Moringų aliejuje susidarė nemažai balkšvų nuosėdų... ar čia nieko tokio? ar netinkamas toliau naudoti? Nes šiaip rašoma, kad yra patvarus aliejus ir išsilaiko nepakitęs iki 5 metų
Gal kuri žinote ar Via naturalyje yra AN Hamamelių hidrolato? O kainos ten daug didesnės nei internetinėje parduotuvėje?
QUOTE(Placebo. @ 2011 02 06, 20:51)
Moringų aliejuje susidarė nemažai balkšvų nuosėdų... ar čia nieko tokio? ar netinkamas toliau naudoti? Nes šiaip rašoma, kad yra patvarus aliejus ir išsilaiko nepakitęs iki 5 metų
čia nuo žemesnės aplinkos temp taip atrodo, yra keli aliejai, kurie"baltėja", pvz dar brazil. riešutų. Tikrai nesugedo.
QUOTE(Ugnia @ 2011 02 07, 01:01)
Gal kuri žinote ar Via naturalyje yra AN Hamamelių hidrolato? O kainos ten daug didesnės nei internetinėje parduotuvėje?
Jie buvo gavę iš manęs praeitą sav., gal dar neišpirko, paprasčiausia jiems paskambinti. Kainos kokiu pora lt didesnės.
Monica, papasakok kokių naujienų dar bus AN artimiausiu metu, nes jau matau yra Monoi, antimikrobinis mišinys vaikams, indeliai su pompa, pažįstama kažką minėjo, jog gal turėsi indelių kur putas daro.
QUOTE(Monica @ 2011 02 06, 17:24)
Patinka, ne, nesausina. Riebal. sluoksnio atstatytoju galima reguliuoti sausinimą ir drėkinimą. Be to, pridėti kokio aliejaus, glicerino, kitų aktyvų. Mano plaukai nešviesinti, tai nėra nusausėję.
Man irgi labai patiko tas sampunas plaukai nera labai purus bet minksti, lengvi, svelnus, dar savo gamybos balzama naudoju tai liuks efektas
Monika, kokiose priemonese be kaukiu dar galima naudoti roziu miltelius ir kaip juos paruosti? Noreciau isigyti pabandymui http://www.aromanatu...-milteliai.html
Koks argano aliejaus kvapas?
Nu man toks nemalonus kvapas , kaip kokių išmatų
Nu man toks nemalonus kvapas , kaip kokių išmatų
QUOTE(jonike @ 2011 02 08, 11:00)
Argano aliejus kvepia gerai perdrėkusiu šienu
ant drėgnos žemės. Tepant gryną argano
aliejų ant odos, šis kvapas juntamas trumpai.
QUOTE(kristinkag @ 2011 02 07, 22:12)
Man irgi labai patiko tas sampunas plaukai nera labai purus bet minksti, lengvi, svelnus, dar savo gamybos balzama naudoju tai liuks efektas
O kaip darei balzama ir is ko?
kazin kodel toks brangus siuntimas pastu?
sndn uzsisakiau migdolu al. ir arbatmedzio, uz siuntima beveik 9 lt nulupo
QUOTE(Dolita @ 2011 02 08, 15:38)
Daugumoje parudotuvių siuntimas tiek kainuoja, būtent 8,80Lt. Manau čia optimalus variantas, nes vieni perka vieną 5ml eterinį, kuris sveria kelis gramus, kiti perka už kelis šimtus litų kelių kg dėžę. Tai taip ir atsisijoja. Jūsų siuntimas kainavo kelis litus, vadinasi siuntimo sutaupytais pinigėliais bus apmokėta kito žmogaus kelis kg sverianti dėžė. Manau sistema tokia
QUOTE(Dolita @ 2011 02 08, 14:38)
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 08, 14:45)
Daugumoje parudotuvių siuntimas tiek kainuoja, būtent 8,80Lt. Manau čia optimalus variantas, nes vieni perka vieną 5ml eterinį, kuris sveria kelis gramus, kiti perka už kelis šimtus litų kelių kg dėžę. Tai taip ir atsisijoja. Jūsų siuntimas kainavo kelis litus, vadinasi siuntimo sutaupytais pinigėliais bus apmokėta kito žmogaus kelis kg sverianti dėžė. Manau sistema tokia
reikia dar nepamirsti, kad ir ipakavimas (t.y. deze ir visa kita (pvz., kukuruzai )) kainuoja kazkiek..