Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 03 15, 10:19)
Sveikos, gal kas galit mane "paprotinti"?  4u.gif  ar internetineje parduotuveje galima isigyti prekiu tik vilnietems? nes as uzsisakiau kelis dalykelius, vykdziau tolimesnius uzsakymo nurodymus, galvojau perkels automatiskai i internetine bankininkyste kad pervesti pinigelius, bet tik raso kad galima atsiskaityti grynaisiais atsiimant prekes vilniuje, arba siunciant pastu, tai kaip suprasti? mastau.gif  ar as kazka blogai padariau.

na , kad ne, taisyklese parasyta, kad siuncia i kitus miestus registruotu pastu
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 03 15, 11:19)
Sveikos, gal kas galit mane "paprotinti"?  4u.gif  ar internetineje parduotuveje galima isigyti prekiu tik vilnietems? nes as uzsisakiau kelis dalykelius, vykdziau tolimesnius uzsakymo nurodymus, galvojau perkels automatiskai i internetine bankininkyste kad pervesti pinigelius, bet tik raso kad galima atsiskaityti grynaisiais atsiimant prekes vilniuje, arba siunciant pastu, tai kaip suprasti? mastau.gif  ar as kazka blogai padariau.

Viska gerai daret, turetu jum atsiusti apmokejimo duomenis i el pasta arba jie bus ten kur daret uzsakyma, dabar tiksliai nepamenu, turit ieiti i savo saskaita i vietinius mokejimus, surasyti visusus duomenis ir issiusti apmokejima
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 03 15, 10:38)
Viska gerai daret, turetu jum atsiusti apmokejimo duomenis i el pasta arba jie bus ten kur daret uzsakyma, dabar tiksliai nepamenu, turit ieiti i savo saskaita i vietinius mokejimus, surasyti visusus duomenis ir issiusti apmokejima

taip taip, atsiuncia el. pastu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasidalinti savo įspūdžiais naudojant AHA vaisių rūgštį? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2011 03 15, 14:46)
Sveikos, gal galit pasidalinti savo įspūdžiais naudojant AHA vaisių rūgštį?  rolleyes.gif

Turiu, naudoju kartą per savaitę, įlašinu porą lašelių į molio kaukę. Užtepus jaučiasi dilgčiojimas, bet oda nesudirgsta. Naudoju jau kurį laiką, bet poveikio kaip ir nepastebėjau. Gal mažoka to karto per savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2011 03 15, 14:46)
Sveikos, gal galit pasidalinti savo įspūdžiais naudojant AHA vaisių rūgštį?  rolleyes.gif

as su AHA buvau pasidariusi veido krema.. na, man tai labai thumbup.gif oda palygejo, pagrazejo.. bet dabar kai saule islindus tai atidesiu rudeniui-ziemai AHA rugsti..
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 03 15, 16:24)
Turiu, naudoju kartą per savaitę, įlašinu porą lašelių į molio kaukę. Užtepus jaučiasi dilgčiojimas, bet oda nesudirgsta. Naudoju jau kurį laiką, bet poveikio kaip ir nepastebėjau. Gal mažoka to karto per savaitę g.gif

Kiek žinau brandesnei odai reiktų pradžioje pavartoti kokias 5 dienas kasdien, po to kartą savaitėje, bet dabar tikrai dėl saulės vartoti negalima, arba reikia naudoti kremus su apsauga.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 03 15, 16:48)
as su AHA buvau pasidariusi veido krema.. na, man tai labai  thumbup.gif  oda palygejo, pagrazejo.. bet dabar kai saule islindus tai atidesiu rudeniui-ziemai AHA rugsti..

isilasinau i krema AHA, tai efektas yra- oda palygejo, suvienodejo spalva, tik kade mano krema suskystino, tai kitasyk i kaukes lasinsiu smile.gif
Atsakyti
Ačiū.

O jei aš AHA panaudosiu dabar kokias 4 dienas iš eilės, tai kiek laiko tuomet reikia saugotis saulės? Turiu veidui kremą spf 50, kiek laiko reikėtų jį naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpulpulka: 15 kovo 2011 - 22:48
Ar dar galima naudoti AN mandarinu e.a.,jei raso,kad geriausia naudoti iki 2011 02 g.gif
Naudociau plaukams i kaukes imaisyti ir gal kunui i pienelius imaisyti.
Atsakyti
Kažin kas būna blogai, jei fazės atsiskiria po keletos dienų? Pradžioje viskas labai gražu, o paskui žiūrėk ir atsiskiria. Dalį kremuko laikau šaldytuve, tai viskas jam gerai ( neatsiskyrė) , bet per kietas, o dalis kuri prie lovos, atsiskiria.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 03 17, 12:34)
Kažin kas būna blogai, jei fazės atsiskiria po keletos dienų? Pradžioje viskas labai gražu, o paskui žiūrėk ir atsiskiria. Dalį kremuko laikau šaldytuve, tai viskas jam gerai ( neatsiskyrė) , bet per kietas, o dalis kuri prie lovos, atsiskiria.

mirksiukas.gif buna ir man taip,bet istatau i karsto vandens vonele induka su kremu,pakaitinu ir vel sumaisau.
Atsakyti