QUOTE(JuRu @ 2010 10 18, 11:48)
Nesigincysiu, kad viska kepti yra blogai. Is tiesu, mes irgi stengiames maitintis kuo sveikiau, bet as kazkaip gal "laisvamaniskiau" i tai ziuriu. Pasikepam mes ir blynu kartais ir siaip, kepu steikus (beje, visiskai neisivaizduoju virtu ar troskintu steiku), keptuve naudoju ir kepinti farsui, jei darau Bolognese padaza prie spageciu ir t.t. Zinoma, nereikia nieko prisvilinti ar prideginti. Be to, labai megstu ant groteliu keptus dalykus, ypac vasara, kai kepam ir mesyte, ir vistiena, ir darzoves. Esu tikra, kad ir vaikui tai ateityje patiks.
Tiesiog vien virti man maista neskanu. As net turiu specialu puoda isigijus virimui ant garu, bet kazkaip jau nukisau gilyn i spintele. Nesergame mes jokiomis skrandzio ligomis, kad valgyciau tik virta maista.
Siaip verdu sriubas, bulves, koses, makaronus etc. Tiesiog as manau, kad ivairove yra geriausia. Ir vaika taip auginu - bandau duoti jam sio bei to. O kas jam nepatinka, tai meta ir niekaip neisiulysi.
Tu receptuku, kuriuos cia prasiau, as net nevadinciau "kepintais". Taip, naudojama keptuve ar puodas su dangciu, bet viskas atliekama greitai, naudojamas geras alyvuogiu aliejus, kurio ir siaip rekomenduoja ipilti i vaikiska maisteli. Produktai tik susyla, bet jie igauna gera skoni, kvapa.
Na, bet ka cia as.
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Ir taip turi buti. Tiesog as uz ivairove ir sveika mityba proto ribose.

Tiesiog vien virti man maista neskanu. As net turiu specialu puoda isigijus virimui ant garu, bet kazkaip jau nukisau gilyn i spintele. Nesergame mes jokiomis skrandzio ligomis, kad valgyciau tik virta maista.


Na, bet ka cia as.





Maniskis sveicia viska, kas tik nauja. Ir gydytoja sake, kad vaikas iki metu turi valgyti praktiskai viska, zinoma, sveiko proto ribose. Tai taip ir stengiames daryti

Aciu JuRu uz receptukus, butinai kazka isbandysim. Labai gundo ta zuvyte su pomidorais, tik va gaila, kad pomidorai baisiai jau sintetiniai siuo metu...