Įkraunama...
Įkraunama...

pradinukės 2

QUOTE(simba3 @ 2010 09 17, 15:50)
Cia matyt visos susierzinusios del vakaryksciu ivykiu. Tikrai neveltui, bendraukim 4u.gif  4u.gif Kuo mjusus daugiau, tuo fauniau, tuo daugiau ideju ir info. Tik man idomu, o kaip tu turi prisijungima prie pasto? g.gif
Papildyta:
Gal kuri mamyte turi sporto bureli siemet??Gal gali pasidalint planais  4u.gif

Cia yra programa sportiniai zaidimai ar linksmieji zaidimai. Gal tiks smile.gif http://www.pradinuka...t/Programos.htm
Atsakyti
vis bandau uzsitarnaut slaptazodi... ax.gif
kazkur interneto platybese buvau radusi sia skaidre. Taigi siunciu ir jums i pasta. Mergaites ar tinka? jei taip - imesiu dar viena pasaka.
eda77 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2010 09 18, 11:03)
O lobynas pašte pasipildė, negaliu net susiorientuot, kas, kur ir kaip  biggrin.gif
Mano nuomone leliuko mama, eda77 ir elimak7 tikrai užsitarnavo priėjimą prie mūsų pašto, nes uoliai jį pildo.  rolleyes.gif

Sveikos, as turejau slaptazodi, bet pasikeitus jam negavau naujojo g.gif

P.S. Nusiunciau i bendra pasta pap. ugd. sportiniu sokiu burelio plana, gal kada kas pasinaudos. Ir laukiu naujo prisijungimo slaptazodzio.
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2010 09 18, 12:28)
O ar jums atsidaro failai, kurie siusti su naujais windows, ten rar vadinasi, as nemoku ju atidaryt verysad.gif

jei tavosenesni tai ir neatsidarys. Juos reikia pertvarkyti. Pažymėk laiškus pašte, kurie neatsidaro vėliau bandysiu patvarkyti.
Papildyta:
Žiūriu, žiūriu darbelius ir galvoju kaip gerai, kad pradinukės tokios išradingos ir dar geba papuošti varganas mokyklos sienas. o Seimo nariai gun_rifle.gif pardavę turtų už milijonus sugalvojo eilinį kart pasigerinti sau sąlygas, o ne vaikams.Tai va koks požiūrius. nu pikta negaliu. poster_offtopic.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 09 18, 15:08)
Turiu 2kl. matematikos kontrolinius darbus pagal Balcyti, jeigu reikia galiu issiusti i pasta. Nes jeigu niekam nereikia tai nesinori be reikalo apkrauti pasto dezutes ax.gif

reikia oi reikia. ACIU
Atsakyti
Sveikos, norėčiau, kad priimtumėte mane į savo būrelį.
Galėčiau pasidalinti "Rakto" mokyt. knygomis. Bet nežinau ar neužpyks autorės. Nes mes gavome iš jų kai nebuvo pirkti knygyne.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 09 18, 16:19)
reikia oi reikia. ACIU

Isiunciau i bendra pasta. Tik neradau kazkodel pirmo kontrolinio g.gif o visi kiti yra
Atsakyti
Merginos, atsiprasau uz isiverzima i jusu tema, bet niekur nerandu man reikiamos info. Gal jus galesite padeti?

Reikalas tame, kad esu pirmokes mama. Esame kairiarankes. Sunkiai sekasi rasyti. Bandziau pati (nors esu ir desinranke). Ir pastebejau, kad rasysena grazesne jei raideles rasomas kitokiu principu, nei parodyta pratybose, kurios vis tik orientuotos i dsinrankius. Ir rasyti patogiau tokiu budu, nei mokinama mokykloje.
Rusiskame inete radau ir pratybeliu ir info apie tai. Bet stai lietuviskame - nieko.
Gal galetumet pasufleruot kur galima rast tokios info, ir ar ji apskritai yra? Ar yra kokia "rasybo technika" kairiarankiams (as cie ne apie priemones).

Aciu. Galima i AZ, kad neapkrauti jusu temos.
Atsakyti
Sveikos,
ar priimsite į savo gretas?
Pradinuke dirbu jau 19 metų. Žinau, kad norėdamas gauti, privalai duoti. Į jūsų el.paštą jau išsiunčiau įvairios medžiagos, kurią man pavyko rasti internete. Tikiuosi, kad bus naudinga.

Atsakyti
Merginos, kaip čia taip beplepėdamos neapsižiūrėjot ir nesukūrėt naujos temos ir dar senoj nepaskelbėt naujo adreso???
Na JEI DAR NESUKŪRĖT KUR NORS TAI BANDYKIM BENDRAUTI čIA- TAI PAT KOKYBIŠKAI IR PRODUKTYVIAI.
Atsakyti
Sveikos merginos,
jau senokai buvau pas jus užsukus. visų pirma likau super apstulbinta blink.gif Kažkas sumanė pakeisti mūsų pašto slaptažodį. kiek atsimenu tai aš sukūriau tą paštą kur mes viską "dėjom". Tai kokiam čia jau hakeriui reikėjo prasinešti, kad sumanė pakeisti slaptažodį ir vėl "kam duoti, kam ne".atrodo, kad mes ir taip jo dovanai nedalydavom, bet tai kaip pasielgėt, nepranešę senbuvėm-negražu. Gal dabar imkim ir kiekviena vis keiskim slaptažodį ir bus čia tipo gerai. negalvojau kurdama šį paštą kad taip viskas pasisuks, ir kodėl paskutinėj forumo žinutėj plepėjot apie šį bei tą ir nepaskelbėt naujai sukurtos temos puslapio? Juk mes pradinukės tokios atsakingos...pasijutau kaip gavus šlapiu skuduru. Ir šią temą radau sunkokai ir net dalyvių sąraše matau nevisas senbuves. Gal kas nors teiksis man ką nors paaiškint. Juk senbuvės gerai mane žino- aš čia nesu naujokė, kuri turi užsitarnaut slaptažodį. Kiek supratau dabar kiekvienas, kuris sužino slaptažodį gali būt tas nepatikimas, kuris sugalvos ir pakeis slaptažodį. Juk jį galima pakeisti tik prisijungus- tai gal dabar kiekviena vos prisijungusios keiskim slaptažodį su visu turtu. Man tai mažu mažiausia žema, jei tai padarėt su teigiamu tikslu, tai kodėl neišsiuntinėjus prieš tai ar po to prisijungimo senom narėm?
Atsakyti
Dar kartą sveikos,
pasidalinau, ką įdomaus turėjau. Norėčiau gauti slaptažodį
Atsakyti