Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(apčy @ 2011 03 15, 17:24)
Turiu, naudoju kartą per savaitę, įlašinu porą lašelių į molio kaukę. Užtepus jaučiasi dilgčiojimas, bet oda nesudirgsta. Naudoju jau kurį laiką, bet poveikio kaip ir nepastebėjau. Gal mažoka to karto per savaitę g.gif

Jūs į vienkartinį kaukės panaudojimą įlašinat 2 lašiukus?
Aš šiandien į vienkartinį pylingo kiekį irgi 2 lašiukus įlašinau, nejaučiu dilgčiojimo.
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2011 03 17, 15:46)
Jūs į vienkartinį kaukės panaudojimą įlašinat 2 lašiukus?
Aš šiandien į vienkartinį pylingo kiekį irgi 2 lašiukus įlašinau, nejaučiu dilgčiojimo.

Taip, į vienkartinį. Jaučiasi dilgčiojimas gal todėl, kad anksčiau nesu naudojus nieko su rūgštim.
Atsakyti
Jau dukart dariaus apelsinų žievelių miltelių kaukę. Iš pradžių pagraužia, maišau su su pienu. Bet oda po jos wub.gif švelni švelni ir nosies inkštirus labai gerai išvalė
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2011 03 15, 23:48)
Ačiū.

O jei aš AHA panaudosiu dabar kokias 4 dienas iš eilės, tai kiek laiko tuomet reikia saugotis saulės? Turiu veidui kremą spf 50, kiek laiko reikėtų jį naudoti?

Atsiprasau uz offtopic, bet koki krema naudojate su SPF 50? 4u.gif ieskau kremo su auksta apsauga smile.gif Arba gaminsiuos pati, kai Aromanatural gaus "tinkamas medziagas" gamybai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 03 15, 21:54)
Kiek žinau brandesnei odai reiktų pradžioje pavartoti kokias 5 dienas kasdien, po to kartą savaitėje, bet dabar tikrai dėl saulės vartoti negalima, arba reikia naudoti kremus su apsauga.

o jei i kaukes aha lasini,tai tinka pavasario/vasaros metu? nekenkia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2011 03 18, 11:13)
Atsiprasau uz offtopic, bet koki krema naudojate su SPF 50?  4u.gif  ieskau kremo su auksta apsauga  smile.gif  Arba gaminsiuos pati, kai Aromanatural gaus "tinkamas medziagas" gamybai  biggrin.gif

Iwostin
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 17, 23:42)
Jau dukart dariaus apelsinų žievelių miltelių kaukę. Iš pradžių pagraužia, maišau su su pienu. Bet oda po jos  wub.gif švelni  švelni ir nosies inkštirus labai gerai išvalė

O kaip darote? bigsmile.gif aš niekaip inkstirų neatsikratau savo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 03 19, 09:53)
O kaip darote?  bigsmile.gif aš niekaip inkstirų neatsikratau savo sad.gif

pusė šaukštelio miltelių ir biškutis pieno, nes mano oda sausesnė, jei riebesnė oda, tada su vandeniu. turi būt tokios konsistencijos kaip grietinė, kitaip sunkiai tepas. Bet tikrai nuo nei vienos kaukės oda nėra tokia švelni kaip nuo apelsinų žievelių. aš prieš tai dar pilingą su kavos tirščiais pasidariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 19, 17:11)
pusė šaukštelio miltelių ir biškutis pieno, nes mano oda sausesnė, jei riebesnė oda, tada su vandeniu. turi būt tokios konsistencijos kaip grietinė, kitaip sunkiai tepas. Bet tikrai nuo  nei vienos kaukės oda nėra tokia švelni kaip nuo apelsinų žievelių. aš prieš tai dar pilingą su kavos tirščiais pasidariau  ax.gif

Įsirašiau Jūsų receptuką į savo konspektą blush2.gif gaila, kad neturi dabar tų miltelių bigsmile.gif
Koki atsiliepimai apie alavijo gelį? Kiek temos perskaičiau, labai nedaug naudau ir pagrinde tik apie poveikį plaukams. Labiau domina, jo gryno poveikis, kol kas nesiryžtų ką nors gaminti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 19, 17:11)
pusė šaukštelio miltelių ir biškutis pieno, nes mano oda sausesnė, jei riebesnė oda, tada su vandeniu. turi būt tokios konsistencijos kaip grietinė, kitaip sunkiai tepas. Bet tikrai nuo  nei vienos kaukės oda nėra tokia švelni kaip nuo apelsinų žievelių. aš prieš tai dar pilingą su kavos tirščiais pasidariau  ax.gif

O gal zinote kuom tas zieveles butu galima pakeisti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 03 19, 16:27)
Koki atsiliepimai apie alavijo gelį? Kiek temos perskaičiau, labai nedaug naudau ir pagrinde tik apie poveikį plaukams. Labiau domina, jo gryno poveikis, kol kas nesiryžtų ką nors gaminti  blush2.gif

man jis priemonė numeris vienas 4u.gif plaukams nenaudoju ir jokių mišinukų nesidarau (neturiu priemonių, o ir kol kas įkvėpimo tam trūksta..) pagrinde naudoju odai patepti po epiliacijos ir skutimo, šiaip išsausėjusias vietas patepu, sušilus orams naudosiu veidui (bet jau esu kažkada minėjusi, kad naktim negaliu naudoti, nes ištinusi atsikeliu..), o MB tai čia iš viso kažkoks stebuklas, nes jis kažkodėl įsitikinęs, kad tas alavijų gelis jam viską gydo: puslėlinę, įvairius sutrenkimus ir žaizdas, nu žodžiu kaip panacėja jam tas gelis, nes nežinau ar čia kažkoks psichologinis momentas veikia, bet jis tuo įsitikinęs šimtu proc. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 03 18, 13:11)
o jei i kaukes aha lasini,tai tinka pavasario/vasaros metu? nekenkia? ax.gif

Kenkia, dar dabar gal ir nieko, bet kai jau saulute islys nebegalima.
Atsakyti