[quote=forta,2007 03 17, 16:58]
Kaip tylu
tai va ir as galvoju,nejaugi visos issikvepe-Rasykit!!!
as bandziau kepti pyraga su kepimo milteliais
tik kita kart imsiu pavyzdi is jusu,maisysiu,kildinsiu duonkepej,o kepsiu orkaitej,cia del formos
NOMKE pastoviai duona kepa,va ir dabar grizus is darbo radau laukneseli,balta duona su juodu sezamu...
skonis neispasakytas,tenNomke dar kazka idejo,nes jaucias lyg paprika,lyg cesnakiukas
labai skanu.Tikiuosi Nomke vakare pasidalins receptuku
o gal kuri minkot tesla pyragams duonkepej,pasidalinkit patirtim
Nomke, tai kur receptukas ?
Forta, o kokį pyragą kepei? kaip gavosi?? Kur receptukas??
Aš vis ieškau tinkamo duonkepei ir pusryčiams pyrago recepto
Kelis super (pusrytinius keksus) receptukus turiu, bet jie duonkepei netinka, nes duonkepė permaišys tešlą, o ten reikia vos vos sumaišyt.
O šiaip tai aš daug tešlų duonkepėje minkau - trupininių pyragų, varškinių bandelių (Sonatinos ir Glacee temose receptukai yra), kinietiškų paplotėlių (Sonatinos temoj receptukas), net grietiniečių tešą minkiau
Tik nelaukiu kol baigsis minkymo ciklas - vis užmetu akį ir kai matau, kad jau susiminkė - stabdau.
O duoną dažniausiai tik minkau,bet nekepu duonkepėje tam, kad mažiau mielių dėčiau - ilgiau kildinu, išleidžiu orą ir vėl kildinu,suformuoju kepaliuką ir vėl kildinu, na žodžiu, pažaidžiu truputėlį