Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(AidaM.K. @ 2011 02 02, 11:23)
labas merginos , man klausimu keletas yra? taukmedi pasildzius (idejus i karsta vandeni)  sumaisiau su abrikosu kauliuku aliejum, ir naudoju sau bei dukrytei odelei,  bet jis man sustingo vel?  ar cia taip turi buti? aisku tepasi daug lengviau nei taukmedis vienas..

beje ar hidrolaus galima maisytiir naudoti kaip tonika veidui?  pavyzdziui esu nusiziurejusi, levandu ir hamameliu, kokiais kiekiais maisyti tureciau?  g.gif

man patinka sumaisyti hidrolatus 1:1, ir dar viena dali distiliuoto vandens blush2.gif , pabandyk viena hidrolata, kita....
labai daznai matau tokia toniko sudeti: hidrolatas, ksantanas, glicerinas, aloe gelis....bet man labiau patinka tiesiog sumaisyti hidrolatai su vandeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal jau kas bandete Monoi? Kaip kvapas? g.gif
Atsakyti
merginos, o kaip padaryti kad mangu sviestas skystas butu? kazkaip sildyti? gal procesa pati galetumet aprasyti, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2011 02 03, 09:53)
merginos, o kaip padaryti kad mangu sviestas skystas butu? kazkaip sildyti? gal procesa pati galetumet aprasyti, aciu smile.gif

galima istatyti i karsta vandens induka kita induka su mangu sviestu. Bet atvesus jis vel sustings 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 03 vasario 2011 - 10:31
QUOTE(sher @ 2011 02 03, 07:53)

kaip rase ievvvvaa induka su mango sviestu istatyti i kita induka su karstu vandeniu, ir tada nebent kito skysto aliejuko imaisyti, kad atvesus misinys butu skystesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2011 01 24, 20:45)
Monica, kiek jūsų agurklių aliejuje % yra eruko rūgšties?

būtų gerai, jei parašytumėt lot. ar anglišką pavadinimą, užklausčiau tiekėjo.

QUOTE(Vitulka @ 2011 01 28, 22:37)
petražolių ea rašo, kad labai toksiškas ir pataria vengt
erškėtuogėse daug vitamino C, todėl reik vengt saulės ar ne, jei tepies aliejumi  g.gif
rinksiuos turbūt tarp salierų ir tamanų  g.gif

naudojant 2 proc. petraž. ea konc. nėra pavojinga.
Baziniai aliejai nėra fototoksiški, bent jau aš negirdėjau g.gif

QUOTE(sher @ 2011 01 30, 23:15)
ir as su demelem turiu problemu, galvoju gal nakvisu aliejus + salieru ea gerai pasviesintu? kaip manot?
Monica, gal tu kazka patartum? smile.gif

dar bazilikų ea švieisna, iš aleijų tamanus, erškėtrožes, rinkčiausi.

Atsakyti
Monica, o tamanai sausai ir jautriai odai tinka ar reikia skiesti su kažkuo? Pasibandžiau pas draugę, pasirodė sausinantys kažkiek, tačiau norėčiau juos grynai spuogų profilaktikai ir dėmelių, likusių po jų, naikinimui.
Atsakyti
Sveikos, ka tik gavau monoi, kvapas labai svelnus, gėliškas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 04, 21:14)
Monica, o tamanai sausai ir jautriai odai tinka ar reikia skiesti su kažkuo? Pasibandžiau pas draugę, pasirodė sausinantys kažkiek,  tačiau norėčiau juos grynai spuogų profilaktikai ir dėmelių, likusių po jų, naikinimui.

sausai odai grynas netiks, sausins. Jei tik tam tikras dėmėtas vietas-tada galima ir gryną.

QUOTE(oxidem @ 2011 02 05, 13:09)
Sveikos, ka tik gavau monoi, kvapas labai svelnus, gėliškas mirksiukas.gif

Man kvapas l. patinka, šiuo metu produktas nr..1 ir veidui ir kūnui po vonios, net vyrui patinka biggrin.gif gal kad pavasario laukiu rolleyes.gif Bet švelniu nepavadinčiau, gan intensyvus, saldus, yra kažkiek vanilės prieskonio. Čia pan. kaip su kvepalais: vieniems patinka, kitiems -ne. Ir kvapas l. ilgai išlieka: pasitepus ryte po dušo, vakare dar kūnas kvepia-kvepalų nereikia.
Atsakyti
Monica, ar jus vis dar naudojate sampuna, pagal pateikta recepta prie ekologiskos sampuno bazes ( e-parduotuveje AromaNatural)? ar patinka? nesausina plauku? aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alioniukas: 06 vasario 2011 - 16:04
QUOTE(alioniukas @ 2011 02 06, 17:03)
Monica, ar jus vis dar naudojate sampuna, pagal pateikta recepta prie ekologiskos sampuno bazes ( e-parduotuveje AromaNatural)? ar patinka? nesausina plauku? aciu uz atsakyma  4u.gif

Patinka, ne, nesausina. Riebal. sluoksnio atstatytoju galima reguliuoti sausinimą ir drėkinimą. Be to, pridėti kokio aliejaus, glicerino, kitų aktyvų. Mano plaukai nešviesinti, tai nėra nusausėję.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2011 02 05, 20:48)

Man kvapas l. patinka, šiuo metu produktas nr..1 ir veidui ir kūnui po vonios, net vyrui patinka biggrin.gif  gal kad pavasario laukiu rolleyes.gif Bet švelniu nepavadinčiau, gan intensyvus, saldus, yra kažkiek vanilės prieskonio. Čia pan. kaip su kvepalais: vieniems patinka, kitiems -ne. Ir kvapas l. ilgai išlieka: pasitepus ryte po dušo, vakare dar kūnas kvepia-kvepalų nereikia.

Man kvapas irgi patiko wub.gif Išbandžiau "gyvai" tikrai kvapas išsilaiko visą dieną. Man monoi aplamai kūnui, plaukams priemonė Nr. 1
Atsakyti