Įkraunama...
Įkraunama...

Optimalus auklės amžius

QUOTE(evelynkaa @ 2008 05 19, 19:40)
as nekalbu visa diena kokias 3-4h ar daugiau kodel gi ne?
o apie keliu metu vaika kalba eina? jei apie 4m?
tai kodel gi ne, nes nera labai jau mazas pavalgdinti aprengti pazaisti.
juk viena diena padyrbti tai galiu, netynka nereik! 4u.gif

aš tik teoriškai samprotauju biggrin.gif
šiaip dauguma žmonių aukles samdo pilnai darbo dienai, į ką įeina pilna vaiko priežiūra. dėl to ieško daugiau mažiau "profesionalės"
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 19, 20:02)
aš tik teoriškai samprotauju  biggrin.gif
šiaip dauguma žmonių aukles samdo pilnai darbo dienai, į ką įeina pilna vaiko priežiūra. dėl to ieško daugiau mažiau "profesionalės"

tai galiu ir pilnai dienai pampersus pakeist mokesiu juk ten pacio geriausios aukles neviska moka iskarto!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalbėdama apie jaunas aukles aš irgi galvoje paauglių neturėjau (maniškės buvo 18-20 metų). Dėl jaunesnių 100% pritariu senai niekšei.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 05 19, 19:02)
aš tik teoriškai samprotauju  biggrin.gif

g.gif O ka reiskia profesionale. Pas mus aukles jau gyvena 3 metai(imam au-pair) mergytes. Jaunos jos kitos vkusios buvo kitos labai jau doh.gif Bet ka patirtis dave, kad aukles ilgiau kaip 6 men negalima imti.
Va dabar ieskau mensiukui, kol musiske atostogauja, nuo birzelio iki liepos, o rugseji nzn, gal uzteks jau valandines g.gif
Atsakyti
4u.gif turejau aukle kuriai buvo 56metai,bet atrode jaunatviskai.Baigesi tuo ,kad kuo mano sunus didyn augo, tuo jai buvo sunkiau su juo buti,nes labai judrus vaikas.Kai suejo 1,7 metuko ji paprasciausiai nieko nesakiusi isejo.(na dukrai iseidama pasake,kad jai per sunku)padirbo 8men.dabar aukle rinkciausi tikrai ne daugiau kaip iki 50metu. smile.gif
Atsakyti
http://www.skelbiu.l...es-6362237.html
Atsakyti
Manau kad amžius nelabai svarbu,nebent jau gerokai pagyvenusi ir vaikelis gyvsidabriukas,gali nesuspėti paskui jį.

Evelynkaa vaikui netik pampersą pakeisti reikia ar su juo pažaisti,yra daug darbelio tik taip atrodo kad nesunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 10 rugpjūčio 2009 - 19:23
turejom vos ne dešimt auklių, visos buvo skirtingo amžiaus, nuo 20 iki 65 metų.... geriausios 40-55 metų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaica 06 @ 2009 08 24, 19:09)
turejom vos ne dešimt auklių, visos buvo skirtingo amžiaus, nuo 20 iki 65 metų.... geriausios 40-55 metų  thumbup.gif

Kodėl jos geriausios? g.gif
Atsakyti
o man atrodo kad auklei nera svarbus amzius. As aukle dirbau kaip man buvo 20m.ir labai puikiai susitvarkiau su vaikuciu,maisto ruosimu,ejimu y laukuty.Be to tada buvau studente kai jis miegijo as ruosdavaysi paskaitom bent valanda paskirdavau,po to pasitvarkydavau.Tada man pasiseke nes mano mazylis miegojo pietu 4 val. biggrin.gif Ir dabar kai man 30m. as vel dirbsiu aukle.Manau pirmiausia reikia myleti darba aukles.Ir zinot savo pareigas tada bus viskas gerai. biggrin.gif O jeigu pasidare per sunku dirbti tiesiog pasakyti seimininkams,o ne pabegti.Beje labai nemegstu aukliu kurios knisasi po seimininku daiktus schmoll.gif
Atsakyti
tikrai nera svarbus aukles amzius, ar 20, ar 70. Turi buti sveika ir tvarkinga.Matosi gi viskas is zmogaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fyja @ 2009 09 03, 20:47)
tikrai nera svarbus aukles amzius, ar 20, ar 70. Turi buti sveika ir tvarkinga.Matosi gi viskas is zmogaus  g.gif

100% jums pritariu svarbu kad butu sveika ir mokytu rupintis vaiku.Kita kart ta 20m. mergina geriau pasirupina mazyliu negu moteris 50 m. arba atvirksciai ir buna.Manau po kiek laiko tevai patys pamato kokia aukle issirinko ir jei netinkama galima atsakyti auklei
Atsakyti