Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Vitulka @ 2011 02 14, 12:45)
aha, salierų ea galvojau pigmentinėms dėmėms šviesint po spuogų likusias. Netinka?
erškėtrožių netiko odai, jau turėjau  ax.gif

O kuo netiko ersketroziu? g.gif Kaip tik tam tikslui nusipirkau, bet tik kelis sykius bandziau, tai nesupratau kol kas del veikimo unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 14 vasario 2011 - 12:46
aš juom paakius tepiau, tam tikslui ir pirkau, bet kelias dienas iš eilės patepus paakiuose raudonos dėmelės atsirasdavo, tokios lyg maži maži spuogeliai. Nustojus tept išnykdavo. Taip kelis kartus paeksperimentavau ir nusprendžiau, kad vis dėl to, tas aliejus ne man smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, o gal zinot kaip randelius panaikint po vejaraupiu, dar likusius nuo vaikystes ir po spuogeliu. Ar cia jau be lazerio neissiversiu? Gal kokie tamanai su kazkuom??? pagelbetu?
Atsakyti
Sveikos,

Turiu sukaupus nemazai AN gerio. Bet jau atsiranda priemoniu, kad nebeatsimenu kam jas pirkau. Niekaip nesugalvoju kaip panaudoti braskiu ir ananasu miltelius. Ar tik i kaukes/skrabus deti, ar jie tirpus vandeny ir galima kreme naudoti?

Dar idomu, kada AN pasirodys brazilisku riesutu ir tucuma sviestai? Bresta dar vienas naujas uzsakymas tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal galit pasakyti ar yra koks aliejus kuris didintu melanino gamyba odoje?

O gal dar yra koks budas, kazkokios kaukes, kad greiciau nusiplautu cheminiai dazai? Na prisidirbau, sudurniavau ir nusisviesinau plaukus, su cheminiais dazais, dabar nezinau kaip nuimti spalva, nes gavausi netolygia ir baisia spalva. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 02 15, 12:43)
O gal dar yra koks budas, kazkokios kaukes, kad greiciau nusiplautu cheminiai dazai? Na prisidirbau, sudurniavau ir nusisviesinau plaukus, su cheminiais dazais, dabar nezinau kaip nuimti spalva, nes gavausi netolygia ir baisia spalva.  doh.gif

Kirpejas man kazkada minejo, kad jei nori, kad greiciau spalva apsiplautu, tai plaukus tepti riebiu plauku balzamu.. na, manau ir aliejines kaukes prisidetu prie greitesnio spalvos apsiplovimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 15, 15:19)
Kirpejas man kazkada minejo, kad jei nori, kad greiciau spalva apsiplautu, tai plaukus tepti riebiu plauku balzamu.. na, manau ir aliejines kaukes prisidetu prie greitesnio spalvos apsiplovimo  g.gif

aciu, bandysiu vis kokias kaukes det, gal ir plaukam pades ir dazai nusiplaus.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 14, 12:45)
aha, salierų ea galvojau pigmentinėms dėmėms šviesint po spuogų likusias. Netinka?
erškėtrožių netiko odai, jau turėjau  ax.gif

o pačius paakius tepėt? reikia tik kaulą po akim. Na, gal tada migdolus ar jojobą badndykit ir galit tepti tik pačias dėmeles

QUOTE(Ievulyte @ 2011 02 14, 14:05)
Sveikutes, o gal zinot kaip randelius panaikint po vejaraupiu, dar likusius nuo vaikystes ir po spuogeliu. Ar cia jau be lazerio neissiversiu? Gal kokie tamanai su kazkuom??? pagelbetu?

galit bandyti tamanus, eršk aliejų + ea (ital. šlamučio ea geriausia tinka, įkelsiu šiom dienom į shopą)

QUOTE(laumi @ 2011 02 14, 17:27)
Sveikos,

Turiu sukaupus nemazai AN gerio. Bet jau atsiranda priemoniu, kad nebeatsimenu kam jas pirkau. Niekaip nesugalvoju kaip panaudoti braskiu ir ananasu miltelius. Ar tik i kaukes/skrabus deti, ar jie tirpus vandeny ir galima kreme naudoti?

Dar idomu, kada AN pasirodys brazilisku riesutu ir tucuma sviestai? Bresta dar vienas naujas uzsakymas tongue.gif

milteliai tirpūs vandeny, dėkit į kaukes. Minėti produktai pardavime yra, keista, kad nematėt.

Sada, Moringos al. skatina melanino gamybą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 15 vasario 2011 - 20:06
QUOTE(oxidem @ 2011 02 05, 13:09)
Sveikos, ka tik gavau monoi, kvapas labai svelnus, gėliškas mirksiukas.gif

o ar teko tureti KN Monoi gardeniju? Ar panasus kvapai. Man Monoi KN wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 02 15, 21:35)
o ar teko tureti KN Monoi gardeniju? Ar panasus kvapai. Man Monoi KN  wub.gif

turėjau ir KN Monoi aliejaus, kvapai skirtingi. Net sunku juos palyginti. Man abu patiko ir abu bus kartojami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 02 15, 21:35)
o ar teko tureti KN Monoi gardeniju? Ar panasus kvapai. Man Monoi KN  wub.gif

uosčiau KN 2 kvapnius monoi: gardenijų ir tiare kvapo. Turiu galimybę tokius įsigyti, bet man.. visai nepatiko, nes juose yra sint. parfumų ir man l. nenatūraliai kvepia cool.gif Pagal specifikaciją AN monoi yra tik vitam. e, sint. kvapų nėra, gali būti , kad ea kažkiek įdėta, nes kvapas gan stiprus. Gal pavasarop kažkokio kitokio monoi reiks įsigyti, bet norisi natūralesnio kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2011 02 15, 21:45)
o pačius paakius tepėt? reikia tik kaulą po akim. Na, gal tada migdolus ar jojobą badndykit ir galit tepti tik pačias dėmeles
galit bandyti tamanus, eršk aliejų + ea (ital. šlamučio ea geriausia tinka, įkelsiu šiom dienom į shopą)
milteliai tirpūs vandeny, dėkit į kaukes.  Minėti produktai pardavime yra, keista, kad nematėt.

Sada, Moringos al. skatina melanino gamybą.

O gal koki kremo receptuka galima butu su moringos aliejum. Mano veido oda misri, prie nosies pasausejus (gal dregmes truksta). Man 32 m. Turiu avokada, arganu, makadamijos al, glicerino, jojobos vasko,E vitamino. Ar galima butu koki kremuka sukurti idejus moringos al. kad drekintu ir tiktu misriai odai? Ar dar kokiu priedu reiktu deti?

O kada turesit mango milteliu, labai noreciau kvapnu kuno alieju pasigaminti. kaip suprantu tie milteliai tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 17 vasario 2011 - 11:13