Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(SaDa @ 2011 02 17, 12:12)
O gal koki kremo receptuka galima butu su moringos aliejum. Mano veido oda misri, prie nosies pasausejus (gal dregmes truksta). Man 32 m. Turiu avokada, arganu, makadamijos al, glicerino, jojobos vasko,E vitamino. Ar galima butu koki kremuka sukurti idejus moringos al. kad drekintu ir tiktu misriai odai? Ar dar kokiu priedu reiktu deti?
O kada turesit mango milteliu, labai noreciau kvapnu kuno alieju pasigaminti. kaip suprantu tie milteliai tiktu?

ne, miltukai aliejuje netirpsta. Turiu kvapnių ea mišinių, jie tiktų ar kiti ea.
kremas : moringos 10 ml+argano 9 ml+hidrolato 10 ml.+ emuls. vaškas apie 2,5-3 g., nesu bandžiuosi jojobos vaško, susiemulsinus pridedam glicerino apie 1 ml, vitam ea

QUOTE(liepa27 @ 2011 02 17, 13:52)
4u.gif noretusi ir dygminu alieju Jusu asortimene pamatyti blush2.gif

Jūsų norai-man įstatymas. Užpirksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 17 vasario 2011 - 13:16
gaila,kad nera nemokamo pristatymo uzsakant didesne suma,nes pristatymas gana brangokas
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 02 18, 14:42)
gaila,kad nera nemokamo pristatymo uzsakant didesne suma,nes pristatymas gana brangokas

virš 250 lt būtų arba nemokamas pristaymas arba nuolaida.
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2011 02 17, 14:15)
kremas : moringos 10 ml+argano 9 ml+hidrolato 10 ml.+ emuls. vaškas apie 1,5g., nesu bandžiuosi jojobos vaško, susiemulsinus pridedam glicerino apie 1 ml, vitam ea

atsiprašau, emuls. buvau 50 ml kremo parašiusi, o čia tik 30 gaunasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 18 vasario 2011 - 14:08
Sveiki,

turiu prisipirkus benzoino etanolyje, tik nezinau ka su juo daryti blush2.gif (kazkaip nepamaciau to fakto, kad jis etanolyje tirpintas). Gal kas kokiu minciu ir patarimu?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2011 02 18, 16:07)

atsiprašau, emuls. buvau 50 ml kremo parašiusi, o čia tik 30 gaunasi

gerai pasitaisiau receptuka, dar nedariau tai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 15, 13:19)
Kirpejas man kazkada minejo, kad jei nori, kad greiciau spalva apsiplautu, tai plaukus tepti riebiu plauku balzamu.. na, manau ir aliejines kaukes prisidetu prie greitesnio spalvos apsiplovimo  g.gif

QUOTE(SaDa @ 2011 02 15, 13:50)
aciu, bandysiu vis kokias kaukes det, gal ir plaukam pades ir dazai nusiplaus.

Kad man rodos čia galioja, jei plaukai nudažyti kad ir cheminiais, bet tamsesniais, ypač varinių , kaštoninių atspalvių dažais. Dar žinau, kad šiek tiek padeda rūgštūs pieno produktai - prieš plovimą daryti kaukes. Bet čia kaip supratau yra peroksidu iššviesinta ir nuimta palukų spalva, tai tokios kaukės gal labiau tik pagelbėtų atstatyti pačius plaukus, bet spalvai neturėtų įtakos - logiškai galvojant kas tau nuims peroksidą doh.gif Nenoriu būti blogio pranašė, bet man rodos čia vienintelė išeitis eiti pas gerą kirpėją ir kažkaip tonuoti plaukus - gal nelabai prireiks ir stiprių cheminių dažų ,nes nudažyti tamsesne spalva man rodos tikrai galima be stiprios peroksido koncentracijos. Bet šiaip reikia būti morališkai pasiruošus, kad gali tekti dažyti ir stipresniais dažais. O paskui jau atitaisius spalvą ištisai dėti kaukes ir visaip gaivinti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 18 vasario 2011 - 17:20
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 18, 19:19)
Kad man rodos čia galioja, jei plaukai nudažyti kad ir cheminiais, bet tamsesniais, ypač varinių , kaštoninių atspalvių  dažais. Dar žinau, kad šiek tiek padeda rūgštūs pieno produktai - prieš plovimą daryti kaukes.  Bet čia kaip supratau yra peroksidu  iššviesinta ir nuimta palukų spalva, tai tokios kaukės gal labiau tik pagelbėtų atstatyti pačius plaukus, bet spalvai neturėtų įtakos - logiškai galvojant kas tau nuims peroksidą doh.gif Nenoriu būti blogio pranašė, bet man rodos čia vienintelė išeitis eiti pas gerą kirpėją ir kažkaip tonuoti plaukus - gal nelabai prireiks ir stiprių cheminių dažų ,nes nudažyti tamsesne spalva man rodos tikrai galima be stiprios peroksido koncentracijos. Bet šiaip reikia  būti morališkai pasiruošus, kad gali tekti dažyti ir stipresniais dažais. O paskui jau  atitaisius spalvą ištisai dėti kaukes ir visaip gaivinti .

na zinok dedu kaukes aliejines pries kiekviena plovima (plaunu kas antra diena), tai spalva apsiplove, gal veikia kazkiek ir sviesiem plaukam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 02 18, 20:52)
na zinok dedu kaukes aliejines pries kiekviena plovima (plaunu kas antra diena), tai spalva apsiplove, gal veikia kazkiek ir sviesiem plaukam  unsure.gif

Tai gal pavyks bent spalvą sulyginti biggrin.gif Nes aš pagal aprašymą jau pagalvojau, kad ten buvo koks šviesintojas su didžiuliu kiekiu peroksido. Dar spalvą blukina chloruotas baseino vanduo , bet čia jau ne Aroma natural tema bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 18 vasario 2011 - 22:25
QUOTE(Monica @ 2011 02 15, 21:45)
  Minėti produktai pardavime yra, keista, kad nematėt.

Atsiprasau ax.gif Tiksliai, as kazkaip galvojau kad visi kas atkeliauja priduktai, pasirodo per "Naujas prekes", ir vis ten chekindavau, dabar tik supratau kad ten apskritai naujos prekes doh.gif Jau uzsakiau:)

Dar del moringos aliejaus klausima turiu - jis turi koki stipresni kvapa, ar aliejiska neutralu? Esu turejus seniai seniai krema is Bodyshopo, moringu, svaigau tiesiog nuo jo kvapo, iodmu is kur jis toks ten. Aisku tikimybe didele kad nenaturalus, gal dabar ir nebepatiktu, biski uosle priprato prie naturaliu dalyku. Bet idomu ar egzistuoja kazkoks moringu produktas kvapnia israiska g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumi @ 2011 02 19, 11:36)
Atsiprasau ax.gif  Tiksliai, as kazkaip galvojau kad visi kas atkeliauja priduktai, pasirodo per "Naujas prekes", ir vis ten chekindavau, dabar tik supratau kad ten apskritai naujos prekes doh.gif  Jau uzsakiau:)

Dar del moringos aliejaus klausima turiu - jis turi koki stipresni kvapa, ar aliejiska neutralu? Esu turejus seniai seniai krema is Bodyshopo, moringu, svaigau tiesiog nuo jo kvapo, iodmu is kur jis toks ten. Aisku tikimybe didele kad nenaturalus, gal dabar ir nebepatiktu, biski uosle priprato prie naturaliu dalyku. Bet idomu ar egzistuoja kazkoks moringu produktas kvapnia israiska g.gif

kadangi aliejus spaudžiamas ne iš žiedų -tai ir kvapas atitinkamas, jis nėra bekvapis, turi savotišką kvapą, bet jis nėra nemalonus- lyginant su kokiom agurklėm
Atsakyti
Ar visus hidrolatus laikote saldytuve?
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2011 02 20, 11:44)
Ar visus hidrolatus laikote saldytuve?

as nei vieno nelaikau saldytuve
Atsakyti