QUOTE(Bosiene @ 2008 05 05, 16:44)
Bandysiu pasakot is eiles,pirmiausia pasidariau plikini,kaip parasyta.Vos silta isejau i duonkepe,pyliau vandeni,ruginius miltus,besimaisant idejau saulegrazu,dar indeli miltu,druska cukru ir sausas mieles.Mieles istirpinau keliuose saukstuose silto vandens ir saukstelyje cukraus,ir palaikiau 10 min.Praeita karta ju netirpinau,dejau sausas,bet gavosi tas pats.Po to pyliau dar miltu,kol matesi kad jau gana ir pagal recepta viska dariau.I tesla viska sudejau per 15 min,po to uzdariau duonkepes dureles ir laukiau pabaigos.Likus valandai iki kepimo pabaigos matesi jau kad neiskils.Is produktu esu pakeitus tik miltus,anksciau kepdavau is lietuvisku kvietiniu miltu,o dabar jie baigesi ir naudoju norvegiskus,jie pagal spalva tamsesni,gal jie kalti?Su tais miltais kepiau zagarelius tai gavosi viskas gerai,tai nebezinau ka bemastyt.Ir bijau ka nors bekept,atsibodo mesti lauk:(
niekada nemirkau sausu mieliu ....jeigu plikinys nebuvo per karstas , ruginiu miltu nepadauginai , tai sakyciau mieles kaltos ....
.As viska sudedu per 5min duonkepei bemaisant , o paskui maiso dar ,berods , 15 min
.Dar patarciau persijot miltus ir kept su gera nuotaika
...Sekmes
.