Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 19, 10:51)
as rau taip- i molio kauke ilasinu kelis lasus  4u.gif daugiau niekur nebandziau deti..
saugok paakius ir akis  4u.gif
na, taiop. i kaukes reiktu lasinti pagal mane smile.gif ir nepadaugink, pridesiu drinks_cheers.gif veidas-tai ne (_(_), pasaugok 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai patiko pasidarytas paakių kremukas su BTMS ir mėlynių aliejum. Lengvas, gerai įsigeria ir pats tas drėkinimas, kokio reikia thumbup.gif
O kaip kvepia mėlynėmis wub.gif wub.gif
Beje, įdomu, kad aliejus taip nekvepia kaip kremas.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 09 19, 11:51)
as rau taip- i molio kauke ilasinu kelis lasus  4u.gif daugiau niekur nebandziau deti..
saugok paakius ir akis  4u.gif

Aciu labai 4u.gif O kaip del pabalimo ar kokiu plemu? neatsiranda tokiu dalyku naudojant tas rugstis? Gal ir kvailokai klausiu, bet geriau issiaiskinti, nei po to nemaloniai nustebti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Welle @ 2010 09 19, 13:11)
Aciu labai  4u.gif  O kaip del pabalimo ar kokiu plemu? neatsiranda tokiu dalyku naudojant tas rugstis? Gal ir kvailokai klausiu, bet geriau issiaiskinti, nei po to nemaloniai nustebti  blush2.gif

na, ziurint koki % naudosi rugsties, ir kaip po tokiu proceduru elgsies 4u.gif reikia saugotis saules, arba naudotis kremus su spf..Jei saules nesisaugotum, tai pigmentines demes, manau, netruktu atsirasti...man praeita vasara taip buvo...bet dekui Dievui, praejo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 19, 12:16)
oj, aciu, nerizikuosiu tada net. Reiks kunui sunaudot... kiba rimtai sulieknesiu biggrin.gif
biggrin.gif duok die
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 19, 13:02)
Labai patiko pasidarytas paakių kremukas su BTMS ir mėlynių aliejum. Lengvas, gerai įsigeria ir pats tas drėkinimas, kokio reikia  thumbup.gif
O kaip kvepia mėlynėmis  wub.gif  wub.gif
Beje, įdomu, kad aliejus taip nekvepia kaip kremas.
koks receptas? bigsmile.gif
QUOTE(Welle @ 2010 09 19, 13:11)
Aciu labai  4u.gif  O kaip del pabalimo ar kokiu plemu? neatsiranda tokiu dalyku naudojant tas rugstis? Gal ir kvailokai klausiu, bet geriau issiaiskinti, nei po to nemaloniai nustebti  blush2.gif
pabalint AHA gali, nusveicia juk oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 19, 13:18)
koks receptas? bigsmile.gif

2,5 ml mėlynių sėklų al.
12,5 ml morkų hidrolato
1 g BTMS

Dar lašinau ekokonservanto, kelis lašus pantenolio ir kelis lašus jūrų šilko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 19, 14:34)
2,5 ml mėlynių sėklų al.
12,5 ml morkų hidrolato
1 g BTMS

Dar lašinau ekokonservanto, kelis lašus pantenolio ir kelis lašus jūrų šilko  4u.gif
aciuks.gif as kofeino nusipirkau, noriu kazko paakiu sviesinimui ir raukslyciu prevencijai rolleyes.gif
kaip tau tas emulsiklis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 19, 17:12)
aciuks.gif as kofeino nusipirkau, noriu kazko paakiu sviesinimui ir raukslyciu prevencijai rolleyes.gif
kaip tau tas emulsiklis? mirksiukas.gif

Kaip paakių kremukui, tai tiesiog tobulas, nes gaunasi tokia tiršta konsistencija, tai patogu paimti, bet kartu ir labai lengvai pasiskirsto ir susigeria, ko labiausiai ir reikia tepant paakius.
O taip pat dariau plaukų kondicionierių, bet kol kas variantą su aliejum, tai tepu prieš plovimą, nes gana riebokai atrodo, tai visai patinka. O dar norėčiau pasidaryt variantą be aliejaus, kad būtų tik kaip kondicionierius po plovimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 17, 10:01)
Ateinu konsultacijos.
Noriu pasigaminti rankų kremą labai maitinantį, nes atėjus šaltiems orams mano rankos taip nugrumba, kad baisu verysad.gif
Galvoju maišyti iš aliejų: kokio sviestmedžio, kakavos, mangų, avokadų. Pridėti bičių vaško ir glicerino. g.gif
Gal ką panašaus darėte ir galėtumėt patarti?

As dariau tokios sudeties: mangu sviestas, sviestmedis, distiliuotas vanduo, silkas, vit e, glicerinas, ekokonservantas, benzoinas ir kavos ea. Tiksliu proporciju nepamenu, bet ziokit suuuper kremas smile.gif Vandenine faze 60-70%. O kvapas wub.gif nerealus derinys benzoino ir kavos ea! kvepia sokoladiniais saldainiais su likeriu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 19, 20:33)
As dariau tokios sudeties: mangu sviestas, sviestmedis, distiliuotas vanduo, silkas, vit e, glicerinas, ekokonservantas, benzoinas ir kavos ea. Tiksliu proporciju nepamenu, bet ziokit  suuuper kremas smile.gif Vandenine faze 60-70%. O kvapas wub.gif  nerealus derinys benzoino ir kavos ea! kvepia sokoladiniais saldainiais su likeriu biggrin.gif  wub.gif

Aha, aš irgi šitą derinį atradus, nerealus, aš dar kartais pridedu citrinos, tai išvis dar ir gaivumo suteikia wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nežinau kaip kitoms pirkėjoms, bet man AN kokosų aliejus nerealus wub.gif Tikrai nustebino tiek kvapas, tiek pati konsistencija. Kažkoks minkštesnis, švelnesnis, net nežinau kaip apibūdinti smile.gif Bet laaabai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 09 19, 20:52)
Nežinau kaip kitoms pirkėjoms, bet man AN kokosų aliejus nerealus  wub.gif  Tikrai nustebino tiek kvapas, tiek pati konsistencija. Kažkoks minkštesnis, švelnesnis, net nežinau kaip apibūdinti smile.gif Bet laaabai patiko  4u.gif

Nerealus, kvapas man dieviškas...aš juo išsitepu ir atrodo pati save suvalgysiu biggrin.gif
Atsakyti