Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Babi* @ 2010 09 18, 19:09)

Ačiukas :]

QUOTE(Welle @ 2010 09 19, 13:11)
Aciu labai  4u.gif  O kaip del pabalimo ar kokiu plemu? neatsiranda tokiu dalyku naudojant tas rugstis? Gal ir kvailokai klausiu, bet geriau issiaiskinti, nei po to nemaloniai nustebti  blush2.gif

Padauginus galima per daug nupilinguot odą ir reikia labai žiūrėt koncentraciją, nenaudot per dažnai, saugotis saulės. Aš pati be kosmetikės konsultacijos tokio dalyko neišdrįsčiau darytis, bet va kitos naudoja kažkaip. rolleyes.gif
Atsakyti
porą lašiukų įsilašinu ir gerai - dar niekad su AHA nepažeidžiau odos. Štai nuo nenatūralių pirktinių rūgštinių kremų tai cypdavau: grauždavo, oda išplonėdavo... doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat lašinu AHA į molio kaukes ir niekas man nei graužia, nei ką schmoll.gif Oda po to paskaistėjus, pašviesėjus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 20:33)
pasidariau nedideli kieki kaukes is bananu, mango, ananasu milt. ir alantoino. palaikiau, tai kaduztrauke veida, kaip cementas kad butu uzteptas blink.gif

Buvau rašiusi nesyk, kad būtina į tokią kaukę su milteliais pilti kažkiek riebalo (pvz aliejaus, šilko, silikono ar pan.), kad netrauktų.
Atsakyti
Monica, dariau plaukų balzamą su BTMS be aliejaus, ir gavosi tokie varškės putėsiai doh.gif doh.gif
Dariau pagal receptą: vienam induke ištirpinau fitokeratinus vandeny, kitam indelyje pašildžiau BTMS, kai viskas buvo ištirpę, sujungiau kartu ir pridėjau silikono....... Bandžiau dar šildyti ir dar BTMS pridėti, tie putėsiai tik dar labiau susivarškiavo unsure.gif
Proporcijas dėjau pagal receptą...
Atsakyti
Dar norėčiau jūsų nuomonės ax.gif Kadangi greitai gausiu mėlynų indukų, tai sumaniau daryti dovaninę seriją: kai kurie produktai bus sufasuoti į šiuos indukus. Bus 30; 50 ml indukai ir 50 ml buteliukai. Mąsčiau, kad dovanoms tiktų nilinis sviestmedis, kiti sviestai, kokosų aliejus. Iš hidrolatų - levandų, rožių, nerolio. Gal dar būtų minčių ir pasiūlymų/pageidavimų? Ar pvz. pageidautumėt sviestų 30 ml dovanų pakuotėse?
Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 18:22)
Monica, dariau plaukų balzamą su BTMS be aliejaus, ir gavosi tokie varškės putėsiai  doh.gif  doh.gif
Dariau pagal receptą: vienam induke ištirpinau fitokeratinus vandeny, kitam indelyje pašildžiau BTMS, kai viskas buvo ištirpę, sujungiau kartu ir pridėjau silikono....... Bandžiau dar šildyti ir dar BTMS pridėti, tie putėsiai tik dar labiau susivarškiavo  unsure.gif
Proporcijas dėjau pagal receptą...

ar temperatūra buvo vienoda? Nu man tai gerai gavosi, savo išbandytą rec. ir įdėjau g.gif O BTMS vandeny šildei? Kai jis ištirpsta skystyje, praktiškai iškart pienelis pasidaro, ar buvo taip?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 09 20, 19:18)
Buvau rašiusi nesyk, kad būtina į tokią kaukę  su milteliais pilti kažkiek riebalo (pvz aliejaus, šilko, silikono ar pan.), kad netrauktų.

Gal butu galima gauti koki receptuka su kiekiais? Ar bent jau nuoroda, kur to receptuko ieskoti? 4u.gif Labai bijau, kad po to nebutu daugiau bedos nei naudos is tu AHA rugsciu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Welle @ 2010 09 20, 19:41)
Gal butu galima gauti koki receptuka su kiekiais? Ar bent jau nuoroda, kur to receptuko ieskoti?  4u.gif Labai bijau, kad po to nebutu daugiau bedos nei naudos is tu AHA rugsciu blush2.gif

Tik dabar pamaciau, kad ne apie rugstis atsakymas buvo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 09 20, 17:28)
ar temperatūra buvo vienoda? Nu man tai gerai gavosi, savo išbandytą rec. ir įdėjau g.gif O BTMS vandeny šildei? Kai jis ištirpsta skystyje, praktiškai iškart pienelis pasidaro, ar buvo taip?

Dėl temperatūros vienodumo nesu tikra... O BTMS šildžiau vieną, kai jis ištirpo, ant viršaus užpyliau vandenį su ištirpintais fitokeratinais ir praktiškai iš karto nuėmiau nuo ugnies... Gal aš per daug fitokeratinų pridėjau, nes jie susigumuliavę pas mane ir nėjo tikslaus kiekio nustatyt. Be to, silikonas man ir anksčiau yra bandęs kremus suvarškint, bet taip beviltiškai dar nebuvo padaręs....
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 20, 18:51)
Dėl temperatūros vienodumo nesu tikra... O BTMS šildžiau vieną, kai jis ištirpo, ant viršaus užpyliau vandenį su ištirpintais fitokeratinais ir praktiškai iš karto nuėmiau nuo ugnies... Gal aš per daug fitokeratinų pridėjau, nes jie susigumuliavę pas mane ir nėjo tikslaus kiekio nustatyt. Be to, silikonas man ir anksčiau yra bandęs kremus suvarškint, bet taip beviltiškai dar nebuvo padaręs....

Matyt btms buvo vėsesnis nei vanduo.Negerai, kad gryną btms šildei, reikia su vandeniu. O jau kai kai pasidaro pienelis, reikia keratinus pridėti (galima ir grynus, bet su skysčiu geriau išsimaišo). Sakyčiau jau kiek pavėsusius į pienelį būtų geriau. Apskritai visus priedus (silikoną irgi) reikia dėti į pavėsusį kremą, po truputį maišant. Tada būna ok viskas.
Atsakyti
Deduosi krepšelį ir turiu dar keletą klausimų.

1. Kiek maždaug laiko negestu vanduo su šilku ir silikonu be konservantų?
2. Ar papainas tiktų vietoj pilngo nemėgstantiems šveitiklių žmonėms, ar jis tinkamas tik kaip priemonė po depiliacijos?
3. Ką naudoti odai su išsiplėstusiom porom, kad tiktų kas dieną ir tirptų skystyje.

Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 18, 20:44)
as balzamo i sauja tris sykius pasispaudziu po kazkiek tai per tris kartus, i kiekviena ilasinu po 2 lasiukus.

o is kur pirkai ta silikoniuka..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 09 20, 18:28)
Dar norėčiau jūsų nuomonės ax.gif Kadangi greitai gausiu mėlynų indukų, tai sumaniau daryti dovaninę seriją: kai kurie produktai bus sufasuoti į šiuos indukus. Bus 30; 50 ml indukai ir 50 ml buteliukai. Mąsčiau, kad dovanoms tiktų nilinis sviestmedis, kiti sviestai, kokosų aliejus. Iš hidrolatų - levandų, rožių, nerolio.  Gal dar būtų minčių ir pasiūlymų/pageidavimų? Ar pvz. pageidautumėt sviestų 30 ml dovanų pakuotėse?

O vienų (t.y. tuščių) indukų bus pardavime?
Atsakyti