Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Etama @ 2010 09 17, 18:15)
kalbi apie ievvvos daryta kauke? mastau.gif

isplovus man rodos normaliai lieka viskas, gal kiek papurina nebent, bet uztepus kietina. dar vis neisbandziau, bet is kalbu tai ir atsimenu smile.gif

Nu taip,kauke.

Jei papurina,tada man ne schmoll.gif Nes as pati tiek papurus,kad jau nusibodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 09 17, 18:20)
Jei papurina,tada man ne schmoll.gif Nes as pati tiek papurus,kad jau nusibodo lotuliukas.gif

kad kiekvienos vienodi norai butu rolleyes.gif zinok negaliu nuteisti, nes dar vis neisbandziau pati 4u.gif o tu turi ar galvoji pirkti/nepirkti?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 17, 19:21)
kad kiekvienos vienodi norai butu rolleyes.gif zinok negaliu nuteisti, nes dar vis neisbandziau pati 4u.gif o tu turi ar galvoji pirkti/nepirkti?

As galvojau.Renkuosi pamazu pas Monicute krepseli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 09 17, 21:46)
As galvojau.Renkuosi pamazu pas Monicute krepseli. smile.gif
sakau imk biggrin.gif arba gal man pasidaryti kokia kauke ar pan. g.gif isbandyciau. turiu jau senokai, dar ne karto neteko panaudoti
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 17, 22:00)
sakau imk  biggrin.gif arba gal man pasidaryti kokia kauke ar pan. g.gif isbandyciau. turiu jau senokai, dar ne karto neteko panaudoti

Ne,purina,neimsiu schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 09 17, 22:02)
Ne,purina,neimsiu schmoll.gif  lotuliukas.gif
ok, neraginsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 17, 22:36)
ok, neraginsiu biggrin.gif

Zinokit tikrai ,mano plaukai ploni ir siaubingai siausiasi doh.gif
Atsakyti
O ar bandet kada darytis veido kauke vien is ananasu milteliu su kokiu hidrolatu? g.gif nusipirkau ir galvojau kad desiu i sveitikli kunui, bet kadangi niekad neprisiruosiu tokiam reikalui, mastau ka cia su jais padaryti...
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 18, 00:16)
O ar bandet kada darytis veido kauke vien is ananasu milteliu su kokiu hidrolatu?  g.gif nusipirkau ir galvojau kad desiu i sveitikli kunui, bet kadangi niekad neprisiruosiu tokiam reikalui, mastau ka cia su jais padaryti...
vien su ananasais nesu dariusi, bet apskritai merginos yra kalbeje, kad darant vien milteliu kaukes, matosi geresnis poveikis, nei tarkim maisant su moliu ir pan. turetu buti ryskus poveikis, pagal aprasyma smile.gif jei oda jautri, gal nesiulyciau, nes jie man tokie siek tiek griauziantys pasirode, na bet veiksmingi smile.gif kaktai deciau, bet zandams-ne, nes turiu kuperozini "dziaugsmeli" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2010 09 17, 22:49)
Zinokit tikrai ,mano plaukai ploni ir siaubingai siausiasi doh.gif
tada nekas unsure.gif issauseje ar siaip struktura tokia? mano ploni, po plovimo piestu pasistoja, labai issipucia, bet surisu ir susiguli greit biggrin.gif saknys kaip visada sukrenta greiciausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 18, 00:22)
vien su ananasais nesu dariusi, bet apskritai merginos yra kalbeje, kad darant vien milteliu kaukes, matosi geresnis poveikis, nei tarkim maisant su moliu ir pan. turetu buti ryskus poveikis, pagal aprasyma smile.gif jei oda jautri, gal nesiulyciau, nes jie man tokie siek tiek griauziantys pasirode, na bet veiksmingi smile.gif kaktai deciau, bet zandams-ne, nes turiu kuperozini "dziaugsmeli" biggrin.gif

hm, oda jautroka mano g.gif u reiks nutaikyt prog kai nereiks kur eiti kelias dienas ir isbandyti smakrui ir kaktai g.gif

QUOTE(adrija @ 2010 09 18, 00:24)

ai merginos cia molius geria, o as kaip tik turiu rasulo likuciu nebenaudojamu tai reikia paskanint ananasais ir gert... busiu grazi is visdaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 09 18, 10:55)
hm, oda jautroka mano g.gif u reiks nutaikyt prog kai nereiks kur eiti kelias dienas ir isbandyti smakrui ir kaktai  g.gif
ai merginos cia molius geria, o as kaip tik turiu rasulo likuciu nebenaudojamu tai reikia paskanint ananasais ir gert... busiu grazi is visdaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na, bandyk uzsideti, ziurek, jei oda prades nemaloniai griauzti/persteti, nusiplauk ir palepink kremu ar aliejuku smile.gif
o ko gi ne biggrin.gif
Atsakyti