Mielos Mokytojos siunčiu visoms puokštę stiprybės!
Su švente, Mielos Kolegės Stiprybės Jums ir kantrybės nelengvame darbe
Su profesine svente, mielosios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasdienių paprastų džiaugsmų, mažų ir didelių laimėjimų, kantrybės ir sėkmės! SU ŠVENTE, MIELOS KOLEGĖS!
labos
su švente, mielosios kolegės kantrybės, ištvermės ir nelūžtančių lazdų aš savo paskutinę jau sudrožiau
mačiau kalbėjot apie vaidinimus kalėdinius, mes kelis metus taip darėm vaidinom pačios spektaklį ( siužetas - bet kuri pasaka), intarpuose vaikai dainuoja, šoka, finale visų bendra daina. darbo daug, bet fiesta nereali
dėl netradicinių. prieš gerus 5 metus dariau projektą, jį teikiau rajono metodinių darbų parodai, vėliau pateko į respublikinį. o viskas buvo taip: yra 4 klasės, LT yra 4 regionai: žemaičiai, aukštaičiai, dzūkai ir suvalkiečiai. pirmą projekto dalį rinko medžiagą apie tuos regionus, mokėsi dainas, šokius. finale darėm vakaronę su liaudies dainom ir šokiais. antra projekto dalis vadinos POP ART mokėmės šiuolaikines dainas, darėm darbus (didelius) iš buitinių atliekų. visų darbų darėm parodas
su švente, mielosios kolegės kantrybės, ištvermės ir nelūžtančių lazdų aš savo paskutinę jau sudrožiau
mačiau kalbėjot apie vaidinimus kalėdinius, mes kelis metus taip darėm vaidinom pačios spektaklį ( siužetas - bet kuri pasaka), intarpuose vaikai dainuoja, šoka, finale visų bendra daina. darbo daug, bet fiesta nereali
dėl netradicinių. prieš gerus 5 metus dariau projektą, jį teikiau rajono metodinių darbų parodai, vėliau pateko į respublikinį. o viskas buvo taip: yra 4 klasės, LT yra 4 regionai: žemaičiai, aukštaičiai, dzūkai ir suvalkiečiai. pirmą projekto dalį rinko medžiagą apie tuos regionus, mokėsi dainas, šokius. finale darėm vakaronę su liaudies dainom ir šokiais. antra projekto dalis vadinos POP ART mokėmės šiuolaikines dainas, darėm darbus (didelius) iš buitinių atliekų. visų darbų darėm parodas
Mielos Koleges. Su profesine švente. Sveikatos ir kantrybes.
Jei pamatei nesišypsantį žmogų, dovanok jam savo šypseną.
SU GRAŽIA MOKYTOJŲ DIENA!
SU GRAŽIA MOKYTOJŲ DIENA!
Su švente, mielos kolegės Begalinės stiprybės, kantrybės, šypsenos ir optimizmo
Arden, nu nedrožk tu tų lazdų A vaikams per nagiukus užmeti, kad taip nelaiko ?
Arden, nu nedrožk tu tų lazdų A vaikams per nagiukus užmeti, kad taip nelaiko ?
su profesine svente, koleges! stiprybes ir kad nepritruktu kantrybes!
as net pabandziau i pasta ieit ir iskart pavyko
as net pabandziau i pasta ieit ir iskart pavyko
Sveikos, kolegės ir aš noriu visas pasveikinti su mūsų profesine švente. Ištvermės, kūrybinių idėjų, atlaidumo ir geros nuotaikos jums visoms.
Jaučiuosi labai pavargus, bet labai laiminga. Tėvai pravedė pamokas, leido man pasijusti mylimai. Buvo tikrai labai gera....
O jau rytoj vėl rimtai reikia kibti į darbus . Kita savaitę pavaduotoja ateina stebėti lietuvių kalbos pamokos . Reik kažką sugalvot, tikrins kaip keliu tikslus ir juos įgyvendinu pamokoje.
Jaučiuosi labai pavargus, bet labai laiminga. Tėvai pravedė pamokas, leido man pasijusti mylimai. Buvo tikrai labai gera....
O jau rytoj vėl rimtai reikia kibti į darbus . Kita savaitę pavaduotoja ateina stebėti lietuvių kalbos pamokos . Reik kažką sugalvot, tikrins kaip keliu tikslus ir juos įgyvendinu pamokoje.
QUOTE(22peliukas22 @ 2010 10 05, 21:05)
Tėvai pravedė pamokas,
labai smagu, kad taip ivyko, bet kai pas mus menkiausias krustelejimas reikalauja popieriuko, tai ar rsei koki prasyma kad leistu pamokas tevams pravesti?kaip viska apiforminai?
Papildyta:
QUOTE(BalBal @ 2010 10 05, 19:21)
mokytoju dienos proga linkiu, kad atrastumet saltini, kuris nuolat gaivintu, stiprintu ir teiktu jegu su sypsena sutikti kiekviena diena
su svente
Vis per kelis kartus raso ,kad neteisingas slaptazodis, gal pakeistas?
su svente
Vis per kelis kartus raso ,kad neteisingas slaptazodis, gal pakeistas?
jau viskas tvarkoj, siandien jau pastas ir man prieinamas