QUOTE(M.Rasele @ 2010 10 29, 11:19)
Sveiki,
Perskaiciau visa tema, ir labai nustebau, kad jus vaikiukams tiek daug visko jau duodate.
Mano sunui uz poros dienu 11 men., bet jis dar daugelio dalyku nera ragaves, as neskubu vaikui duoti maisto, kurio dazniausiai ir pati nevalgau.
Pieno produktu neduodu, bet keleta bandziau duoti, nuo jogurto rugstys sukilo, nuo kefyro pilva pute, tai isemiau is raciono ir sviesta, tai vaikas toks jausmas, kad geriau jauciaisi, greiciausiai neteleruoja jo skrandis pienisko dalyku.
Su vaisiais sunkiaua, ypac nuo obuoluio siaubingai pucia pilva, todel ju neduodam.
Is papildomi gerimu jis geria vandeni ir mano virta ciobreliu arbata.
Vaiko maistui nenaudoju nei cukraus, nei druskos.
Perskaiciau visa tema, ir labai nustebau, kad jus vaikiukams tiek daug visko jau duodate.
Mano sunui uz poros dienu 11 men., bet jis dar daugelio dalyku nera ragaves, as neskubu vaikui duoti maisto, kurio dazniausiai ir pati nevalgau.
Pieno produktu neduodu, bet keleta bandziau duoti, nuo jogurto rugstys sukilo, nuo kefyro pilva pute, tai isemiau is raciono ir sviesta, tai vaikas toks jausmas, kad geriau jauciaisi, greiciausiai neteleruoja jo skrandis pienisko dalyku.
Su vaisiais sunkiaua, ypac nuo obuoluio siaubingai pucia pilva, todel ju neduodam.
Is papildomi gerimu jis geria vandeni ir mano virta ciobreliu arbata.
Vaiko maistui nenaudoju nei cukraus, nei druskos.
Na matai, pati parasei priezastis, kodel neduodi. O jei vaikai sveiki, nealergiski, tai jie tikrai jau gali ragauti ivairesni maista. Maniskiui nepucia pilvo nuo obuoliu, nieko neatsitinka valgant jogurtus, atvirksciai, jis juos labai megsta, todel nematau priezasciu, kodel ju neduoti.
Mums uz savaites jau metukai - tai ruosiames ragauti vis daugiau patiekalu. Aisku, as kol kas taip pat nedaviau nei druskos, nei cukraus. O nuo metuku jau bus galima pradeti.
Zinau tik, kad neduosiu pienisku desreliu, jokiu cipsu, koka kolu ir t.t. T.y. ko pati nevalgau. O visas kitas namie virtas maistas jau yra gerai. gal dar su grybais palauksim, nes jie sunkiai virskinasi.
Beje, radau sveiko, vaikams tinkamo torto receptuka - be cukraus. Tai morku ir obuoliu sulciu tortukas. Bandysiu kepti gimtadienio proga. Jei kam bus idomu ir man gerai pavyks, tai galesiu veliau ideti receptuka.