Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(giedrulia77 @ 2011 02 08, 14:33)
O kaip darei balzama ir is ko?

Balzama dariau is kokosu sviesto, distiliuoto vandens, BTMS emulsiklio, dejau fitokeratinu ir pantenolio

10% aliejaus
8%BTMS (dejau is akies nes neturiu kuo svert)

80,5% vandens
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 08, 15:54)
reikia dar nepamirsti, kad ir ipakavimas (t.y. deze ir visa kita (pvz., kukuruzai  tongue.gif )) kainuoja kazkiek..

Taip, ir kuo siuntinys didesnis tuo didesnė ir brangesnė dėžė, daugiau burbulinės plėvelės, kukuruzų, galų gale darbo visa tai vyniojant smile.gif
Atsakyti
jei apie siuntimą įdomu.
Man jis daugumoj nuostolingas , nes iš tų 8,80, sumoku PVM -1,53, o į likusius 7,27 telpa tik pašto mokestis ir kokia burb. plėvelė, juosta, o dėžutė jau į nuostolį cool.gif, dar aišku galima būtų įskaičiuoti pakavimo ir ėjimo į paštą laiką... Na, nuo l. mažų užs. (iki 500 g. su viskuom) , trup. lieka, bet jų yra mažai. Apie sunkius užs. nešneku, jų savikaina apie 17 lt. Žodžiu, kas galvojat, kad iš siuntimo uždirbu, tai labai klystat.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2011 02 09, 21:53)
jei apie siuntimą įdomu.
Man jis daugumoj nuostolingas , nes iš tų 8,80, sumoku PVM -1,53, o į likusius 7,27 telpa tik pašto mokestis ir kokia burb. plėvelė, juosta, o dėžutė jau į nuostolį cool.gif, dar aišku galima būtų įskaičiuoti pakavimo ir ėjimo į paštą laiką... Na, nuo l. mažų užs. (iki 500 g. su viskuom) , trup. lieka, bet jų yra mažai. Apie sunkius užs. nešneku, jų savikaina apie 17 lt. Žodžiu, kas galvojat, kad iš siuntimo uždirbu, tai labai klystat.

Monica, šiaip nerealu užsidirbti iš siuntimo, daugumoje jis iš tiesų nuostolį eina. O brangesnio siuntimo daryti kaip ir nelabai išeitų, nes žmonės nepirktų, ieškotų pigesnių variantų. Pati esu pirkusi keliose parduotuvėse, tai jūs vienintelė atsiunčiat kruopščiai supakuotus - viskas burbuliadoj, kukurūzuose, didelėj dažėj, nesuspausta, nesidaužo ir pan. Perkant iš jūsų esu rami, kad niekas neišbėgs, nesuduš, ir viską gausiu kaip priklauso, nes perkant kitose parduotuvėse būdavo visko - ir išbėgusių prekių, ir sudaužytų buteliukų ir dėžių, kurios atrodydavo kaip po karo...
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 09, 22:06)
Monica, šiaip nerealu užsidirbti iš siuntimo, daugumoje jis iš tiesų nuostolį eina. O brangesnio siuntimo daryti kaip ir nelabai išeitų, nes žmonės nepirktų, ieškotų pigesnių variantų. Pati esu pirkusi keliose parduotuvėse, tai jūs vienintelė atsiunčiat kruopščiai supakuotus - viskas burbuliadoj, kukurūzuose, didelėj dažėj, nesuspausta, nesidaužo ir pan. Perkant iš jūsų esu rami, kad niekas neišbėgs, nesuduš, ir viską gausiu kaip priklauso, nes perkant kitose parduotuvėse būdavo visko - ir išbėgusių prekių, ir sudaužytų buteliukų ir dėžių, kurios atrodydavo kaip po karo...

Pritariu drinks_cheers.gif Miela malonu cia apsipirkineti - kokybe garantuota (apsipirkineju pas Monica, kai dar parduotuve neveike ir dar niekuo nenusivyliau mirksiukas.gif ), tikrai nenulupa devinto kailio, patars visada ir issamiai, nuolat visokiausiu naujienu ir idomybiu pateikia. Zodziu - SEKMES visokeriopos ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 02 08, 14:38)
kazin kodel toks brangus siuntimas pastu?
sndn uzsisakiau migdolu al. ir arbatmedzio, uz siuntima beveik 9 lt nulupo blink.gif

4u.gif na,taip kaina uz siuntima gal ir nemaza,bet uz tai pacios produktu kainos- thumbup.gif,o dar kiek receptu,patarimu puslapyje rolleyes.gif.siaip Ekolinijos gerbeja esu,bet kai vyras paskaiciavo kiek kainuoja nuvaziuot prekiu atsiimt ir grizti,tai iseina beveik tas pats kaip is aromanatural siustis smile.gif
Atsakyti
o kofeinas - tai miltukais? Ar galima jo det i sampuna, balzama, koki tonika po plovimo norint stabdyt plauku slinkima?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 09, 22:06)
Monica, šiaip nerealu užsidirbti iš siuntimo, daugumoje jis iš tiesų nuostolį eina.

Aš norėjau tiesiog paaiškinti, nes panašu, kad kai kurie pirkėjai taip galvoja, kad iš siuntimo bizniauju smile.gif
Beje, manau gera naujiena ta, kad dabar dauguma siuntų (virš 500g) pradėjau siųsti per kurjerius. Taigi prekes jums atneš į namus ar kitu nurodytu adresu ir greičiau nei paštas.
Taip pat ruošiu nuolaidų programą. (nuolatinės pirkėjos jau dabar pirkdamos galit drąsiai kreiptis dėl nuolaidų)
QUOTE(bonza @ 2011 02 11, 13:16)
o kofeinas - tai miltukais? Ar galima jo det i sampuna, balzama, koki tonika po plovimo norint stabdyt plauku slinkima?

Taip, miltukai. Nemanau, kad dedant į šampūną būtų efektas. Reiktų bent kažkokią kaukę darytis, ar purškalą, kuris ilgiau išlieka nenuplautas.

Klausėt dėl naujienų. Jų turiu nemažai (aliejų, sviestų, miltukų), per kelias d. įdėsiu. Jau shopas gerai sukasi, galima dirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 11 vasario 2011 - 19:53
vakar užsiregistravau AN. Laukiau, laukiau patvirtinimo į el. paštą iki šian. Nu galvoju visai sistema pagedus, kad niekaip neatsiunčia, o pasirodo laiškas į šiukšlinę nuėjęs doh.gif
o aš jau piktą laišką norėjau rašyt biggrin.gif

žadu pirkti palergonijų ea ir salierų ea, koks vienas bazinis aliejus tiktų jiems abiems?
vienas mišinys bus veidui, dėmėm konkrečiai, kitas pažastim. Bandysiu tą receptą nuo spuogų.
galvojau apie tamanus, bet ar jis man odos neišsausins?
ir kokiose indeliuose reiktų laikyt tuos mišinius? mastau.gif

labai lauksiu atsakymo, nes jau dega kaip noriu greičiau užsisakyt ir kuo greičiau gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2011 02 11, 21:52)
Beje, manau gera naujiena ta, kad dabar dauguma siuntų (virš 500g) pradėjau siųsti per kurjerius. Taigi prekes jums atneš į namus ar kitu nurodytu adresu ir greičiau nei paštas.
Taip pat ruošiu nuolaidų programą. (nuolatinės pirkėjos jau dabar pirkdamos galit drąsiai kreiptis dėl nuolaidų)
Klausėt dėl naujienų. Jų turiu nemažai (aliejų, sviestų, miltukų), per kelias d. įdėsiu. Jau shopas gerai sukasi, galima dirbti.

Aš tai neatsidžiaugiu mūsų paštininke - nei karto jokio siuntinio neėmiau tiesiai iš pašto - viską į namus atveža, nes mūsiškė ratuota cool.gif

Monica, mirštu iš smalsumo ir visko noriu, nors dar net nežinau kas per naujienos biggrin.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 02 11, 22:48)
žadu pirkti palergonijų ea

Jau kaip man pelargonijos kvepia... wub.gif Dainuoti noriu nuo jų kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 11, 21:48)
žadu pirkti palergonijų ea ir salierų ea, koks vienas bazinis aliejus tiktų jiems abiems?
vienas mišinys bus veidui, dėmėm konkrečiai, kitas pažastim. Bandysiu tą receptą nuo spuogų.
galvojau apie tamanus, bet ar jis man odos neišsausins?
ir kokiose indeliuose reiktų laikyt tuos mišinius? mastau.gif

noriu pasitikslinti, ar čia pigmentinėms dėmėms šviesint? Simonds (jojobos), migdolų yra neutralūs. Veidui dar erškėtrožes galima būtų naudoti. Tamanai sausintų veidą, nors mišiny jie tinka, stipriai regeneruoja odą.
Mišinius laikykit paprastuose buteliukuose, aliejai gi skysti. Aliejai parduodami su lašintuvais (kaip ir ea), tai iš buteliukų po 1-2 lašiukus ir išlašinsit.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2011 02 14, 10:01)
noriu pasitikslinti, ar čia pigmentinėms dėmėms šviesint? Simonds (jojobos), migdolų yra neutralūs. Veidui dar erškėtrožes galima būtų naudoti.

aha, salierų ea galvojau pigmentinėms dėmėms šviesint po spuogų likusias. Netinka?
erškėtrožių netiko odai, jau turėjau ax.gif
Atsakyti