Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Flos @ 2011 01 19, 13:16)
Aš į kremuką maišau, kitos į gelius, o aliejuje neištirps  ax.gif

Vadinasi reikia susimeistrauti kremuką kokį g.gif Nes užsisakiau ir aš papaino, vasara artėja ( biggrin.gif ) reikia ją pasitikti neplaukuotai
O į kremuką papainą dedi kremo gamybos fazėje ar jau į pagamintą produktą tam kartui kažkiek įberi papaino?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 19, 14:50)
Vadinasi reikia susimeistrauti kremuką kokį g.gif Nes užsisakiau ir aš papaino, vasara artėja ( biggrin.gif ) reikia ją pasitikti neplaukuotai
O į kremuką papainą dedi kremo gamybos fazėje ar jau į pagamintą produktą tam kartui kažkiek įberi papaino?

Geriausia papaino įsidėti į kremą/gelį tam kartui, nes buvo atvejų, kada vanduo atsiskyrė nuo kremo.
Pamenu, lyg Monika sakė, jog ji susimakaluoja saujoj tą papainą su kemu ir tepasi smile.gif
Atsakyti
gal kas zinot kada zada tureti solubolo AN parduotuvelej? o gal kaip kitaip galima padaryti kad ea taptu tirpus skystyje ?
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 01 19, 14:05)
Geriausia papaino įsidėti į kremą/gelį tam kartui, nes buvo atvejų, kada vanduo atsiskyrė nuo kremo.
Pamenu, lyg Monika sakė, jog ji susimakaluoja saujoj tą papainą su kemu ir tepasi smile.gif

hm g.gif
aš tai turiu indelį nuo kremo (stiklinį), supilu 50 ml alijošiaus gelio ir suberiu papainą. Išmaišau ir dedu į šaldytuvą. Jie neištirpsta, matos tokie kaip grūdeliai, bet paskui jų nelieką, matyt ištirpsta pastovėję. Kaskart naujo nedarau, tuo labiau saujoj.
Atsakyti
Tai su geliu manau viskas normaliai, o šeip aš pati esu pasidariusi nedidelį kiekį su savo kremu, tai niekas neatsiskyrė.
Atsakyti
sveikos, paneles 4u.gif
turiu klausima. turiu nemaza kieki taukmsdzio sviesto. kaip ji laikyti? ar saldytuve? jeigu saldytuve, tai jame atsiranda tokiu grudeliu?
Atsakyti
QUOTE(mkdk @ 2011 01 20, 16:44)
sveikos, paneles  4u.gif
turiu klausima. turiu nemaza kieki taukmsdzio sviesto. kaip ji laikyti? ar saldytuve? jeigu saldytuve, tai jame atsiranda tokiu grudeliu?

uztenka laikyti kambario temperaturoj. Jis ilgai galioja, o ir tepti bus lengviau, nei susalusi. 4u.gif Dar galite dali jo issukti su migdolu aliejuku - bus vaikuciams geras kremukas ne tik skruostukams apsaugot nuo salcio, bet ir uzpakaliukui patepti, keiciant sauskelnes. As esu issisukus, tai labai jis man mielai einasi kaip lupu balzamas, ranku, kuno kremas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 01 20, 17:19)
uztenka laikyti kambario temperaturoj. Jis ilgai galioja, o ir tepti bus lengviau, nei susalusi.  4u.gif  Dar galite dali jo issukti su migdolu aliejuku - bus vaikuciams geras kremukas ne tik skruostukams apsaugot nuo salcio, bet ir uzpakaliukui patepti, keiciant sauskelnes. As esu issisukus, tai labai jis man mielai einasi kaip lupu balzamas, ranku, kuno kremas  thumbup.gif

aciu 4u.gif uz atsakyma
pasidariau kuno sviesta, kuri naudoju ir kunui ir rankom ir lupom. nesugalvociau jo uzpakaliukui naudoti. pabandysiu. o jis padeda esant nusutimui ar siaip kaip prevencija nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(mkdk @ 2011 01 20, 17:21)
aciu  4u.gif  uz atsakyma
pasidariau kuno sviesta, kuri naudoju ir kunui ir rankom ir lupom. nesugalvociau jo uzpakaliukui naudoti. pabandysiu. o jis padeda esant nusutimui ar siaip kaip prevencija nuo jo?

tiek sviestmedis, tiek migdolu aliejus leliam tinka, o nusutimams ypac tinkamas sviestmedis- ne karta savo mazylei tepiau dupce. Beje, po gimimo praejus kelioms dienoms mazyle buvo siaubingai isbere tokiais raudonais, deganciais sausais plemais, tai kelias dienas po maudyniu lakisiaus vonioje tepiau grynu svietmedziu ir susitvarke odyte!!!
Atsakyti
tai ar atsakys kas ar aha galima su megstamu aliejumi maisyti? ar cia tik pokalbiai senbuviu vyksta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 01 21, 20:32)
tai ar atsakys kas ar aha galima su megstamu aliejumi maisyti? ar cia tik pokalbiai senbuviu vyksta? 4u.gif

AHA rugstys tirpsta vandenyje.. taigi, aliejuje neistirps.. su kremu maisyti gali, arba panaudoti AHA rugsti gamindamasi krema..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 21 sausio 2011 - 19:46
QUOTE(Palomina @ 2011 01 21, 20:46)
AHA rugstys tirpsta vandenyje.. taigi, aliejuje neistirps.. su kremu maisyti gali, arba panaudoti AHA rugsti gamindamasi krema..

o kaip cia rase,kad alaviju gelyje tirpsta..?
Atsakyti