Papildyta:
QUOTE(andzelika @ 2010 09 19, 10:13)
Kažkaip mūsų bendravimas buvo šiltesnis, o dabar...jaučiasi kad adsirado mūsų tarpe" TIKRŲ LIETUVIŲ "PRADINUKIŲ.
*
nepyk, bet skamba kaip įžeidimas. tikrai nepastebėjau, kad kažkas kažkaip ne taip bendrauja. moterys mielai dalijas tuo ką turi, kiekvienos prašymas, klausimas nelieka neišgirstas. ar aš klystu?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nors esu naujoke, bet isiterpsiu As pirma foruma perskaiciau nuo pradziu iki pabaigos ir man neatrode, kad cia kazkas ne taip, visos bendrauja labai draugiskai, todel ir nusprendziau pasidalinti savo "turtais" , kad isilieti jusu tarpa. MAnau kad vienas zmogutis, del slaptazodzio pakeitimo truputi pasikarsciavo. Manau kad mes ir toliau gyvensime draugiskai
Sveikos ,
tikiuosi, kad šį kartą pastebėsite mane ir atsakysite į pasisveikinimą ( nebent nėra noro priimti į savo ratą ).
Ir pasisveikinau, ir paštą papildžiau....
tikiuosi, kad šį kartą pastebėsite mane ir atsakysite į pasisveikinimą ( nebent nėra noro priimti į savo ratą ).
QUOTE(auglina @ 2010 09 19, 11:06)
Sveikos ,
Sveika tikrai visoms atsakysime ir į ratą priimame visas norinčias ir prisijungiančias su bendromis idėjomis o kad atsako ne iš karto, manau tai natūralu(juk nesėdime prie PC visą parą), tik primenu, kad rašydamos į paštą pasirašykite ir SM niką
P.S. norint gauti slaptažodį rašykite Arden į až
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 09 19, 11:19)
Sveika tikrai visoms atsakysime ir į ratą priimame visas norinčias ir prisijungiančias su bendromis idėjomis o kad atsako ne iš karto, manau tai natūralu(juk nesėdime prie PC visą parą), tik primenu, kad rašydamos į paštą pasirašykite ir SM niką
QUOTE(auglina @ 2010 09 19, 11:06)
Sveikos ,
sveika, sveika,
QUOTE(arden @ 2010 09 19, 10:36)
nepyk, bet skamba kaip įžeidimas. tikrai nepastebėjau, kad kažkas kažkaip ne taip bendrauja. moterys mielai dalijas tuo ką turi, kiekvienos prašymas, klausimas nelieka neišgirstas. ar aš klystu?
Pritariu visu 100 %
Ir ne vienai pradinuei nekilo jokia pykcio banga del padaryto gero darbo - pakeisto slaptazodzio ir issaugoto lobyno. Jei musu temos pradzioje butu pradinukiu sarasas, tai butu zymiai paprasciau atsekti, kas cia lankosi pastoviai, kas senbuves, o kas dar naujokes. Tad Andzelika nemanau, kad tau reiktu pykti Tiesiog dazniau cia uzsuk
O arden saunuole - jei ne ji, tai ko gero viso musu lobyno jau ir neturetume.
labai aciu, merginos, kad priemet i savo buri.
ir uz slaptazodi ACIU. Tik dabar supratau koki lobyna sukaupet - nerealu....
Pazadu ji pildyt ir toliau....
Praejusioj temoj taip graziai bendravot - manau, kad niekas nepasikeis ir dabar.
ir uz slaptazodi ACIU. Tik dabar supratau koki lobyna sukaupet - nerealu....
Pazadu ji pildyt ir toliau....
Praejusioj temoj taip graziai bendravot - manau, kad niekas nepasikeis ir dabar.
QUOTE(Mergelė @ 2010 09 18, 12:58)
pagaliau pavyko prisijungti prie bendro pašto. Įmečiau sporto būrelio planą.
Aciu
Papildyta:
QUOTE(*gabra* @ 2010 09 18, 14:08)
Cia yra programa sportiniai zaidimai ar linksmieji zaidimai. Gal tiks http://www.pradinuka...t/Programos.htm
Aciu, cia jau ziurejau, kai ka pritaikysiu
QUOTE(arden @ 2010 09 19, 11:36)
labos
... dabar kaip suprantu galiu siųsti slaptažodį eda77, leliuko mama ir elimak?
Papildyta:
.....
... dabar kaip suprantu galiu siųsti slaptažodį eda77, leliuko mama ir elimak?
Papildyta:
.....
labai, labai, labai laukiu...
ar gal dar neuzsitarnavau?...
QUOTE(arden @ 2010 09 19, 10:36)
labos
andzelika, taip aš, kaip jau sakiau, leidau sau pasivaliaut, nes per labai trumpą laiką iš pašto dingo daug vertingos medžiagos. pakeitus slaptažodį, prašiau sudaryt sąrašą kas jį turėjo, fiziškai neįmanoma atsiminti visų senbuvių, kas turėjo jį, o kas ne, todėl prašiau sąrašiuko. nemanau, kad dabar kiekviena prisijungus puls jį keisti, tiesiog tai buvo būtina norint išsaugot, tai kas liko sukaupta.
dabar kaip suprantu galiu siųsti slaptažodį eda77, leliuko mama ir elimak?
Papildyta:
andzelika, taip aš, kaip jau sakiau, leidau sau pasivaliaut, nes per labai trumpą laiką iš pašto dingo daug vertingos medžiagos. pakeitus slaptažodį, prašiau sudaryt sąrašą kas jį turėjo, fiziškai neįmanoma atsiminti visų senbuvių, kas turėjo jį, o kas ne, todėl prašiau sąrašiuko. nemanau, kad dabar kiekviena prisijungus puls jį keisti, tiesiog tai buvo būtina norint išsaugot, tai kas liko sukaupta.
dabar kaip suprantu galiu siųsti slaptažodį eda77, leliuko mama ir elimak?
Papildyta:
...o man...Prašyčiau labai...
Dar kelis laiškelius išsiunčiau į bendrą paštą.Ten rasite informacijos apie ekologiją ir audio apdorojimo programą.
Tikiuosi, kad ir aš greitai gausiu stebuklingą žodelį, kuris atveria jūsų lobyno duris.
Tikiuosi, kad ir aš greitai gausiu stebuklingą žodelį, kuris atveria jūsų lobyno duris.
Gal kas turi ir gali pasidalint trumpalaikiu planu RAKTAS 2 klasei. :