QUOTE(forta @ 2007 04 27, 15:54)
Saunuole ir sveika prisijungus
Is eiles pirma pili piena,vandeni,pasukas,alu(ka nors pasirinktinai)
Po to dedi margarina ar sviesta
Po to druska ir cukru
Po to miltus su ivairiais zoleliu,dribsniu,seklu priedais
Po to mieles
Spaudi start ir...sekmes!,jei pamirsai priedus gali dadeti po pirmo pypsejimo.
SKANAUS
PO to bus daugiau patarimu
Pasidalink savo sekme
Kai kuriose duonkepėse nuodoma, kad mieles, cukrų ir druską reikia dėti ant miltų į atskirus kampus, kad nesiliestų.
QUOTE(Gema @ 2007 04 27, 18:07)
Taigi duodu ataskaita kaip kepėsi
Pirmam kartui kepiau paprasta balta duona, gavosi
labai kvapni ir skani, dabar jau galėsiu eksperimentuoti
Dar kartą labai AČIŪ
Šaunu,kad pirmas blynas neprisvilo
O aš šiandien pagaliau išbandžiau
Duonos rutuliukus . Kepiau su migdolų, lazdynų ir bertolėjų riešutais. Niammmmm, kitą kartą dėsiu daugiau riešutų
Bet vat iškilo klausimukas - ar naudojat greito kepimo programą? Šiandien reikėjo per gana trumpą laiką iškepti du pyragus, tai vieną tik užminkiau duonkepėje ir kepiau orkaitėje,o kitą bandžiau iškepti greito kepimo programa. Tai puse iškepė, o viršutinė pusė žalut žalutėlė, tai teko irgi dėti pabaigti kepti į orkaitę. Tai dalis padžiuvo, kita dalis iškepė