Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(alioniukas @ 2010 12 28, 17:45)
balzamas riebiems plaukams apie 50g

reiks pabandyti ax.gif o fitokeratinu gal nebutina deti? neturiu ju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 28, 16:20)
reiks pabandyti  ax.gif  o fitokeratinu gal nebutina deti? neturiu ju  verysad.gif

jei nera fitokeratinu, galima D-pantenolio, arba juros silko, silikono deti.
o jei ir tokiu nera, tai manau vistiek verta darytis toki balzama: citrinu sultys suteikia plaukams blizgesio, avizu pienelis sustiprina, kokosu aliejus pamaitina, BTMS kondicionuoja 4u.gif

pamirsau parasyti, kad gautusi 40g aviziniu dribsiu vandenuko, reik du saukstus uzpilti apie 70-80ml silto vandens mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 12 28, 16:11)
aciu  4u.gif  MAno galai i sausuma labiau, bet turbut irgi tiks  g.gif

turetu tikti, mano plaukai irgi riebus, o galiukai sausoki.Balzamo riebuma daugiau lemia ne aliejo kiekis, o aliejaus rusys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2010 12 28, 19:30)
jei nera fitokeratinu, galima D-pantenolio, arba juros silko, silikono deti.
o jei ir tokiu nera, tai manau vistiek verta darytis toki balzama: citrinu sultys suteikia plaukams blizgesio, avizu pienelis sustiprina, kokosu aliejus pamaitina, BTMS kondicionuoja  4u.gif

einu darytis biggrin.gif apsieisiu be fitokeratinu ir kt. isradimu..
rytoj isbandysiu tada balzama..
Atsakyti
labas merginos, vis uzsuku paskaityti ka naujo parasete.. ir man kyla klausimelis, ar galima tik viena koki hidrolata naudoti kaip tonika veidui? jei pvz ilasinus kelis lasus kokio pvz. arbatmedziu ea? koks labiausiai tiktu? mano oda problemine truputi. ir ka tepti butu galima vietoj kremo? kad nebutu daug ingridientu?
Atsakyti
QUOTE(AidaM.K. @ 2010 12 29, 12:13)
labas merginos, vis uzsuku paskaityti ka naujo parasete.. ir man kyla klausimelis, ar galima tik viena koki hidrolata naudoti kaip tonika veidui? jei pvz ilasinus kelis lasus kokio pvz. arbatmedziu ea? koks labiausiai tiktu?  mano oda problemine truputi. ir ka tepti butu galima vietoj kremo? kad nebutu daug ingridientu?

Viena hidrolata kaip toniką galima,o lašinti eterinio vien tik į hidrolatą ne,nes vandenyje jis netirpus.Tokiu atveju eterinį aliejų reikia ištirpinti keliuose lašuose augalinio glicerino ir paskui sumaišyti su hidrolatu.
Atsakyti
Sveikos, sakykit kas pirkote lazdyno riešutų aliejų ar jis panašus į saulėgražų aliejų? Nusipirkau iš "Ekolinija", tai man jis toks tirštas ir kuo toliau, tuo labiau kvapas primena saulėgrąžų aliejų. O parašyta kad gerai pasiskirsto, sutraukia poras, tika riebiai odai....Pradėjau galvoti ar neišdūrė manęs...
Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2010 12 29, 17:21)
Sveikos, sakykit kas pirkote lazdyno riešutų aliejų ar jis panašus į saulėgražų aliejų? Nusipirkau iš "Ekolinija", tai man jis toks tirštas ir kuo toliau, tuo labiau kvapas primena saulėgrąžų aliejų. O parašyta kad gerai pasiskirsto, sutraukia poras, tika riebiai odai....Pradėjau galvoti ar neišdūrė manęs...

Manasis skystas, švelniai gelsvas. Greitai ir gerai įsigeria. Saulėgrąžų aliejaus tikrai neprimena. Pirktas tiesiogiai iš AN.
Atsakyti
uzmaciau 2 kokosu aliejus, nesuprantu koks skirtumas, Indijos saldusis, ka tai reikstu?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 01 07, 12:48)
uzmaciau 2 kokosu aliejus, nesuprantu koks skirtumas, Indijos saldusis, ka tai reikstu?

Tai gali reikšti, kad jo kilmės šalis yra Indija biggrin.gif
Prekės aprašymas identiškas, reiškia ypatingo skirtumo nebeturi mirksiukas.gif na gal kvapas saldesnis rolleyes.gif
teisybę pasakius, aš jo dar nebandžiau, dėl to tik spėlioju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 07 sausio 2011 - 12:30
QUOTE(fuksė @ 2011 01 07, 12:48)

Indiškas yra iš džiovintų kokosų, jo kvapas saldesnis, valgomesnis. Kitas - iš šviežių smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal galit pasakyt, koki vaska geriau naudot lupu balzamui vietoj biciu vasko?
Atsakyti
Neblogai AN pasipildė bigsmile.gif
Įdomūs atsiliepimai apie šampūno/prausiklio bazę, gal jau kas gaminotės 4u.gif
Atsakyti