gif  Sunku matyt pasidare, po to sugrizo po pusmecio, taciau jau as buvau atsitokejusi ir tuomet galvojau kaip as galejau buti tokia lengvabude? Merginai, kuri savo vaiko nera turejusi patiketi savo pati pati pati brangiausia turta nono.gif

Tai galvojate, kad geros auklės tik tos, kurios turi savo vaikų? smile.gif Įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelynkaa @ 2008 05 19, 20:19)
bet vaikai kartais ir nuramint moka smile.gif
juk nevisi vien rekia ar draudzia 4u.gif
juk turi viskas isbandyt
aisku jei soktu per langa ar jimtu peili tai to neleisciau tas leidimas turi savo ribas
nesakau kad vaikai visad susitvarkys bet kaip viresne sesute juk pabut tai galiu?
Papildyta:
nu sito tai as tikrai neleisciau pyrma vaikas pavalgdintas ir t.t. o po to as vistiek aki dyrbi aukle tai rupiniesi vaiku kad jam nieko nenutiktu 4u.gif

QUOTE(evelynkaa @ 2008 05 19, 20:40)
as nekalbu visa diena kokias 3-4h ar daugiau kodel gi ne?
o apie keliu metu vaika kalba eina? jei apie 4m?
tai kodel gi ne, nes nera labai jau mazas pavalgdinti aprengti pazaisti.
juk viena diena padyrbti tai galiu, netynka nereik! 4u.gif

Absurdiski pasisakymai! doh.gif mergaite, dek visas pastangas mokslams, bus ateityje lengviau (kiek klaidu pasisakymuose, minciu chaosas)

noreciau, jog aukle butu bent vidurine m-kla pabaigusi
Atsakyti
aukle turi pritapti prie seimos --tam turi biolaukai reiksme didele smile.gif amzius nesvarbu , tik kad su vyru nepradetu fliurtuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai amžius nelabai svarbu, svarbiausia, kad užsiimti su vaikučiu mokėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(li-li @ 2009 09 20, 16:55)
As turejau jauna aukle -23 metu. Pabuvo 1 men ir pabego doh.gif  Sunku matyt pasidare, po to sugrizo po pusmecio, taciau jau as buvau atsitokejusi ir tuomet galvojau kaip as galejau buti tokia lengvabude? Merginai, kuri savo vaiko nera turejusi patiketi savo pati pati pati brangiausia turta nono.gif

Musu auklytei dabar 22 metai, savo vaiku neturi, o as turiu du. Bet ji turi broli, kuris augina trynukus ir nuo pat gimimo jiems padejo, taip pad baige Pedagoginiam ikimokyklini ugdyma. Tai patikekit, kartais as pati klausiu pas ja patarimo ir ji geriau zino kaip ir ka daryt doh.gif AUKSAS mano auklyte wub.gif
Bet visgi as manau, kad amzius nera svarbu, cia viskas susideda is daugelio aplinkybiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2009 10 28, 17:57)
Bet visgi as manau, kad amzius nera svarbu, cia viskas susideda is daugelio aplinkybiu mirksiukas.gif

Būtent. Aš turėjau keletą auklių, bet geriausios buvo dvi - viena studentė, o antra dar moksleivė. Abi rūpestinos, abi atsakingos, abi ne tinginės. Tad amžius - dar ne pagrindinis rodiklis.
Atsakyti