Isigijau jau ir as aliejuku: abrikosu kauliuku, sezamu, dar laukia begales pirkimo
uzsikabliavau su aliejukais, beje as jau senai naudoju slamuciu alieju paakiams ir taip pat is naturaliu pagaminta krema misriai/riebiai odai, taip pat purskiu nerolio vandeni, man jis super
gal galetumete pasidalinti receptais plaukams: plovikliai, stiprikliai ir t.t.
ir poras mazinanciomis priemonemis
aciu
uzsikabliavau su aliejukais, beje as jau senai naudoju slamuciu alieju paakiams ir taip pat is naturaliu pagaminta krema misriai/riebiai odai, taip pat purskiu nerolio vandeni, man jis super
aciu
Dar norejau paklausti ar galima tiesiogiai ant veido ne kremuose, tepti augalini vitamina E?
aciu
aciu
QUOTE(Tikrė @ 2010 09 25, 14:19)
noriu pasiteirauti, ar galima lauramedžių EA įlašinti į alavijų gelį ir taip naudoti kaip tepaliuką nuo plaukų slinkimo? ar geriau tam reikalui kokį aliejuką kaip bazę naudoti?
manau, galima turetu pasiskirstyti gelyje. EA vandeny nepasisikirstoQUOTE(jupato @ 2010 09 26, 14:00)
klausimas tai nekuklus sampunai, kaukes domina kaip suprantu?ir poras mazinanciomis priemonemis
poras sutraukia lazdyno riesutu al., gal ledukai. daugiau sunku ka patarti, nes nelabai tai praktikuoju
QUOTE(Etama @ 2010 09 26, 16:43)
klausimas tai nekuklus sampunai, kaukes domina kaip suprantu?
poras sutraukia lazdyno riesutu al., gal ledukai. daugiau sunku ka patarti, nes nelabai tai praktikuoju
domina viskas kas stiprina plauka ir suteikia jam blizgesio, galiu ir google paieskoti tu receptu, bet norejau isbandziusiuju receptu, tuomet zinociau ar veiksmingi bent
o lazdynu riesutu al. jau nusiziurejau, laukiu kol atves
aciu
QUOTE(jupato @ 2010 09 26, 18:27)
domina viskas kas stiprina plauka ir suteikia jam blizgesio, galiu ir google paieskoti tu receptu, bet norejau isbandziusiuju receptu, tuomet zinociau ar veiksmingi bent
aciu
aciu
Turbūt populiariausias dalykas aliejaus kaukės. Nemanau, kad verta ieškoti konkretaus recepto, nes kiekvienam tinka skirtingi, nors labiausiai giriami būna kokosų, avokadų, sezamo, jojobos aliejai. Tuos aliejus galima praturtinti eteriniais aliejais pagal plaukų tipą. Apie juos aprašyta Aroma natural puslapy, nors visos labai giria rozmarinų kaip plaukus stiprinantį ir augimą skatinantį ir aš taip pat manau, kad jis vienas geriausių. Aliejaus kaukes galima daryti tiek šiltas, tiek ne.
Dar galima naudoti alavijo gelį arba patį alaviją (nors tai ne visais tas pats augalas), nors man jis jokios įtakos nedaro nei plaukams, nei odai.
Jei plaukai riebūs, galima naudoti molio kaukes. Neriebiems plaukams nežinau kuo jos gali būti naudingos.
QUOTE(Etama @ 2010 09 26, 15:43)
manau, galima turetu pasiskirstyti gelyje. EA vandeny nepasisikirsto
ačiū už atsakymą reikia sulaukti siuntinuko ir jau kibti į MB plikę.. Purkšdama ir masažuodama su rozmarinų hidrolatu pridaiginau krūvą plonučių mažyčių plaukelių, gal pridėjus šitą būdą jie suvešės
QUOTE(Etama @ 2010 09 26, 16:43)
manau, galima turetu pasiskirstyti gelyje. EA vandeny nepasisikirsto
del leduku tai tikrai padeda. as buvau vasara pasidarius ledukus is medetku ir ramuneliu nuoviro. Super veike, odyte labai atsigavus buvo
QUOTE(chemistry @ 2010 09 27, 12:14)
del leduku tai tikrai padeda. as buvau vasara pasidarius ledukus is medetku ir ramuneliu nuoviro. Super veike, odyte labai atsigavus buvo
jau metai kai rytais prausiu veida tik vandeniu, jokiu prausikliu, o veliau veida lepinu ramuneliu ledukais ir leidziu isdziuti savaime, man labai patinka, tik jau norisi kazko kito pabandyti
vel issitepiau plaukus sezamu alieju, nu man super jis, spalva tokia atsigavusi, negaliu atsiziureti
QUOTE(Evut @ 2010 09 21, 11:53)
Deduosi krepšelį ir turiu dar keletą klausimų.
1. Kiek maždaug laiko negestu vanduo su šilku ir silikonu be konservantų?
1. Kiek maždaug laiko negestu vanduo su šilku ir silikonu be konservantų?
Evut, ar gaminaisi vandeni su silku ir silikonu? Kokiom proporcijomis ir kokie atsiliepimai, nes ir as galvoju toki pasigaminti?
QUOTE(Tikrė @ 2010 09 27, 11:03)
ačiū už atsakymą reikia sulaukti siuntinuko ir jau kibti į MB plikę.. Purkšdama ir masažuodama su rozmarinų hidrolatu pridaiginau krūvą plonučių mažyčių plaukelių, gal pridėjus šitą būdą jie suvešės
tikrai ir man padejo antenos isdygo, kur praktiskai plike buvo