Sveikos,
Pasiemiau siandien AN uzsakyma. Tai labai noriu pasidziaugt migdolu sviestu. Migdolu aliejus ir taip buvo mano Nr.1. O sviestuka irgi isimylejau, turbut but sviestinis Nr.1
Jis toks labai minkstutis, super lengvai tepasi ir nera per riebus.
Tik idomu, kaip jis elgiasi kremuose, sviestuose? Kiek skaiciau info AN puslapy - netirstina ju? Islieka skystos konsistencijos? Gal panasumo butu tada su kokosu aliejum?Zodziu ar sviesto/kremo konsistencijo itakos gali daryti?
QUOTE(laumi @ 2011 02 21, 18:00)
Tik idomu, kaip jis elgiasi kremuose, sviestuose? Kiek skaiciau info AN puslapy - netirstina ju? Islieka skystos konsistencijos? Gal panasumo butu tada su kokosu aliejum?Zodziu ar sviesto/kremo konsistencijo itakos gali daryti?
Taip, netirština, galima sakyti su kokosu kažkiek panašus. Bet kokosas vėsesnėj temp. kietėja, o šis sv. -ne. Žodžiu jis daugiau kaip skystas aliejus mišiny bus.
QUOTE(Monica @ 2011 02 21, 19:22)
Taip, netirština, galima sakyti su kokosu kažkiek panašus. Bet kokosas vėsesnėj temp. kietėja, o šis sv. -ne. Žodžiu jis daugiau kaip skystas aliejus mišiny bus.
Bet lyginant su migdolu aliejum - riebesnis, ar labai panasios savybes? Ir ar skystes jis dar kaip kokosai silumoj (na nekaitinant, bet kambary siltam laikant)? Bet kokiu atveju jis man jau kaip tepaliukas lupoms pasirode labai superinis
mergaites nepykit, kad pasikartosiu, bet beveik visa tema perskaiciau ir neberadau to receptuko kur hormoninei sistemai tvarkyti, baziniai aliejai 50 g. (va neatsimenu kokiu alieju ar sviestu reikia), tik atsimenu kad 10 l. ylang ir 10 l. palergoniju.
pagelbekit a?
pagelbekit a?
QUOTE(SaDa @ 2011 02 22, 22:23)
mergaites nepykit, kad pasikartosiu, bet beveik visa tema perskaiciau ir neberadau to receptuko kur hormoninei sistemai tvarkyti, baziniai aliejai 50 g. (va neatsimenu kokiu alieju ar sviestu reikia), tik atsimenu kad 10 l. ylang ir 10 l. palergoniju.
pagelbekit a?
pagelbekit a?
Visi baziniai tinka išskyrus simondsijų
hormoninei nereik ylang. Ylang reik krūtims stangrinti:
QUOTE(Monica @ 2009 08 31, 19:20)
Tokį įdomų dalyką perskaičiau, kad nusprendžiau ir su jum pasidalinti apie pelargonijos ea:) .1 mergina pasidariusi aliejaus mišinį su juo, visai išsigydė spuogus, kurie matyt buvo hormoninio pobūdžio(dėsiu į mišinį su tamanais ), menstruacinius, pms dalykus tvarkoma tokiu būdu: įtrinamos pažastys po 1 l. ea, nors atsargumo dėlei reiktų skiesti. Inhaliacijso ar voniso be abejo irgi yra l. efekyvu. 1 merginai ant veido visai plaukai dėl to nustojo augti.Šis ea reguliuoja hormoninį balansą, atstato pusiausvyrą, dar ir endokrininį sistemą balansuoja, tai moterims l. naudingas. Receptas krūtinei (didinti, stangrinti):į 50 ml bazinio al. (kažkodėl nesiūloma jojoba) lašint po 10 l. ylango ir pleargonijos ea (matyt bandysiu, gal padidės ).
QUOTE(Monica @ 2009 09 03, 13:24)
aš skaičiau, kad dar juodų sėklų aliejus stangrina krūtinę, tai dėsiu į mišinį, kai pabaigsiu pirktinį kremą. O manau reiktų naudoti pagal schemą: 21 d. -3 sav. naudoji-1 sav pertrauka (kaip tik per mm).Jau rašaiu, akd siūloma daryti pertraukas naudojant ea .Po tų 3 sav. ir egektas gal apsimatys, nemanau, akd per 1 sav. jau jaustųsi
QUOTE(laumi @ 2011 02 21, 18:42)
Bet lyginant su migdolu aliejum - riebesnis, ar labai panasios savybes? Ir ar skystes jis dar kaip kokosai silumoj (na nekaitinant, bet kambary siltam laikant)? Bet kokiu atveju jis man jau kaip tepaliukas lupoms pasirode labai superinis
savybės panašios, bet man sviestai greičiau įsigeria, ne tokie riebūs kaip aliejai. Nžn dėl šilumos, vasarą bus matyt, manau neturėtų skystėti.
QUOTE(Monica @ 2011 02 23, 12:01)
savybės panašios, bet man sviestai greičiau įsigeria, ne tokie riebūs kaip aliejai. Nžn dėl šilumos, vasarą bus matyt, manau neturėtų skystėti.
jei labai karšta, tai gali paskystėti, mano nilinis vasarą buvo paskystėjęs
1. Ar galima Ekologišką riebalinio sluoksnio atstatytoją pilt į vonią? mano vaiko odytė be proto sausa. Galvoju, padaryt jam voneles su juo.
2. Ar galima gėlinę hialurono rūgštį pilti į hidrolatą? Ir kiek?
gal kas skaiciavo kokia butu 1laso savikaina kakavos absoliuto ir E vitamino? Drauge paprase padaryt lupu balzamu tai nezinau kaip cia isskaiciuoti savaikaina, gal kas zinot kiek lasu yra buteliuke?
QUOTE(jurguze @ 2011 02 24, 11:53)
Turiu užsirašiusi, kad į 100ml hidrolato reikia tik vos vos hialurono. Iš pradžių patirpinam mažame kiekyje, tada pilam į likusį hidrolatą.
Pati nebandžiau, gal kitos merginos ką pakomentuos
Papildyta:
QUOTE(SaDa @ 2011 02 24, 14:23)
gal kas skaiciavo kokia butu 1laso savikaina kakavos absoliuto ir E vitamino? Drauge paprase padaryt lupu balzamu tai nezinau kaip cia isskaiciuoti savaikaina, gal kas zinot kiek lasu yra buteliuke?
1 lašelis apytiksliai yra 0,05ml
Jeigu buteliuko talpa 5ml, vadinasi jame telpa 5/0,05=100 lašų
Jeigu 5ml vitamino E kainuoja 11Lt, vadinasi vienas lašiukas kainuoja 11/100=0,11 Lt
analogiškai su kakavos absoliutu
Na po keliu dienu naudojimo migdolu sviesto galiu pasakyt, kad kambario temperaturoj siek tiek paskystejo, ir man jis tikrai labai lengvai geriasi. Kazkaip as sviestmedzio nesu baisiai didele gerbeja, dedu jo aisku daug kur, bet gryno nemegstu naudoti, o migdolu sviestukas super. Siek tiek dar jis turi tokiu grudeliu, bet jie ant odos lengvai istirpsta