QUOTE(vavute11 @ 2010 12 03, 11:19)
Sveikos mergaites,
Visos temos neperskaiciau, bet gal galetumet padet. Mano mergytei 7 savaites, labai sunta uzpakaliukas, daug ko tepem is gydytoju prirasytu tepalu, kazkur uzskaiciau kad issutimam labai gerai yra sviestmedis, tai dabar antra dien tik tepam. O kas dar gerai tokiem maziams ir ju problemelems?? Pleiskanojancia kaktyte sutvarkem su jojobos aliejuku.. O koks aliejukas geriau kuneli tept po maudyniu?
Dekui
Aš ir dabar esu saviškiams padariusi mišinuką su sviestais ir cinko milteliais. Didysis dar ne super moka pats tvarkytsi tai tenka kartais patepti, tai per dieną praeina paraudimas.
vaikai l. mėgsta kokosą-nes skaniai kvepia
Aišku, galima ir minėtu migdolų aliejumi ar taukmedžiu tepti, ar padaryti mišinį.
QUOTE(Ievulyte @ 2010 12 03, 15:00)
Sveikutes,
ateau pasigirti, kad susikuriau sau kremuka
Norejau paklaust kokie aliejai tinka naujagimiui? Noriu padaryt dovana draugei, tai zadu maisyt sviestmedi su kokiu aliejuku, kad teptusi lengvai, tiktu zandukus tept einant i lauka, pasutusia sikyte patepliot.?
Smagu, kad pavyko
Taukmedis universaliausias, bet lengvai nesitepa, jį skiesti galima su migdolais, jojoba, kokosu. Nilinis lengvai tepasi.
Papildyta:
QUOTE(pumpulpulka @ 2010 11 24, 17:49)
Monica,
ar nebus ateity nakvišų aliejaus didesnio kiekio buteliukuose? Po 100ml ar pan.?
Ar neplanuojate ateity prekiauti chna, basma milteliais?
didesnius kiekius galima suorganizuoti, tik reikia pakankamai iš anksto su manim suderinti per meilą
Esant nemažai užklausimų, užsakiau aš eko prausiklio/šampūno bazę
.
gatavom priemonėm po naujų užsiimsiu, dabar ir taip sunkiai viską spėju organizuoti