Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(oge @ 2011 02 28, 12:45)
atkeliu klausima is kitos temos. gal cia kas gales patart.
dar papildysiu - turejo gautis apie 30 ml kremo, o gavosi visi 60  doh.gif

Manau, dėl plakimo jis toks gavosi smile.gif paskutinį kremą plakiau su mini elektriniu plakikliu pieno putai. Jį pradėjau plakti dar skystą, tai gavosi tokios putos, o to dar paplakiau pastingusį, na ir gavosi toks porėtas. Visada maišiau kremus šaukšteliu ar plaktuvėliu kaip kad kiaušinių baltymams plakti ir viskas gerai gaudavosi smile.gif Tai nėra ko tau nerimauti, kitą kartą maišyk šaukšteliu ir viskas bus gerai smile.gif tūris tau irgi padidėjo, nes kremas oro prigaudė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 28 vasario 2011 - 13:26
Gal patartumet koki hidrolata reiktu rinktis, jeigu oda jautroka? Nuo poros ekologiniu priemoniu esu turejusi alergija, bet tiksliai nezinau nuo kurios sudetines dalies unsure.gif

Zodziu, ieskau hidrolato su kuriuo butu maziausia tikimybe alergija gaut (jeigu tokiu yra g.gif ). Naudociau vietoj toniko, veido nuvalymui/padrekinimui.. Oda misri.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 02 28, 14:35)
Gal patartumet koki hidrolata reiktu rinktis, jeigu oda jautroka? Nuo poros ekologiniu priemoniu esu turejusi alergija, bet tiksliai nezinau nuo kurios sudetines dalies  unsure.gif

Zodziu, ieskau hidrolato su kuriuo butu maziausia tikimybe alergija gaut (jeigu tokiu yra  g.gif  ). Naudociau vietoj toniko, veido nuvalymui/padrekinimui.. Oda misri.

4u.gif

mano oda panasi , tai turiu levandu, hamameliu, laukiniu morku, burbonisku pelargoniju ir rugegeliu hidrolatus, o vat ramuneliu netiko, nes sausino oda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 27, 19:56)
Ačiū, Monica 4u.gif
Skausmai persidirbus fiziškai, kartais perpučia ar pan, tai sutraukia nugarą, aktualu įvairūs sumušimai, traumos, mm skausmai. Iš pradžių buvau nusižiūrėjusi bazilikų ea mėnesinių skausmams, o sumušimams ir raumenų skausmams buvau nusižiūrėjusi manuką bei bruknuoles. Ar teisingas būtų mano pasirinkimas imti šitus ea? Nes šitam jūsų duotam receptėliui reikia daug ea, o aš norėčiau išsiversti su 2-3 blush2.gif

Beje, ar yra kažkas, kas padėtų sumažinti podagros skausmus? Nes kai ištinsta sąnarys žmogus vos vaikšto, ketinom purvo kaukes daryti, bet jos šildančios, o nuo šilumos būna dar blogiau..

dingo visas ats., iš naujo tenka rašyti doh.gif
pipirmėtės ea gerai nuo mėn. skausmų ir tepti ir į vidų. raumenims gerai ir rozm ea+arbatmea ar vien rozmarinas. Didelė tikimybė, kad juos turit. Šildomam masažui galite pasirinkti ir 1 prieskoninį ea.
podagra: padeda šalti kompresai su ramunėlės, levandos, rozmarino ea. Vonios ir įtrinimai su kadagių, citrinos, kipariso ea pagreitina toksinų šalinimą. Šaltinis: С.С. Солдатченко, Г.Ф. Кащенко и др. «Эфирные масла – аромат здоровья»
pagal Brauną:kadagių 2, citrinos 1, rozmarin 2, kajap. 1 l.Daryti kojų vonias, per priepuolį negalima masažuoti.

QUOTE(Etama @ 2011 02 27, 20:03)
thumbup.gif ačiū, kaip tik viską turiu, išskyrus bergamotę. jos pakeitimui turbūt kokio kito antibakterinio EA reiktų? g.gif nes internete randu rašoma daugiausia apie bergam. antibakterines savybes

Čia matyt sinergija gaunasi. Gal tiesiog ją išmeskit iš recepto, jei nenorit pirkti g.gif

QUOTE(Mintee @ 2011 02 28, 14:35)
Gal patartumet koki hidrolata reiktu rinktis, jeigu oda jautroka? Nuo poros ekologiniu priemoniu esu turejusi alergija, bet tiksliai nezinau nuo kurios sudetines dalies  unsure.gif
Zodziu, ieskau hidrolato su kuriuo butu maziausia tikimybe alergija gaut (jeigu tokiu yra  g.gif  ). Naudociau vietoj toniko, veido nuvalymui/padrekinimui.. Oda misri.

Iš kokio miesto? jei Vln, tai ekošalis turi mėginių hidrolato, galit ten nuėjusi pasipurkšti. Gal kokius hamamelisu bandykit g.gif

darvina, ramun. turi sutraukiantį poveikį, dėl to ir pasausina. Įlašinkit lašą glicerino, ir visi hidr. drėkins odą, nenusausins. Ypač žiemą gliceriną rekomenduoju.

Anksčiau buvo klausimas apie sausą vaikučio odą. taip, riebalin. sl. atst. l. tiktų į vonią. Taip pat galima pabandyti į vonią įpilti glicerino, aliejaus truputį., pvz kokoso. Ir kūnelį tepti rieboku kremu. Aš savo vaikui buvau iš pradžių padariusi sviesto-aliejų mišinį, bet nušalusioms ir nusausėjusiosm rankoms jis nepadėjo (be pirštinių sugalvojo per šalčius prasieiti mat), o iš tų pačių priemonių padarius kremą, iš karto pasimatė poveikis.
Gal kam įdomu parašau receptą- tinka sausoms, suskirdusioms rankoms ar visam kūnui, veidui irgi:medetkų fit 20 ml+ kviečių gemalų al 5 ml +taukmedžio sv. 15 g., tamanų al 5 ml(dėl regeneracijos)-+ šaltal. aliejaus apie 2 ml+ramun hidr (ar kokio kito) apie 15 ml, bičių vaško 3 g, emuls. vaško -2 g.(patyrusios gali nedėti emuls. vaško, dėti daugiau bičių). Na ir aš dar šlamučio ea kelis lašus įdėjau. Be abejo galima keisti skystus aliejus, dėti 1, pvz jojobą, jei norim tiesiog kremo rankoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 01 kovo 2011 - 11:29
bendradarbe paprase pagaminti kremuka veidui, jos veidas problematiskas, kakta riebi, prie nosies zandai issauseje, siaip yra spuogu, po prausimosi vandeniu sake labai traukia oda kol kuom nepasitepa. Ir galvoju ar galiu jai ka pagaminti is savo turimu produktu:
mango sv., sviestmedis, kokosu al, avokadu al, arganu al. makadamiju al., saldziuju migdolu al., greifruktu kauliuku al., glicerino, E vitamino, palergoniju e.a, yalng e.a. alavijo gelio.

Prasau jei galit padekit ar galiu cia ka sukurti tokiai problematiskai odai?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 03 02, 10:56)
bendradarbe paprase pagaminti kremuka veidui, jos veidas problematiskas, kakta riebi, prie nosies zandai issauseje, siaip yra spuogu, po prausimosi vandeniu sake labai traukia oda kol kuom nepasitepa. Ir galvoju ar galiu jai ka pagaminti is savo turimu produktu:
mango sv., sviestmedis, kokosu al, avokadu al, arganu al. makadamiju al., saldziuju migdolu al., greifruktu kauliuku al., glicerino, E vitamino, palergoniju e.a, yalng e.a. alavijo gelio.

Prasau jei galit padekit ar galiu cia ka sukurti tokiai problematiskai odai?

Pasakykit, kad nesipraustų vandeniu, mineralinį negazuotą tegu naudoja.
Kremas galėtų būti toks: mango sv kokie 5g, argano al 12 g+hidrolato 7 ml+alavijo gelio 5 ml+glicer.1,5 ml (1 oranž š.)+vitam e 7 lašai+ emuls. vaško 1,5 g. + pelagonijų ea 10 lašų.
Kas per dalykas greipfr. sėklų aliejus? esu mačiusi jį pardavime, bet mano galva nėra pateikiama pilna info apie šį produktą. Vienur mačiau, kad aprašyme po to minimas greip. ea. Yra gse-greip. sėklų ekstraktas ir eterinis. tai gal čia koks gse skiestas su kokiu pigiu baziniu aliejumi, nes pigus produktas g.gif Žodžiu, ko nesuprantu, tuo nepasitikiu schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas yra daresis kauke is Dumbliu litotamnai 4u.gif Vakar pasidariau, sumaisiau tuos dumblius su distiliuotu vandeniu ir keliais lasais avokadu aliejumi, palaikiau koki 10min nu ir zinokite vos vos nuploviau, taip pridziuvo, kad buvo neimanoma nuplauti, tokia kaip lipni kose pasidare, gal cia nuo aliejaus taip gavosi g.gif
Atsakyti
Monica, dar dėl savaiminio įdegio priemonės gamybos su DHA. Nusipirkau spec. tam reikalui putas darantį buteliuką, manau su putom būtų lengviau kūną išsitepti. Tik dabar klausimas, kokią sudėtį daryti, kad putotų g.gif kas be spec. putoklių padeda susidaryti putoms? ksantanas gal ar kas g.gif
Ir ar apskritai toks vandeninis (be aliejinės dalies, emulsiklių) variantas irgi tinkamas naudoti? Visad darydavau su dalimi aliejų, emulsiniu v., kaip pienelį tokį g.gif
Atsakyti
o man dar va klausimukas, kuom prausiat vaikucius, galvyte plaunat kokiu sampunu? Mano mazylei dar tik 1metai2 men. Tai vis pirkdavau kokius ekologiskus, bet gal pagamint ka galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 03 02, 20:51)
o man dar va klausimukas, kuom prausiat vaikucius, galvyte plaunat kokiu sampunu? Mano mazylei dar tik 1metai2 men. Tai vis pirkdavau kokius ekologiskus, bet gal pagamint ka galima  g.gif

labas gruodinuke 4u.gif plaunu savo abiem mazem su urtekram sampunais, bet dabar is AN nusipirkau sampuno baze su riebalinio sl atkureju, tai padariau tip top urtekram sudeties sampuna biggrin.gif tik kad neturiu ksantano, tai sutirstint negalejau, bet bandysiu su BTMS patirstint.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 03 02, 21:07)
Tik dabar klausimas, kokią sudėtį daryti, kad putotų g.gif kas be spec. putoklių padeda susidaryti putoms? ksantanas gal ar kas g.gif
Ir ar apskritai toks vandeninis (be aliejinės dalies, emulsiklių) variantas irgi tinkamas naudoti? Visad darydavau su dalimi aliejų, emulsiniu v., kaip pienelį tokį g.gif

nieko spec nereiktų, kad putotų. Pienelis su tuo buteliuku putos (niekaip neįdedu gautų buteliukų į pardavimą doh.gif ). Vanduo turėtų būt patirštintas, kad putos gautųsi

QUOTE(SaDa @ 2011 03 02, 21:51)
o man dar va klausimukas, kuom prausiat vaikucius, galvyte plaunat kokiu sampunu? Mano mazylei dar tik 1metai2 men. Tai vis pirkdavau kokius ekologiskus, bet gal pagamint ka galima  g.gif

iš siūlomos šamp. bazės padarysit puikų šampūną vaikučiui, tikrai l. švelnus . Esu receptų įdėjusi prie šios prekės. Tik dar būtinai reiktų riebalų atstatytojo (dėl jo į až., jei greitu metu reiktų)

Vigama
, tiesiog reikėjo apipurškinėti kaukę, panašiai kaip molio , kad nesukietėtų. O aliejus tik į naudą buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 03 02, 23:01)
labas gruodinuke  4u.gif  plaunu savo abiem mazem su urtekram sampunais, bet dabar is AN nusipirkau sampuno baze su riebalinio sl atkureju, tai padariau tip top urtekram sudeties sampuna  biggrin.gif  tik kad neturiu ksantano, tai sutirstint negalejau, bet bandysiu su BTMS patirstint.

o kaip smagu savus matyti mirksiukas.gif
As irgi naudoju urtekram, bet va galvoju kazka vaikui savom rankom padaryt. Reiks ir man kazka su sampuno baze gal kooperuoti g.gif
Atsakyti