Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Gucci XX @ 2010 09 21, 11:01)
o is kur pirkai ta silikoniuka..? ax.gif
yra juk ir AN biggrin.gif parduotuveje, kurios cia tema
Atsakyti
O kaip naudoti tą taukmedžio sviestą plaukams?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 13:18)

Tiesiog paimti tarp rankų sviesto, gerai patrinti ir tepti plaukus. Nepatarčiau šaknų tepti, nes jis laaabai riebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 09 22, 14:30)
Tiesiog paimti tarp rankų sviesto, gerai patrinti ir tepti plaukus. Nepatarčiau šaknų tepti, nes jis laaabai riebus 4u.gif

Ta prasme naudoti kaip aliejų? Ar naudoti kaip ir murumuru sviestą - 1 šaukštelį plaukams plaunant galvą vietoj kondicionieriaus... Kuris iš jų plaukams naudingesnis?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 14:18)

Jei tą kietąjį, manau, žymiai patogiau jį išmaišyti su kitu aliejumi iki skystesnės konsistencijos arba darant šilto aliejaus kaukę pašildyti.

QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 14:34)
Ta prasme naudoti kaip aliejų? Ar naudoti kaip ir murumuru sviestą - 1 šaukštelį plaukams plaunant galvą vietoj kondicionieriaus... Kuris iš jų plaukams naudingesnis?

O toks kondicionierius neriebaluoja plaukų ar paskui perplaunat?

Aš murumuru nebandžiau (bet užsisakysiu cool.gif ), bet sviestmedžio aliejus geriau tinkamas labai sausiems plaukams. Jei plaukai nėra labai sausi, geriau naudoti nebent nedaug mišinyje.
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 09 22, 15:01)
O toks kondicionierius neriebaluoja plaukų ar paskui perplaunat?

Nežinau, aš dar irgi nebandžiau, bet rašo, kad ideli priemonė plaukams. biggrin.gif Šiaip parašyta, kad reikia perplauti šampūnu. Tai jis jau mano planuojamų pirkinių sąraše... Kol kas mažas kiekis tik pabandymui. Ačiū už patarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 14:34)
Geriau maisyk su kokias skystais aliejais, sviestmedis laaabai riebus. ir tikrai ne vietoj kondicionieriaus, kaip kauke pries plovima:

QUOTE(Evut @ 2010 09 22, 15:01)
Jei tą kietąjį, manau, žymiai patogiau jį išmaišyti su kitu aliejumi iki skystesnės konsistencijos arba darant šilto aliejaus kaukę pašildyti.

Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 21, 12:04)
O vienų (t.y. tuščių) indukų bus pardavime?

bus.

Evut,
1. darykit su distil. H2O, laikykit šaldytuve, bent 2 sav turėtų išstovėti, gal ir ilgiau, nebandžiau.
2. tikrai taip. Jsi ir yra daugiausia aprašomas kaip šveitiklis/pylingas.
3. Nėra priedų, sutraukiančių poras. Gal kokio ea , truput. glicerino galima būtų įlašinti į hidrolatą ar hidroglicerinio ekstrakto g.gif. Aš būtent pastaruoju praturtinu hidrolatą.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 13:18)

Aš tai jo vieno nenaudoju kaip kaukės, man jis labai patinka ištirpintas ir pridėjus šiek tiek skystų aliejų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 13:34)
Ta prasme naudoti kaip aliejų?

Jeigu apie taukmedį šnekam, naudoti tiesiog kaip aliejų. Dar galima būtų su skystu al. pamaišyti, bus lengviau tepti 4u.gif
Atsakyti
O čia galima pagirti Moniką? g.gif Nes tokio operatyvumo niekur nesu mačiusi 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Monika. mirksiukas.gif Vadinasi, susimaišysiu papainą su kremu, naudosiu 1k savaitėj kaip pylingą ir galėsiu pamiršt visokius šveitiklius. rolleyes.gif

QUOTE(micefee @ 2010 09 22, 15:05)
Nežinau, aš dar irgi nebandžiau, bet rašo, kad ideli priemonė plaukams.  biggrin.gif Šiaip parašyta, kad reikia perplauti šampūnu. Tai jis jau mano planuojamų pirkinių sąraše... Kol kas mažas kiekis tik pabandymui. Ačiū už patarimus.  4u.gif

Na, tada, manau, būtinai reikėtų perplauti, nes tai vis gi aliejus. smile.gif
Atsakyti