QUOTE(Nanata @ 2007 07 27, 14:43)
"Gyva tesla"
1,5 ml kefyro
1 arb.s druskos
2,5 ml ruginiu miltu
Viska ismaisyti dubenyje, pabarscius trupuciu miltu, uzdengti plastiku (polietilenas, i kuri viniojam maista). Laikyti vesioj vietoj 4-6 dienas. Tesla padaryta. Laikyti saldytuve. Svarbu nepamisti jos vel atsignybti kitam kepimui.
Tai toki recepta radau, yra dar kitokiu variantu ,kur vietoj kefyro - natur. jogurtas, ir siaip kitos proporcijos skiriasi. Priklauso nuo kiekvienos seimininkes.
Bet siaip manau paprasta ir labai isradinga...
1,5 ml kefyro
1 arb.s druskos
2,5 ml ruginiu miltu
Viska ismaisyti dubenyje, pabarscius trupuciu miltu, uzdengti plastiku (polietilenas, i kuri viniojam maista). Laikyti vesioj vietoj 4-6 dienas. Tesla padaryta. Laikyti saldytuve. Svarbu nepamisti jos vel atsignybti kitam kepimui.
Tai toki recepta radau, yra dar kitokiu variantu ,kur vietoj kefyro - natur. jogurtas, ir siaip kitos proporcijos skiriasi. Priklauso nuo kiekvienos seimininkes.
Bet siaip manau paprasta ir labai isradinga...
Sveikutes. Ziuriu tema vel atsigavo. Nekepiau beveik 2 men. Laikas grizti prie senu iprociu.
Dariau ir as ta "gyva tesla". Tik man atrodo mano recepte buvo dar ir cukraus. Nu brudas gavosi. O recepte buvo parasyta ,jog svariai gaminti reikia. Nu as tai rankas ploviau Daugiau nebesikankinau ir nusipirkau gatava rauga.
Tiesa buvau Lietuvoje atostogu. Ten tiek duonos ir kepiniu