Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(varliuke:) @ 2011 01 18, 13:01)
Kitas klausimas - papaina taip pat dedate kelioms minutėms ant odos kaip kaukę, ar į kasdienį kremą. Ačiū smile.gif

aš galvojau, kad papainą tik į kremus po depiliacijos g.gif galima ir į kaukes?
nes aš žadu AHA pirkt ir maišytis su moliu

ar papainas ir AHA tas pats? nes šiaip abu yra rūgštys g.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2011 01 18, 14:32)
Po tokios Kaukės tepuosi tą patį alijošiaus gelį sumaišytą su keliais lašeliais citrinų ir rozmarinų ea. Ir dar tokį kremą kartais pakeičiu lazdyno riešutų aliejumi smile.gif

o cia gerai supratau? --> gelio imi tiek kiek vienam kartui reikia ir ilasini kelis lasiukus EA? tai tada zinok, atsargiai.. nes gali labai sujautrinti oda ir t.t. sakyciau per stipriai cia darai...
Atsakyti
Taip aš papaina dedu i kaukes, nedidelį kiekį miltukų sumaišau su geliu ar kremu, įlašinu AHA ir ant veido smile.gif nežinau man tinka smile.gif

e.a. dedu i maža gelio kiekį, ta prasme i delna tiesiai, kiek reikia vienam kartui ilašinu. Na man tokia mintis irgi kilo ar nebus per stipru...bet bent jau kol kas atvirkščiai, prieš tai oda buvo sudirgusi, paberta, net išmete buvo tokiais raudonais plemukais, o dabar viskas praktiškai pagerėjo. Tačiau, mastau dar pasidaryti gal pora procedūru tokių ir daryti pertrauka smile.gif
Papildyta:
ar papainas ir AHA tas pats? nes šiaip abu yra rūgštys g.gif
[/quote]

ne tai nėra tas pats smile.gif
Papainas padeda suskaidyti negyvus baltyminius audinius, neveikdamas sveikų. Tirpindamas negyvas odos ląsteles, papainas švelnina ir skaistina odą. Pats papainas turi labai daug amino rūgščių, iš jų nemažą kiekį alfa-hidroksi rūgšties, plačiai naudojamos kosmetikos gaminiuose. Papainui yra būdingos ir priešuždegiminės savybės. ( paimta iš "Aroma Natural" )
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2011 01 18, 14:34)
iš jų nemažą kiekį alfa-hidroksi rūgšties,

tai čia ta pati AHA rūgštis ax.gif
Atsakyti
ketinu darytis pirmąjį kremuką, būtų gerai, kad Monika ar kas kitas patyręs šioje srityje, pakomentuotų sudėtį 4u.gif mano oda sakyčiau mišri, žiemą mėgsta truputį pasausėt, o vasarą blizga kai reikalas. iššoka ir koks vienas kitas spuogas, per pms mėgsta smakrą kokį išbert. tai va norėčiau reguliuojančio sebumo gamybą, bet kartu drėkinančio, nesunkaus kremo. aj, dar kad poras biški sutrauktų, nėra jos kažkokios labai didelės, bet truputį sutraukt būtų neblogai, tai ingridietus pasirinkau tokius:
verbenų hidrolatas (neapsisprendžiu ar tik jį dėt ar dar plius levandų hidr)
jojobos aliejus (dabar grynu tepu, lb patinka)
sezamų aliejus

ir aišku aktyvūs ingrd, emulsikliai ir t.t. kokį dar aliejuką būtų naudinga įdėt? turiu: argano, makadamijos, kokosų, kakavos, sviestmedžio, dygminų. ir kokių EA? jų tai turiu daug įvairių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M_A: 18 sausio 2011 - 22:54
QUOTE(varliuke:) @ 2011 01 18, 13:32)
tiesiog jau po pirmos procedūros matėsi, kad eina viskas geryn smile.gif dariausi kol kas keturias kasdien, vakarais. Į alijošiaus gelį ( vieną kartą dėjau į paprastą kremą ) įlašinu kokius tris, keturis  lašiukus AHA, įdedu truputi papaino miltelių ir patepus palaikau kokias 8 minutes, pirma kart gal trumpiau. Rezultatai tikrai nuostabūs. Po tokios Kaukės tepuosi tą patį alijošiaus gelį sumaišytą su keliais lašeliais citrinų ir rozmarinų ea. Ir dar tokį kremą kartais pakeičiu lazdyno riešutų aliejumi smile.gif

O aš negaliu alijošiaus gelio naudot, baisiai graužia veidą doh.gif Gal jį sumaišyt su kuo nors g.gif Mano oda sausa, jautri, maniau, kad jis raminti turėtų, o gavosi priešingai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2011 01 19, 08:50)
O aš negaliu alijošiaus gelio naudot,  baisiai graužia veidą doh.gif  Gal jį sumaišyt su kuo nors g.gif  Mano oda sausa, jautri, maniau, kad jis raminti turėtų, o gavosi priešingai doh.gif

Manyčiau jei jau sukelia alergiją, tai kiek jo bemaišytumėt visvien alergizuos, esate jam jautri. Tai kam be reikalo teptis ir rizikuoti smile.gif

Vitulka taip yra ir AHA, kaip ir ne viename vaisiuje smile.gif Beje gal jau įsigijai?

Beje šiaip cheminiam šveitimui, gal ir pakaktų vieno komponento, bet aš naudoju papaina nes darausi ūselių depiliaciją... tai galvoju gal reikės rečiau pešiotis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varliuke:): 19 sausio 2011 - 08:30
QUOTE(varliuke:) @ 2011 01 19, 09:26)
bet aš naudoju papaina nes darausi ūselių depiliaciją... tai galvoju gal reikės rečiau pešiotis rolleyes.gif

O matote kokius nors ūsų biggrin.gif dygimo pokyčius? aš kelis kartus tepliojausi, bet nesimato jokių požymių nykimo :/ O va nuo blauzdų nežinia nuo ko praretėjo (pavasarį kartą tepiausi su papainu ir kartą su cukrum bandžiau lupinėtis). Rėikėtų vėl pabandyti depiliuoti, bet kad neprisiruošiu ir visada su peiliu nuvarau..
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2011 01 19, 07:50)
O aš negaliu alijošiaus gelio naudot,  baisiai graužia veidą doh.gif  Gal jį sumaišyt su kuo nors g.gif  Mano oda sausa, jautri, maniau, kad jis raminti turėtų, o gavosi priešingai doh.gif

aš manau, kad reiktų stipriai praskiest, bet nežinau kuom. Man buvo mintis atėjus pačiai susimakaluot kremą su alijošium, bet blush2.gif

QUOTE(varliuke:) @ 2011 01 19, 08:26)
Vitulka  taip yra ir AHA, kaip ir ne viename vaisiuje smile.gif  Beje gal jau įsigijai?]

aš tik papaino turiu, bet kadangi procentaliai į 50 ml galim 1-2 proc.. O aš molį maišau tik tam kartui, tai nelabai įsivaizduoju, kiek reiktų dėt, kad žalos nepasidaryt. Monica rašė, kad galim odą nudegint

QUOTE(Flos @ 2011 01 19, 10:12)
O matote kokius nors ūsų biggrin.gif dygimo pokyčius? aš kelis kartus tepliojausi, bet nesimato jokių požymių nykimo :/

aš papainą apie 6-7 mėn. tepuosi po epiliacijų, bet tik kartą iškart po. Nors reiktų dvi dienas iš eilės ir paskui kartą į savaitę blush2.gif bet pamirštu.
man plaukelių nesumažėjo, tik jie silpnesni pasidarė. ir tai gerai, vis ne taip skaudžiai peštis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 01 19, 11:12)
O matote kokius nors ūsų biggrin.gif dygimo pokyčius? aš kelis kartus tepliojausi, bet nesimato jokių požymių nykimo :/ O va nuo blauzdų nežinia nuo ko praretėjo (pavasarį kartą tepiausi su papainu ir kartą su cukrum bandžiau lupinėtis). Rėikėtų vėl pabandyti depiliuoti, bet kad neprisiruošiu ir visada su peiliu nuvarau..

Na, kadangi dar ne taip ilgai naudoju, tai nelabai galiu ka pakomentuot dėl to dygimo smile.gif reikės pamėginti ant koju ir man po depiliacijos ax.gif

Vitulka aš irgi deduosi tik tam kartui į delną, bet tiksliai net nežinau kiek tų procentų gryname kiekyje gaunasi, tiesiog įberiu truputi miltukų, kol kas dar niekas nenudegino, manau geriau mažiau nei daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varliuke:): 19 sausio 2011 - 10:34
O su kuos jūs maišot papainą? Nes aš po depiliacijų naudoju gryną argano aliejų ir viskas, galvoju gal į jį čia primaišius papaino? Ar galima taip? Ištirps jis aliejuje?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 19, 12:09)
O su kuos jūs maišot papainą? Nes aš po depiliacijų naudoju gryną argano aliejų ir viskas, galvoju gal į jį čia primaišius papaino? Ar galima taip? Ištirps jis aliejuje?

Aš į kremuką maišau, kitos į gelius, o aliejuje neištirps ax.gif
Atsakyti