Sveikos,
Senokai cia neskaitinejau, bet jau kai uzsiimu skaityt, tai puse nakties, kai vaikai miega
Zodziu turiu daug klausimu, tikiuosi man padesit patarimais
Is esems visa laika naudojau vien aliejines sudeties sviestus, arba grynus aliejukus su hidrolatu, kaip ir tinka odai, viskas tvarkoj, bet uzsinorejau kazko su aktyviais komponentais ir nusprendziau pasidaryti krema. Buvau jau bandzius su biciu vasku,sunkiai gaudavosi, galiausiai kai gavosi, buvo man per riebus, sunaudojau rankom.
O dabar dariau toki lengvuti su emulsiniu, ir po nakties man atsiskyre vanduo nuo kremo, o vakar dar kol siltas buvo, tai labai jau skystas atrode, toks pienukas, aisku pasitepus visai malonus jausmas buvo, bet noretusi kad vistik butu kremas. O dariau taip:
35 ml ylan ylang hidrolato
10 ml simondsiju aliejaus
10 ml migdolu aliejaus
4 ml roziu fitolio migdolu aliejuje
5 ml nubrauktas saukstelis emulsinio vasko (pagal Monikos pastabas AN psl tiek dejau)
1 ml hialiurono rugsties (raudonas AN saukstelis nubrauktas, kazkaip man atrodo kad ten +- 1ml telpa...)
1 ml kofermento Q10
0,5 ml GSE
0,5 ml vitamino E
1 l jazminaiciu absoliuto
4 l paciuliu EA
7 l Ylang Ylang EA
Zodziu kai supyliau aliejus su vasku ir vandenuka i viena, maisant lyg ir atrode kad tirsteja viskas, bet kai pradejau deti visus tuos aktyvius komponentus ir kt, viskas gavosi kaip pienelis, ir po nakties vandenukas atsiskyre. Gal galejo taip nutikti, kad kai sudejau aktyvius komponentus, tieisog padaugejo mililitru ir jau tas vasko kiekis buvo per mazas? Ar gal kazka is ju reikejo deti tiesiai i alieju ar vandeni? Bet juk nereikiu ju kaitint?
Zodziu labai laukiu patarimu...