QUOTE(si179 @ 2006 12 11, 09:45)
Sveikutės. Mamai draugė iš Vokietijos atvežė duonkepę, bet ji ne nauja, tad neturim jokių instrukcijų nei receptų. Pamokė tik kaip reikia kepti duoną ant "Normale" rėžimo, gavosi kaip senoviška forminė duona, bet rėžimų yra ir makaronų tešlos minkymas, mielių kildinimas, marmelado gamyba, biskvito gamyba, saldus pyragas ir t.t., nežinau tik proporcijų ir receptų. Būkit geros pasidalinkite savo žiniomis ir patirtimi
Va cia jau esu isvertusi is savosios kepimo receptus. Jei kas dar domina, isversiu irgi laiko turedama, parasyk. Marmeladas ko gero geriau gausis paprastam puode, cionai gal tokiems, kurie plytos neturi...Bet gal taviske kitos firmos, tai reiks kurybiskai taikyti - ju gi ivairiausiu esama.