Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 00:26)
tada nekas unsure.gif issauseje ar siaip struktura tokia? mano ploni, po plovimo piestu pasistoja, labai issipucia, bet surisu ir susiguli greit biggrin.gif saknys kaip visada sukrenta greiciausiai doh.gif

tokia struktura ir plius sviesinti.

QUOTE(chemistry @ 2010 09 18, 10:55)

ai merginos cia molius geria, o as kaip tik turiu rasulo likuciu nebenaudojamu tai reikia paskanint ananasais ir gert... busiu grazi is visdaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiek pastebejau,cia beveik viskas suvalgoma.Tik gal nuo kokio emulsinio vasko "vamzdynas " uzsikistu lotuliukas.gif
Atsakyti
nebeisivaizduoju savo plauku be augalinio silikono, jau tokie jie svelnus buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 09 18, 13:37)
tokia struktura ir plius sviesinti.
tada jau ne kas doh.gif
QUOTE(atira01 @ 2010 09 18, 14:15)
nebeisivaizduoju savo plauku be augalinio silikono, jau tokie jie svelnus buna  wub.gif
tikrai fainas dalykelis thumbup.gif kaip naudoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 16:32)
tada jau ne kas doh.gif
tikrai fainas dalykelis thumbup.gif kaip naudoji? smile.gif

bandziau dar tik antra syki, tai pirma syki sumaisiau su avokadu aliejum ir tepiau plaukus, paskui ploviau, plaukai buvo pasakiski, dabar lasinau i balzama, plaukai taip pat nerealus wub.gif pas mane jie galbut niekada nebus sveiki labai, bet bent tiek galiu pasidziaugt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 18, 15:44)
bandziau dar tik antra syki, tai pirma syki sumaisiau su avokadu aliejum ir tepiau plaukus, paskui ploviau, plaukai buvo pasakiski, dabar lasinau i balzama, plaukai taip pat nerealus  wub.gif  pas mane jie galbut niekada nebus sveiki labai, bet bent tiek galiu pasidziaugt  bigsmile.gif
thumbup.gif jau geriau kazkiek sveiki, nei visai nesveiki. saunuole, neuzleisk sito reikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 17, 10:01)
Ateinu konsultacijos.
Noriu pasigaminti rankų kremą labai maitinantį, nes atėjus šaltiems orams mano rankos taip nugrumba, kad baisu verysad.gif
Galvoju maišyti iš aliejų: kokio sviestmedžio, kakavos, mangų, avokadų. Pridėti bičių vaško ir glicerino. g.gif
Gal ką panašaus darėte ir galėtumėt patarti?

Siūlau dėti daug sviestmedžio, nes jis sausoms rankos labai tinka. Visiems, kam daviau labai padėjo (lyginant su kitais aliejais). Dar bent man labai mangų sviestas dera ir sezamų aliejaus reikėtų truputį įpilti. smile.gif

-------------------------------------------------

O kas tai yra svarainio kortelė? Kur ją gaut? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evut: 18 rugsėjo 2010 - 17:04
QUOTE(Evut @ 2010 09 18, 18:03)
O kas tai yra svarainio kortelė? Kur ją gaut? cool.gif

Čia parašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 18, 00:16)
O ar bandet kada darytis veido kauke vien is ananasu milteliu su kokiu hidrolatu?  g.gif nusipirkau ir galvojau kad desiu i sveitikli kunui, bet kadangi niekad neprisiruosiu tokiam reikalui, mastau ka cia su jais padaryti...
pasidariau nedideli kieki kaukes is bananu, mango, ananasu milt. ir alantoino. palaikiau, tai kaduztrauke veida, kaip cementas kad butu uzteptas blink.gif nuo zandu nuvaliau, nes rausti pradejo, na ir nusiplovus matau kai kur paraudimus nezymius. taigi, jautriai odai su vienu ananasu miltukais nepatariu darytis kaukes, uzerzinti gali kaip reikalas
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 18, 15:44)
bandziau dar tik antra syki, tai pirma syki sumaisiau su avokadu aliejum ir tepiau plaukus, paskui ploviau, plaukai buvo pasakiski, dabar lasinau i balzama, plaukai taip pat nerealus  wub.gif  pas mane jie galbut niekada nebus sveiki labai, bet bent tiek galiu pasidziaugt  bigsmile.gif

O kiek lašiukų lašini tarkim į balzamą vienam kartui?
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 09 18, 22:35)
O kiek lašiukų lašini tarkim į balzamą vienam kartui?

as balzamo i sauja tris sykius pasispaudziu po kazkiek tai per tris kartus, i kiekviena ilasinu po 2 lasiukus.
Atsakyti
Sveikutes,
Uzsisakiau AHA vaisiu rugstis is Aromanatural, kadangi mano veido oda pasidare siek tiek problemine. Gal kuri galetumete patarti, kaip jas naudoti? Su kuo ar i ka maisyti? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Welle @ 2010 09 18, 23:21)
Sveikutes,
Uzsisakiau AHA vaisiu rugstis is Aromanatural, kadangi mano veido oda pasidare siek tiek problemine. Gal kuri galetumete patarti, kaip jas naudoti? Su kuo  ar i ka maisyti? Buciau labai dekinga  4u.gif

as rau taip- i molio kauke ilasinu kelis lasus 4u.gif daugiau niekur nebandziau deti..
saugok paakius ir akis 4u.gif
Atsakyti