Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Edita K. @ 2011 01 14, 10:10)
noreciau pasidaryti sampuna is tos sampuno bazes,AN puslapyje parasyta,kad galioja apie 3 metus laikant vesiai,o vesiai - cia saldytuve?

vesiau, tai nebutinai saldytuve, bet jei norite darytis sampuna is bazes, tai pati gamini su konservantu reiktu laikyti saldytuve, sampunas galios apie 3 menesius.
Atsakyti
Sveikos,

Senokai cia neskaitinejau, bet jau kai uzsiimu skaityt, tai puse nakties, kai vaikai miega biggrin.gif

Zodziu turiu daug klausimu, tikiuosi man padesit patarimais mirksiukas.gif

Is esems visa laika naudojau vien aliejines sudeties sviestus, arba grynus aliejukus su hidrolatu, kaip ir tinka odai, viskas tvarkoj, bet uzsinorejau kazko su aktyviais komponentais ir nusprendziau pasidaryti krema. Buvau jau bandzius su biciu vasku,sunkiai gaudavosi, galiausiai kai gavosi, buvo man per riebus, sunaudojau rankom.

O dabar dariau toki lengvuti su emulsiniu, ir po nakties man atsiskyre vanduo nuo kremo, o vakar dar kol siltas buvo, tai labai jau skystas atrode, toks pienukas, aisku pasitepus visai malonus jausmas buvo, bet noretusi kad vistik butu kremas. O dariau taip:

35 ml ylan ylang hidrolato
10 ml simondsiju aliejaus
10 ml migdolu aliejaus
4 ml roziu fitolio migdolu aliejuje
5 ml nubrauktas saukstelis emulsinio vasko (pagal Monikos pastabas AN psl tiek dejau)
1 ml hialiurono rugsties (raudonas AN saukstelis nubrauktas, kazkaip man atrodo kad ten +- 1ml telpa...)
1 ml kofermento Q10
0,5 ml GSE
0,5 ml vitamino E
1 l jazminaiciu absoliuto
4 l paciuliu EA
7 l Ylang Ylang EA

Zodziu kai supyliau aliejus su vasku ir vandenuka i viena, maisant lyg ir atrode kad tirsteja viskas, bet kai pradejau deti visus tuos aktyvius komponentus ir kt, viskas gavosi kaip pienelis, ir po nakties vandenukas atsiskyre. Gal galejo taip nutikti, kad kai sudejau aktyvius komponentus, tieisog padaugejo mililitru ir jau tas vasko kiekis buvo per mazas? Ar gal kazka is ju reikejo deti tiesiai i alieju ar vandeni? Bet juk nereikiu ju kaitint?

Zodziu labai laukiu patarimu...
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2011 01 12, 13:52)
gal kas bandet avieciu alieju? ar skaniai kvepia? ar lengvai isigeria?...norisi paskutiniu metu gaiviu  ir maloniu kvapu...

Bet žinokit nei vienas aliejus neturės labai ryškaus kvapo ,labiau kvepia ištraukos( turiu omenyje monoi ir panašias), eliksyrai, bet aroma natural man rodos jų nėra labai platus pasirinkimas. O mane aroma natural nustebino ne pačia geriausia prasme- kiek iki tol esu susidūrusi tiek su internetinėmis, tiek su tokio tipo parduotuvėmis kaip Kvapų namai ar Sveiki produktai , visuose jose aptarnavimas itin malonus, o šita laiškų neatrašo, skambinanat neturi laiko ( o aš seniausiai padarius visus pervedimus ir apie laiką, kada atsiimti prekes, noriu sužinoti ne paskutinę minutę ir apskritai jį kažkaip žmoniškai suderinti) doh.gif Aš suprasčiau, jei būtų tariamasi su kažkokiu pavieniu vieną prekę parduodančiu žmogumi, nu bet čia pasižiūri į jų tinklalapį ir laikai porimte parduotuve, bet tas prekių atsiėmimas jau toks namudinis schmoll.gif , nebent siųstis iš jų registruotu paštu.
Atsakyti
QUOTE(laumi @ 2011 01 15, 14:12)
Zodziu labai laukiu patarimu...

Užeikit į temą Kosmetikos priemones gaminame pačios, kaip tik rašiau, ką dariau, kai man gaminant panašiai nutiko mirksiukas.gif Dėl įvairių gaminimo klausimų ten geriausia klausti, Monica turbūt užsiėmusi, kad nebeapsilanko temoje. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 15 sausio 2011 - 16:56
Sakykit, ar normalu, kad Alavijų gelis man baisiai grauzia veida?
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2011 01 16, 12:50)

Zinoma , gali. Mano oda jautri ir alavijas turetu idealiai tikti ( pagal aprasus ), bet man jis per stiprus . Turiu Laveros makiazo nuemeja su alavijumi , tai puikiai tinka , o kitu firmu grauzia oda juodai ( gal ten jo daugiau yra g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2011 01 16, 11:50)

nenormalu, reiktų nenaudot gryno. Aš gryną kartą užsitepiau, veidas degė doh.gif tepiau natūralų.
dabar turiu kremą, nenatūralų, bet su alijošium, tai nebeliko problemos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pradėjau naudoti veidui (mano oda rieboka) AHA vasių rūgštis, lazdyno riešutų aliejų bei citrinų ir rozmarinų ea. Tiesiog negaliu apsakyti koks geras rezultatas, jau po pirmo karto oda pagražėjo, pamažėjo odos raudonis, o jau po 4 procedūrų oda tapo rausva, smulkios raukšlelės tarsi išnyko..oda švaresnė. ax.gif
Vienas klausimas, ar AHA naudojate tik kaukėms, t.y. keliu minučių procedūrai, ar dedatės i kasdien naudojamą kremą ir vaikštot taip visą dieną?
Kitas klausimas - papaina taip pat dedate kelioms minutėms ant odos kaip kaukę, ar į kasdienį kremą. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2011 01 18, 14:01)
Vienas klausimas, ar AHA naudojate tik kaukėms, t.y. keliu minučių procedūrai, ar dedatės i kasdien naudojamą kremą ir vaikštot taip visą dieną?

as pasidariau veidui krema su AHA rugstimis..
per kiek laiko pasimate tokie rezultatai? mirksiukas.gif kaip supratau daraisi kaukes veidui su AHA? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2011 01 18, 14:01)
Sveikos, pradėjau naudoti veidui (mano oda rieboka) AHA vasių rūgštis, lazdyno riešutų aliejų bei citrinų ir rozmarinų ea. Tiesiog negaliu apsakyti koks geras rezultatas, jau po pirmo karto oda pagražėjo, pamažėjo odos raudonis, o jau po 4 procedūrų oda tapo rausva, smulkios raukšlelės tarsi išnyko..oda švaresnė. ax.gif
Kitas klausimas - papaina taip pat dedate kelioms minutėms ant odos kaip kaukę, ar į kasdienį kremą. Ačiū smile.gif

man kilo klausimas ar ta aha rugsti galima tiesiog imaisyti i megstama alieju ir tepti dregna oda, arba gal net i pirktini (sertifikuota) krema? aciu, jei kas atsakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 18 sausio 2011 - 13:21
QUOTE(varliuke:) @ 2011 01 18, 13:01)
Sveikos, pradėjau naudoti veidui (mano oda rieboka) AHA vasių rūgštis,

Kaip naudoji AHA? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 18, 14:07)
as pasidariau veidui krema su AHA rugstimis..
per kiek laiko pasimate tokie rezultatai?  mirksiukas.gif  kaip supratau daraisi kaukes veidui su AHA? ar kaip?

tiesiog jau po pirmos procedūros matėsi, kad eina viskas geryn smile.gif dariausi kol kas keturias kasdien, vakarais. Į alijošiaus gelį ( vieną kartą dėjau į paprastą kremą ) įlašinu kokius tris, keturis lašiukus AHA, įdedu truputi papaino miltelių ir patepus palaikau kokias 8 minutes, pirma kart gal trumpiau. Rezultatai tikrai nuostabūs. Po tokios Kaukės tepuosi tą patį alijošiaus gelį sumaišytą su keliais lašeliais citrinų ir rozmarinų ea. Ir dar tokį kremą kartais pakeičiu lazdyno riešutų aliejumi smile.gif
Atsakyti