sveikos,ziuriu jus dar cia is papildomo ugd. valandu turit...mes ir kazkada po dvi turejom, tai krizei atejus nureze ir paliko tik po viena privaloma etnokulturos valanda.
[quote=Iruciukass,2010 09 17, 18:02]
Ačiū, Aušra, už gražius stendus. O gal galite pasakyti ir kokias pareigas turi jūsų mokinukai. Ačiū.
Dekoju uz pagyrimus. Pareigas patys susikuriame klaseje pagal tai, ka gero nori nuveikti vaikai. Pvz: mokytojo padejejas (cia silpnesniems pagelbeti), sporto treneris (kamuoliu ir kt. priemoniu nesimas i sporto sale), knygu draugas (tvarko klases knygineli), magnetofono draugas (nunesa i sale ir parnesa magnetofona), raktininkas (uzrakina ir atrakina duris kai reikia kur iseiti), jaunasis meistrelis ( kai kas sugenda remontuoja ar papraso mokyklos meistreliu pagalbos), gelininkas ( laisto geles)...
P.s. atsiprasau , kad nesugebejau isijungti lietuviskos abeceles, man "neleido" kompiuteris.
ogo, kiek pašte gražių dalykų, dabar tik pompuoju pompuoju į savo kompiuterį Ačiū, merginos Praėjo mūsų kabinetų vietinė apžiūra, kitą savaitę važinės rajono vadovai ir vėl landžios O man būrelio išvis nedavė
Kaip ir zadejau nuskanavau knygute "Sekam pasakas" su CD. bet visko sukelti i viena siuntima neleido. Tai pasakas nuskanuotas jau issiunciau. Dabar sedziu prie muzikos, bet irgi raso kad visko i viena siuntima lygtais neleis sukelti, tai gali buti per kelis siuntimus. Tikiuosi ivertinsite mano darba ir gal jau as busiu uzsitarnavusi jusu pasitikejima ir gausiu ta stebuklinga slaptazodi