Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(pamparam:) @ 2011 01 21, 20:51)
o kaip cia rase,kad alaviju gelyje tirpsta..?

tai gelis yra ne aliejus.. gelis yra pagaminamas is vandenines dalies, pvz alavijo sulciu ir jas po to sutirstinant kuo nors..
Atsakyti
Monica, kiek jūsų agurklių aliejuje % yra eruko rūgšties?
Atsakyti
kuris aliejus šviesina dėmeles po spuogų? smile.gif tamanų lyg, bet dar lyg kažkuris, tik neprisimenu
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 27, 22:16)
kuris aliejus šviesina dėmeles po spuogų?  smile.gif tamanų lyg, bet dar lyg kažkuris, tik neprisimenu

kiek prisimenu tamanu + erškėtuogių, bet čia randams g.gif Pagalvojus turetu ir dėmeles nuo spuogų pašviesinti
Atsakyti
QUOTE(oxidem @ 2011 01 27, 22:20)
kiek prisimenu tamanu + erškėtuogių, bet čia randams  g.gif  Pagalvojus turetu ir dėmeles nuo spuogų pašviesinti

as tokiam reikalui naudoju salieru seklu ir petrazoliu ea
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 01 28, 16:53)
as tokiam reikalui naudoju salieru seklu ir petrazoliu ea

kasdien tepant tamanus,sviezios spuogu demeles po kurio laiko nyksta
Atsakyti
ačiū 4u.gif

petražolių ea rašo, kad labai toksiškas ir pataria vengt
erškėtuogėse daug vitamino C, todėl reik vengt saulės ar ne, jei tepies aliejumi g.gif
rinksiuos turbūt tarp salierų ir tamanų g.gif
Atsakyti
ir as su demelem turiu problemu, galvoju gal nakvisu aliejus + salieru ea gerai pasviesintu? kaip manot?
Monica, gal tu kazka patartum? smile.gif
Atsakyti
Augalinis silikonas tirpsta aliejuje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 01 31, 14:37)
Augalinis silikonas tirpsta aliejuje? 4u.gif

Netirpsta
Atsakyti
labas merginos , man klausimu keletas yra? taukmedi pasildzius (idejus i karsta vandeni) sumaisiau su abrikosu kauliuku aliejum, ir naudoju sau bei dukrytei odelei, bet jis man sustingo vel? ar cia taip turi buti? aisku tepasi daug lengviau nei taukmedis vienas..

beje ar hidrolaus galima maisytiir naudoti kaip tonika veidui? pavyzdziui esu nusiziurejusi, levandu ir hamameliu, kokiais kiekiais maisyti tureciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AidaM.K. @ 2011 02 02, 13:23)
labas merginos , man klausimu keletas yra? taukmedi pasildzius (idejus i karsta vandeni)  sumaisiau su abrikosu kauliuku aliejum, ir naudoju sau bei dukrytei odelei,  bet jis man sustingo vel?  ar cia taip turi buti? aisku tepasi daug lengviau nei taukmedis vienas..

beje ar hidrolaus galima maisytiir naudoti kaip tonika veidui?  pavyzdziui esu nusiziurejusi, levandu ir hamameliu, kokiais kiekiais maisyti tureciau?  g.gif

Dėl taukmedžio viskas gerai, taip ir turi būti. Visus sviestus (mangų, kakavos, taukmedžio ir pan.), maišant su aliejais jei suminkštėja - kuo daugiau aliejaus, tuo minkštesnis mišinys. Tik tiek smile.gif
O dėl hidrolatų, tai nėra tokios formulės, pagal kurią reikėtų juos maišyti. Čia kaip su sviestais ir aliejais, kaip kam patinka. Iš akies įpili vieno ir kito. Poveikis bet kuriuo atveju bus labai geras ar naudosi vieną hidrolatą, ar kelių mišinį 4u.gif .
Atsakyti