Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Etama @ 2010 09 27, 20:13)
tikrai ir man padejo drinks_cheers.gif antenos isdygo, kur praktiskai plike buvo biggrin.gif

o viena ea 3 menesius galima naudot? kokio ilgio pertraukos reikia kad vel pradet naudot?
Atsakyti
Na pagaliau pasidariau kondicionierių plaukams su BTMS be aliejaus, susijungė, bet gavosi kaip vanduo, įtariu, kad blogai dariau, kad BTMS šildžiau iškart su visu vandeniu, turbūt reikėjo pašildyti su nedaug vandens. doh.gif
Bet poveikis vis tiek labai labai geras thumbup.gif thumbup.gif
Aš dar turiu ir kondicionierių su BTMS ir aliejum, tai vakar prieš plovimą ištepiau su aliejiniu kondicionieriumi, o išplovus apsipurškiau bealiejiniu ir nenuploviau. Plaukai purūs, žvilgantys, minkšti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 28 rugsėjo 2010 - 11:06
Man iskilo klausimelis - nescioms nerekomenduojami kaikurie ea, bet pvz ar galima naudoti to paties kvapo hidrolatus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 28, 13:32)
Man iskilo klausimelis - nescioms nerekomenduojami kaikurie ea, bet pvz ar galima naudoti to paties kvapo hidrolatus? g.gif

Tik prie eteriniu alieju parasyta, kad nerekomenduojama nesciosioms, manau hidrolatai tinka, o jei dar tau ir kvapas priimtinas manau viskas normaliai, man reekomendavo iki 6 men susilaikyti nuo visu EA g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 28, 12:01)
o viena ea 3 menesius galima naudot? kokio ilgio pertraukos reikia kad vel pradet naudot?
cia diskutuotinas kl. del tu EA, jei gerai pamenu. plaukams tai as naudoju rozmarinus gal metus laiko, nei poveikis susilpnejo atrodo, nei dar kazkas negerai.
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2010 09 27, 20:10)
Evut, ar gaminaisi vandeni su silku ir silikonu? Kokiom proporcijomis ir kokie atsiliepimai, nes ir as galvoju toki pasigaminti? smile.gif

Dar negaminau, nes nepadariau užsakymo, bet kai gausiu prekes, pasigaminsiu, panaudosiu ir parašysiu. mirksiukas.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 28, 12:32)

Gerai Etama pasakė, kad neaišku kaip čia tiksliai yra, nors aš nerizikuočiau ir nenaudočiau. Bet kuriuo atveju, manau, čia svarbus ir tas dalykas, kiek ilgai vienas produktas naudojamas. Kaip sakoma "ir ramunėlių arbata netinkamoj būklėj kas diena geriama po kurio laiko pridarys žalos". Jei nuspręsit naudoti, būtų gerai pasimanyt su kuo nors ir pakaitaliot. smile.gif Juk ir to paties maisto nėščiosioms negalima per daug valgyti. Ir tikrai nenaudočiau hormoninį poveikį turinčių hidrolatų.

Kad dėl plaukų, tai man bet kuris kvapas taip įkyri, kad padarau bent kokią pertrauką. Manau, čia taip mano organizmas ginasi. rolleyes.gif
Atsakyti
Užmačiau, kad AN puslapyje yra mėlynas indukas thumbup.gif , bet parašyta, kad dažyto stiklo. Kaip čia suprasti g.gif ? Ar nebus taip, kad nusitrins tas dažas g.gif ?
Atsakyti
tikrai nenusitrins, stiklas pats iš savęs spalvotas, ne nudažytas iš viršaus wink.gif

kreminio sviestmedžio AN vėl turi thumbup.gif
Atsakyti
ar ersketrozes ir nefototoksiska bergamote misinyje tinka tepti ir paakiu zona ar reiketu vengti?
Atsakyti
Monica, gal pakomentuotum:
norejau pasidaryti plauku galiuku seruma su BTMS, be aliejaus. pradejau kaitinti BTMS, ne velnio jis netirpo. supyliau vandenine dali, kaitinu, kaitinu, po truputi pradejo tirpti vaskas, bet plaukioja visas pavirsiuje, o vanduo sau atskirai doh.gif
kame buvo klaida? su vandeniu vaskas ne minties neturejo susijungti.
Va ir rezultatas. vanduo sau-vaskas su priedais plaukioja pavirsiuje sukietejes
user posted image
Sudetis:
Morku hidr. 5ml., distil. v. 3ml., BTMS 0.6gr., panten. B5 0.3gr., augal. keramidu 0.3gr., silikono 0.4gr., silko 0.3gr.

AromaZone BTMS arasyme parasyta (kopijuoju):
vienareikšmiškai parasytą, kad tirpsta aliejinėje fazėje ir ne mažesnėje kaip 55 C temperatūroje (Point de fusion : 55°C). O ten kur aprašoma technologija, jie rašo, kad emulsijonuojasi karštai prie apie 70c temp.
Dar AZ pabrėžia, kad sumaišius abi fazes reikia energingai maišyti ne mažiau 3 min. Paskui dar įdėti į "šalto vandens vonią", kad greičiau atšaltų ir plakti/maišyti dar ne mažiau 3 min. ir tik tada dėti priedus.
:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 03 spalio 2010 - 20:52
QUOTE(Etama @ 2010 10 03, 22:51)
Monica, gal pakomentuotum:
norejau pasidaryti plauku galiuku seruma su BTMS, be aliejaus. pradejau kaitinti BTMS, ne velnio jis netirpo. supyliau vandenine dali, kaitinu, kaitinu, po truputi pradejo tirpti vaskas, bet plaukioja visas pavirsiuje, o vanduo sau atskirai doh.gif
kame buvo klaida? su vandeniu vaskas ne minties neturejo susijungti.
Va ir rezultatas. vanduo sau-vaskas su priedais plaukioja pavirsiuje sukietejes
user posted image
Sudetis:
Morku hidr. 5ml., distil. v. 3ml., BTMS 0.6gr., panten. B5 0.3gr., augal. keramidu 0.3gr., silikono 0.4gr., silko 0.3gr.

AromaZone BTMS arasyme parasyta (kopijuoju):
vienareikšmiškai parasytą, kad tirpsta aliejinėje fazėje ir ne mažesnėje kaip 55 C temperatūroje (Point de fusion : 55°C). O ten kur aprašoma technologija, jie rašo, kad emulsijonuojasi karštai prie apie 70c temp.
Dar AZ pabrėžia, kad sumaišius abi fazes reikia energingai maišyti ne mažiau 3 min. Paskui dar įdėti į "šalto vandens vonią", kad greičiau atšaltų ir plakti/maišyti dar ne mažiau 3 min. ir tik tada dėti priedus.
:

Jei nebuvo aliejinės fazės, BTMS neturėjo kurt tirpti ir nebuvo ko emulsinti, todėl jis negalėjo atlikti savo darbo ir liko "paviršiuje plaukti". Jei būtumėt naudojusi nors 10 proc aliejaus, kad ir simondsijų ar kokoso, kuriame BTMS būtų galėjęs sėkmingai ištirpti, plakant viskas būtų susijungę į lengvą kondicionuojantį pienelį, manau tada viskas būtų pavykę smile.gif
Išties, tai viską dailiai nukošus, pabandžius kietą frakciją atskirai ištirpinti aliejuje ir viską atskirai pašildžius ir suplakus, gal būt pavyktų pasiekti bent jau pakenčiamą rezultatą. Aš bandyčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokelis: 04 spalio 2010 - 08:00
QUOTE(pirmokelis @ 2010 10 04, 08:59)
Jei nebuvo aliejinės fazės, BTMS neturėjo kurt tirpti ir nebuvo ko emulsinti, todėl jis negalėjo atlikti savo darbo ir liko "paviršiuje plaukti". Jei būtumėt naudojusi nors 10 proc aliejaus, kad ir simondsijų ar kokoso, kuriame BTMS būtų galėjęs sėkmingai ištirpti, plakant viskas būtų susijungę į lengvą kondicionuojantį pienelį, manau tada viskas būtų pavykę smile.gif
Išties, tai viską dailiai nukošus, pabandžius kietą frakciją atskirai ištirpinti aliejuje ir viską atskirai pašildžius ir suplakus, gal būt pavyktų pasiekti bent jau pakenčiamą rezultatą. Aš bandyčiau smile.gif
drinks_cheers.gif pameginsiu perkosti. rizikavau be al. fazes gaminti, nes taip buvau supratusi is aprasymo unsure.gif
Atsakyti