Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(SaDa @ 2011 03 24, 16:06)
kaip faina atsirado riebalinio sluoksnio atstatytojas, jau gal galeciau ir veidui prausikli susikurti  thumbup.gif
Radau toki Monicos recepta, gal kas bandet?:

Švelnus ir tausojantis veido valiklis (idealu naudoti hidrauliniame putų buteliuke)
20% putojančios bazės
0,5% priedo riebalinio sluoksnio atstatymui
74% šalto skysčio (hidrolato ar vandens, geriau distiliuoto)
4% jūros šilko (Ecocert patvirtinto)
0,5% konservanto (nebūtinai, jei daroma ne su paprastu vandeniu, laikoma vėsiai)
0,5% (10-13 lašų į 100 ml) eterinių aliejų (nebūtinai)
0,5-2% pieno rūgšties ar kito rūgštinio produkto

galiu gal dadeti kokiu ananasu milteliu arba alantoino. O cia dar parasyta ar kitas rugstinis produktas, tai kas cia dar gali buti?

pvz. actas. Jei neklystu, turi but galutinis pH 5.5-6
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 03 24, 18:09)
pvz. actas.  Jei neklystu, turi but galutinis pH 5.5-6

tai tada reiks kazkaip su tom juostelem ph ismatuoti pH g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 03 24, 16:51)
Noriu išsakyti pasiūlymą-pageidavimą Monikos parduotuvei  bigsmile.gif 4u.gif
Labai norėtusi, kad etiketės ant buteliukų būtų slidaus popieriaus (prie jo riebalas nekimba, tekstas geriau ir ilgiau išsilaiko), mano buteliukai visi tokie riebalu išteplioti, kad jau nebeimanoma ką nors išskaityti ir atrodo neestetiškai  biggrin.gif
tik nesijuokite  blush2.gif, aišku smulkmė, bet labai norėtusi, kad būtų gražūs kaip KN buteliukai  biggrin.gif

Tai, kad ji turi tokias etiketes, turiu pelargonijų ir rozmarinų ea su tokiom etiketėm wink.gif

Merginos, o kaip jūs išlašinat iki galo ea? baiginėjasi manieji ir niekaip nebeišlaša.. likę po 1ml ir daugiau. Bandžiau lašinti nuėmus lašintuvą, bet kai dribo LAŠAS..
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 03 24, 19:23)
Tai, kad ji turi tokias etiketes, turiu pelargonijų ir rozmarinų ea su tokiom etiketėm wink.gif

Merginos, o kaip jūs išlašinat iki galo ea? baiginėjasi manieji ir niekaip nebeišlaša.. likę po 1ml ir daugiau. Bandžiau lašinti nuėmus lašintuvą, bet kai dribo LAŠAS..

Man GSE visai nelasa, tai isemiau ta "lataka" ir lasinu is viso buteliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 03 24, 19:52)
Man GSE visai nelasa, tai isemiau ta "lataka" ir lasinu is viso buteliuko mirksiukas.gif

man baisu šitaip, nes labai jau stambiai, o ir kremą galiu netyčia sugadinti per daug palenkus. O apelsinų ea laša labai stambiai, kartais įsismarkauja ir vos ne bėga per lašintuvą, nors ir atsargiai lašinu..
Atsakyti
kam nelasa tirstieji GSE, vit E ar dar kas, paimkit maza svirkstuka 2 ml, itraukit skysti ir islasinsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 03 24, 15:51)
Labai norėtusi, kad etiketės ant buteliukų būtų slidaus popieriaus (prie jo riebalas nekimba, tekstas geriau ir ilgiau išsilaiko), mano buteliukai visi tokie riebalu išteplioti, kad jau nebeimanoma ką nors išskaityti ir atrodo neestetiškai  biggrin.gif
tik nesijuokite  blush2.gif, aišku smulkmė, bet labai norėtusi, kad būtų gražūs kaip KN buteliukai  biggrin.gif

apklijuokit plačia lipnia juosta, kai gaunat ax.gif
QUOTE(Flos @ 2011 03 24, 18:23)

mano palergonijų ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 03 24, 17:51)

Mano visi nauji produktai su slidžiom gražiom etiketėm, o ir popierinės man netrukdė, kiek apsitrindavo, bet kuo puikiausiai laikėsi

QUOTE(Flos @ 2011 03 24, 20:23)

Aš tai imu kokią stiklinę mentelę ar vienkartinį pagaliuką, kišu į buteliuką be lašintuvo ir stumiu tą lašą link "išėjimo", o paskui nubraukiu per lašiuką su pagaliuku kiek man reikia, o kita dalis atgal sulenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 03 24, 17:06)
kaip faina atsirado riebalinio sluoksnio atstatytojas, jau gal galeciau ir veidui prausikli susikurti  thumbup.gif
Radau toki Monicos recepta, gal kas bandet?:

Švelnus ir tausojantis veido valiklis (idealu naudoti hidrauliniame putų buteliuke)
20% putojančios bazės
0,5% priedo riebalinio sluoksnio atstatymui
74% šalto skysčio (hidrolato ar vandens, geriau distiliuoto)
4% jūros šilko (Ecocert patvirtinto)
0,5% konservanto (nebūtinai, jei daroma ne su paprastu vandeniu, laikoma vėsiai)
0,5% (10-13 lašų į 100 ml) eterinių aliejų (nebūtinai)
0,5-2% pieno rūgšties ar kito rūgštinio produkto

galiu gal dadeti kokiu ananasu milteliu arba alantoino. O cia dar parasyta ar kitas rugstinis produktas, tai kas cia dar gali buti?

As dejau citrinos sulciu
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 03 24, 20:02)
As dejau citrinos sulciu

aš naudoju vit. C
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 03 24, 22:53)
aš naudoju vit. C

skysta vitamina C ar tabletes tirpini?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 03 24, 21:02)
skysta vitamina C ar tabletes tirpini?