QUOTE(forta @ 2007 02 06, 08:41)
o tai prasom receptuka,viska pagal eile surasyti;beje,o kokia tu nusipirkai duonkepe?Sekmes tolimesniame kurybiniame procese
Pirkau ish Thomas Philips, kol kas nesiskundziu...
Receptas: 1-1/4 indelio pieno
2valg.saukst. istirpinto sviesto
2valg.saukst.cukraus
1-1/2arbat.saukst.druskos
3-1/4 indelio miltu 550C
1-1/2arbat.saukst.mieliu (dedam tokia tvarka:pienas,miltai, i viena kampa cukrus i kita druska, i trecia mieles i ketvirta sviestas )
Uzstatom ant programos 8 Teig (bent jau mano duonkepej ji vadinasi taip )Kai teshla paruosh ja ishimam, ishkociojam staciakampio formos(~50-40cm) 0,5-1 cm storio lapa. Ji ishtepam minkshtu sviestu pabarstom cinamonu sumaisytu su vanile ir cukrum ( cinamona galima keist rieshutais,razinom,kokosu ir tt) Suvynioti teshla kaip vyniotini ir supjaustyti 3-4 cm plocio gabaliukais. Ishkloti skarda kepimo popierium, sudeti bandeles "siule" i apacia, patepti ishplaktu kiaushiniu ir pabarstyti cukrum. Kepti iki 200C ikaitintoje orkaiteje ~15 min. Recepta radau Sonatinos temoj, tik proporcijas pritaikiau duonkepeij Skanaus!