QUOTE(forta @ 2007 06 05, 20:21)
Nu ir as nezinau,kadangi ruosiames i kelione,tai kepu jau 4-ta duonos kepaliuka ir pasveriau mieles(nes mane Nomke kazkada ismoke,kad su paprastom geriau)ir jos svere2,5gr. ir visi kepaliukai iskepe liuks
Be to perskaiciau ir dar karta savo duonkepes instrukcijoj pridetus receptus...ten raso 7gr.sausu mieliu arba 20gr.raugo,kas atitinka mazdaug 2,5 gr.paprastu mieliu,jei i mieline tesla dedas kiausiniai ar pilas daugiau pieno..tai mieliu reikia daugiau...Sory,bet ne i visas duonas as dedu kiausinius ir pilu piena,kai kada ji keiciu alum tada tikrai mieliu man tokio kiekio pakanka
Be to perskaiciau ir dar karta savo duonkepes instrukcijoj pridetus receptus...ten raso 7gr.sausu mieliu arba 20gr.raugo,kas atitinka mazdaug 2,5 gr.paprastu mieliu,jei i mieline tesla dedas kiausiniai ar pilas daugiau pieno..tai mieliu reikia daugiau...Sory,bet ne i visas duonas as dedu kiausinius ir pilu piena,kai kada ji keiciu alum tada tikrai mieliu man tokio kiekio pakanka
Kokia duonyte kepi? As pagaliau isbandziau,kepiau valstieciu duona cia radau recepta,skani gavos.
But labai gerai,kad prie savo recepto parasytumet kokia programa kepat savo kepinius