Ui, prasideda visokie nesutarimai. ... Tikiuosi jie greit baigsis ir nekils kartų karas tarp jaunų pedagogų ir patyrusių... .
NAujosios narės pildom ir pildom dėžutę savo sukaupta medžiaga. Man atrodo, kad nuo to laiko, kai priėmėte į savo tarpą, pašto dėžutė stipriai "pastorėjo" . Tik spėk siųsti - visko tiek daug ir labai gero
Turiu pasiūymą - kam suteikiami slaptažodžiai, tuos narius pakviesti draugauti į gmailą. Tuomet išsisaugo pašto adresai. Neduog die, pasikartojus tokiai situacijai - visų narių adresai bus sukaupti dėžutėje ir vienu metu bus galima pasiųsti slaptažodį visoms lobyno saugotojoms.
QUOTE(linastri @ 2010 09 19, 14:22)
butu galima ir nariu saraseli pirmame puslapyje ideti
As galeciau nauja tema atidaryt, kad galetume bet kada pirmaja zinute pataisyt
QUOTE(simba3 @ 2010 09 19, 16:14)
Gal nereikia naujos temos, pirma priplepėkime šią o sąrašą (gal kas moka) galima ir dabar sudaryti o nuo šiol sukūrusios naują temą jį visad patalpintume pirmame puslapyje
Bandau ir as jusu pasitikejima uzsitarnaut
I pasta imeciau Seimos sporto spartakiada. LAbai sauniai mums ji pavyko, darem kartu su paraleline klase. Patiko tiek tevams, tiek vaikams. Gal ir jums patiks.
I pasta imeciau Seimos sporto spartakiada. LAbai sauniai mums ji pavyko, darem kartu su paraleline klase. Patiko tiek tevams, tiek vaikams. Gal ir jums patiks.
QUOTE(Iruciukass @ 2010 09 19, 15:49)
Sveikutės,
gal kas dirbate pagal Jonynienę 3 kl. Labai reikėtų nuskenuotos temos apie savivaldybę - iš vadovėlio, pratybų sąsiuvinio ir mokytojo knygos. Būčiau labai dėkinga. Siųsti galima į mano asmeninį paštą kudab.ir@gmail.com (kad neapkrautume bendro pašto).
Irena
gal kas dirbate pagal Jonynienę 3 kl. Labai reikėtų nuskenuotos temos apie savivaldybę - iš vadovėlio, pratybų sąsiuvinio ir mokytojo knygos. Būčiau labai dėkinga. Siųsti galima į mano asmeninį paštą kudab.ir@gmail.com (kad neapkrautume bendro pašto).
Irena
Aš dirbu pagal Jonynienę su trečiokais, tik nelabai suprantu, ko čia reikia? Ar neturit vadovėlių? Ar čia kaip ? Jei paaiškintumėte, tai rytoj galėčiau darbe paimti viską ir atskanuoti Aišku, jei dar nebus pervėlu, nes namuose nieko neturiu
Dar issiunciau treciokams , deja tik i mokslo metu pabaiga panaudosit, na, bet vistiek
Lietuviu kalbos baigiamasis ir pasaulio pazinimo testas skyriu isejus.
Rytoj nufotkinsiu , darem penktadieni su vaikais darbeli VORAS VORATINKLYJE, nesudetinga, bet grazu Jei kas nori
Lietuviu kalbos baigiamasis ir pasaulio pazinimo testas skyriu isejus.
Rytoj nufotkinsiu , darem penktadieni su vaikais darbeli VORAS VORATINKLYJE, nesudetinga, bet grazu Jei kas nori
QUOTE(simba3 @ 2010 09 19, 16:56)
..darem penktadieni su vaikais darbeli VORAS VORATINKLYJE, nesudetinga, bet grazu Jei kas nori
Žinoma pasirodykit naujos idėjos visad žavi aš irgi vienam vokiškam žurnaliukyje radau ir sakiau bandysim mes darėme boružėlę vaikštančią ant rudeninio lapo
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2010 09 19, 16:59)
Žinoma pasirodykit naujos idėjos visad žavi aš irgi vienam vokiškam žurnaliukyje radau ir sakiau bandysim
As nezinau, gal cia visai ir nenauja. I saldainiu dezute iklijuoji juoda popieriu ir baltu siulu issiuvineji voratinkli, o is folijos padarai vora ir uzklijuoji. Ryt parodysiu Svarbu fociko nepamirst
QUOTE(simba3 @ 2010 09 19, 17:05)
As nezinau, gal cia visai ir nenauja. I saldainiu dezute iklijuoji juoda popieriu ir baltu siulu issiuvineji voratinkli, o is folijos padarai vora ir uzklijuoji. Ryt parodysiu Svarbu fociko nepamirst
o kelintokai tavo? aš mačiau paprastesnį variantą: iš medinių iešmelių išdėlioji * (ale voratinklį), jį apvynioji juodu siūlu ir atskirai iš siūlų kamuoliuko padarai vorą