Man šaldytuve juos patinka laikyti jau vien dėl to, kad malonu vėsius naudoti - gaiva tokia veidui jaučiasi O ir šiaip ramiau, ypač jei ilgai naudoji
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 02 20, 10:44)
Ar visus hidrolatus laikote saldytuve?
as visus laikau saldytuve
QUOTE(laumi @ 2011 02 19, 12:36)
Atsiprasau Tiksliai, as kazkaip galvojau kad visi kas atkeliauja priduktai, pasirodo per "Naujas prekes", ir vis ten chekindavau, dabar tik supratau kad ten apskritai naujos prekes Jau uzsakiau:)
ne tik visai naujos, bet ir naujai gautos, kurios ypač laukiamos ir populiarios.
Monica, koks eterinis pagelbėtų malšinant raumenų, reumatinius skausmus, sumušimus ir pan? Galvoju gal manuka? Bet jos neturite šiuo metu... Bazilikas?
Beje, kada bus sviestmedžio indeliuose?
Ir draugė sakė, jog girdėjo, kad turėsite indelių, kurie gamina putas. Tiesa ar mane apgavo?
Beje, kada bus sviestmedžio indeliuose?
Ir draugė sakė, jog girdėjo, kad turėsite indelių, kurie gamina putas. Tiesa ar mane apgavo?
kad, manukos yra http://www.aromanatu...-scoparium.html
QUOTE(TekilaSunrise @ 2011 02 20, 11:33)
Man šaldytuve juos patinka laikyti jau vien dėl to, kad malonu vėsius naudoti - gaiva tokia veidui jaučiasi O ir šiaip ramiau, ypač jei ilgai naudoji
Man irgi maloniau,bet naudoju iskart po odos prausimo,tai tingiu vaikscioti iki saldytuvo...
O susinaudoja kaip greitai man,va 100 ml vos ne per 2,5 sav.sunaudoju
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 20, 20:25)
Yra, bet nėra pardavime šiuo metu, išpirkta matyt
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 20, 20:40)
Man irgi maloniau,bet naudoju iskart po odos prausimo,tai tingiu vaikscioti iki saldytuvo...
Oho, aš 100ml, purkšdama 2k per dieną, net neįpusėjau per mėnesį
Beje, Monica, nauji purkštukai 100ml buteliukams be dangtelių? Nes šiandien išsitraukiau savąjį naują, žiūriu dangtelio nėra Kai tik atkeliavo siuntinukas kažkaip dėmesio neatkreipiau, šiandien tik išpakavau, nes ant senų visada buvo
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 20, 20:54)
As irgi purskiu 2k/d. ir taip gausiai,kokius 5-6 papurskimus,kad veidas gerokai suslaptu.
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 20, 20:54)
Yra, bet nėra pardavime šiuo metu, išpirkta matyt
kai rašiau žinutę dar buvo galima įsidėt į krepšelį ....
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 02 20, 10:44)
Ar visus hidrolatus laikote saldytuve?
iš turimų gal kokių 6 nei vieno nelaikau šaldytuve, kai kuriems jau gal ir metukai bus -viskas su jais gerai. Per tiek metų dar nėra nieko blogo nei vienam nutikę net rozmarinų hidrolatas su visokiais priedas, kurį nuolat turiu rankinėje - nesugenda
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 20, 22:58)
As irgi purskiu 2k/d. ir taip gausiai,kokius 5-6 papurskimus,kad veidas gerokai suslaptu.
Čia nuo purkštukų priklauso manau, nes AN keliskart pirkau purkštukus, tai pirmieji būdavo tokie stambiai ir gausiai purškiantys, reikėjo tik kokių 3-4 papurškimų, o dabar nusipirkau naują, reikia kokių 8-9 papurškimų, nes labai smulkiai purškia. Ir sakau, paskutinis mano purkštukas be dangtelio, o visi kiti buvo su
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 20, 21:54)
Beje, Monica, nauji purkštukai 100ml buteliukams be dangtelių? Nes šiandien išsitraukiau savąjį naują, žiūriu dangtelio nėra Kai tik atkeliavo siuntinukas kažkaip dėmesio neatkreipiau, šiandien tik išpakavau, nes ant senų visada buvo
Su dangteliais, panašu, kad neapsižiūrėjau Jei galima, priminkit, kitąsyk įdėsiu 1 purkštuką papildomai.
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 02 21, 11:05)
Per kiek laiko is AN atsiuncia siuntinuka? kazkaip keturios dienos nepatvirtina apmokejimo,kas ekolinijoj buvo iskart ir jau kokioj trecioj dienoj gaudavau viska gal jau nebegausiu
Skiriasi el. parduotuvių administravimo galimybės. Gavus pinigus nekeičiama užs. būklė, ji pakeičiama, kai siunta išsiunčiama. Tai padaroma per 5 d.d. po pinigų gavimo. Tikrai neskubu anuliuoti užsakymų, esant reikalui apmokėjimą nukeliu, priimu dalinius užs. ir t.t.
Džiaugiuosi, kad gaunu nemažai užsakymų, tik dėl to fiziškai neįmanoma juos l. greitai įvykdyti, nes reikia ir prekes užsakinėti, ir jas vežioti fasuoti, atsakinėti į meilus, be abejo dar nemažai įv. problemų iškyla, nes ir tiekėjų ir pirkėjų nemažai yra, pasitaiko ir klaidų ir nuostolių ir t.t Jei yra skuba ar kažkokie klausimai, visada galima rašyti meilus ar skambinti, taip bus greičiau išsiaiškinta, nei rašant SM.
Vitulka, jūsų užs.bus išsiųstas ryt-tai bus 4 d.d. po apmokėjimo, taigi nevėluosiu