Yra ir airiškam nuo 37eurų, tik kad aš jau nusižiūrėjus konkretų modelį, kuris toli gražu ne pigiausias (juolab Argose). Bet aš tai pasiruošus mokėt, tik vis nenusprendžiu kada: laukt, kol grįšim po atstogų ar ne. Na, bet čia jau mano problemos
O šaukštas su kaupu tai čia valgomas?.. be ryšio taip per dvi šalis gyvent, duonkepė bus vienoj, virtuvinės svarstyklės - kitoj o visko po du pirkt irgi kažkaip pinigo gaila, ech
na, kažkaip visai tema apmirė... negi nieks nieko nebekepa?
Merginos, kokiu santyikiu keičiat pieno miltelius į normalų pieną?
Merginos, kokiu santyikiu keičiat pieno miltelius į normalų pieną?
QUOTE(pienių jūra @ 2008 04 29, 10:44)
na, kažkaip visai tema apmirė... negi nieks nieko nebekepa?
Merginos, kokiu santyikiu keičiat pieno miltelius į normalų pieną?
Merginos, kokiu santyikiu keičiat pieno miltelius į normalų pieną?
kodel - kepam... kas antra diena mielines bandeles... duona (is nauju receptu) bandziau su apelsinu: 3 kartus labai puri ir skani isejo, o 4 karta nusprendziau sumazinti kepimo laika (isjungiau anksciau 16 min.), tai neiskepe... nusprendziau niekada neeksperimentuoti...
QUOTE(kobriukas @ 2008 04 26, 10:57)
labi na 7g tai kaupinas saustas va as visada dedu viena pakeli ir i *mamytes* plikyta duona kuria patobulinau ir i kitas as nezinau gal ir pas jus yra Argos as ten pirkau savo duonkepe tik £20 mokejau
Papildyta:
oi matau kad yra Argos
Donalita jei nesunku parasyk koki receptuka su salyklu na butu nuostabu bocu duonytes
Papildyta:
oi matau kad yra Argos
Donalita jei nesunku parasyk koki receptuka su salyklu na butu nuostabu bocu duonytes
Tai kad neturiu nė vieno receptėlio. Ar gi galėjau aš pagalvot kažkada išeidama iš kepyklos, kad užeis noras pačiai duoną kepti Jau kai susiruošiu, tai eksperimentuosiu. Mėginsiu rusiškuose puslapiuose ieškot. Jų Borodino duonelė skani kaip mūsų Bočių. Tą skystą salyklo ekstraktą parašyta, kad galima dėti į kepinius. Vadinasi - kad ir pyragą ar sausainius. Kodėl gi jo neišbandžius su čia jau minėtų duonelių receptais? O jei kada gausit sauso salyklo, tai jį būtinai reikia ruošti su plikiniu, kitaip bus tas pats kas nedėta jo ten.
QUOTE(Donalita @ 2008 04 29, 14:07)
Tai kad neturiu nė vieno receptėlio. Ar gi galėjau aš pagalvot kažkada išeidama iš kepyklos, kad užeis noras pačiai duoną kepti Jau kai susiruošiu, tai eksperimentuosiu. Mėginsiu rusiškuose puslapiuose ieškot. Jų Borodino duonelė skani kaip mūsų Bočių. Tą skystą salyklo ekstraktą parašyta, kad galima dėti į kepinius. Vadinasi - kad ir pyragą ar sausainius. Kodėl gi jo neišbandžius su čia jau minėtų duonelių receptais? O jei kada gausit sauso salyklo, tai jį būtinai reikia ruošti su plikiniu, kitaip bus tas pats kas nedėta jo ten.
na vakar dariau duonike kazka panasaus i Borodino tai vakare parasysiu receptuka ir nuotraukyte idesiu
QUOTE(kobriukas @ 2008 04 30, 13:06)
na vakar dariau duonike kazka panasaus i Borodino tai vakare parasysiu receptuka ir nuotraukyte idesiu
Laukiam nesulaukiam
As vakar zagareliams tesla duonkepej maisiau, super gavosi Ir rankos svarios
QUOTE(Katu @ 2008 04 30, 14:22)
Laukiam nesulaukiam
As vakar zagareliams tesla duonkepej maisiau, super gavosi Ir rankos svarios
As vakar zagareliams tesla duonkepej maisiau, super gavosi Ir rankos svarios
Tai prasom receptukus
QUOTE(forta @ 2008 04 30, 13:46)
receptuka radau SM forume, temoj "saldus patiekalai su nuotraukomis"
http://www.supermama...?...&p=14321805
tik pamazinau - dariau is 3 kiausiniu, kazkur 320 g grietines, ir visa kita atitinkamai pamazinau.
nava, o aš išsiruošiau vakar duonkepės pirkt. Apsiskambinau prieš tai Dixonams ir Currys, išsiaiškinau, kad mano norimos neturi, tai nutariau pamokėt Argosui. Ale pas jiuos irgi taip lengvai negausi. Yra tik didžiosiose parduotuvėse Blanče, taloj ir Liffey Valley. Centre niekur nėra. O užsakyt irgi negalėjo, nes ir sandėliuos nėra. Sako, gal kitą savaitę. Taip ir grįžau nieko nepešusi...
Vyras sako - "ženklas" čia, reikia palaukt iki atostogų. Įtariu, gal teisus, ką čia bevargt, kai bebus nmėnuo likęs...
Taip vat ir likau be duonkepės.
Vyras sako - "ženklas" čia, reikia palaukt iki atostogų. Įtariu, gal teisus, ką čia bevargt, kai bebus nmėnuo likęs...
Taip vat ir likau be duonkepės.
na va truputi laik yra tai pirma receptuka idesiu o kaip vaikas prabus padarysiu nuotrauka savo duonytes
Duonyte panasi i Borodino duona
vanduo 400ml
ruginiai miltai 3 ¼ puodelio(240ml)
kvietiniai miltai ½ puodelio
druska 1 a.s
medus 2 v.s
aliejus 2 v.s
mieles 1 pak. 7g (sausos)
salyklo ekstraktas dejau 2 v.s
saulegrazu 2v.s
na as kaip visada dariau isradimus tai i ruginius miltus damaisiau ruginiu sėlenu tik labi iskilo ir kepant sukrito virsus gal but per mazai miltu buvo arba perdaug salyklo ...bet pati duonike tai pasaka
Duonyte panasi i Borodino duona
vanduo 400ml
ruginiai miltai 3 ¼ puodelio(240ml)
kvietiniai miltai ½ puodelio
druska 1 a.s
medus 2 v.s
aliejus 2 v.s
mieles 1 pak. 7g (sausos)
salyklo ekstraktas dejau 2 v.s
saulegrazu 2v.s
na as kaip visada dariau isradimus tai i ruginius miltus damaisiau ruginiu sėlenu tik labi iskilo ir kepant sukrito virsus gal but per mazai miltu buvo arba perdaug salyklo ...bet pati duonike tai pasaka
jau kaip gerai atrodo as irgi noriu...