Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

Monica, gal jau bandei daryti daugiau tikslesniu eksperimentu su BTMS? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 11 02, 11:13)
Monica ,ar bus iki Kaledu AN Niliniu taukmedziu kreminio sviesto didesniais kiekiais?  biggrin.gif  nes dabar tik po 50g.man reik didesnio kiekio  ax.gif  vis laukiu...  blush2.gif

Kam ji naudojate? blush2.gif
Atsakyti
kaip paakių balzamą, rankoms, kojoms, alkūnėms. Galima visą kūną (drėgną) ištepti vietoje kremo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 02, 22:11)
kaip paakių balzamą, rankoms, kojoms, alkūnėms. Galima visą kūną (drėgną) ištepti vietoje kremo wink.gif

Aciu. 4u.gif
O plaukams muset panasus poveikis butu kaip ir kokosu aliejaus?
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar įmanoma kažką parekomenduoti iš produktų ar pasigaminti kokią priemonę, kad palygintų jaunatviškas kaktos raukšles, veido odą (strazdanas ir pigmentines dėmes) ir pagyvintų paakius (čia nebūtinai viena priemonė visiems trims dalykams)?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 03, 21:16)
O plaukams muset panasus poveikis butu kaip ir kokosu aliejaus?

kad ir nilinis, bet sviestmedis vistiek yra sviestmedis, jis bus riebesnis nei kokosai g.gif Jeigu plaukams trūksta maitinimo, sviestmedžio būtų galima įmaišyti į kitą, skystą aliejų. Vienu netepčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 04, 00:27)
Norėjau paklausti, ar įmanoma kažką parekomenduoti iš produktų ar pasigaminti kokią priemonę, kad palygintų jaunatviškas kaktos raukšles, veido odą (strazdanas ir pigmentines dėmes) ir pagyvintų paakius (čia nebūtinai viena priemonė visiems trims dalykams)?

Man strazdanas šviesinti labai padėjo erškėtrožių aliejus, šią vasarą beveik jų "nepriviso" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 11 04, 12:42)
Man strazdanas šviesinti labai padėjo erškėtrožių aliejus, šią vasarą beveik jų "nepriviso"  cool.gif

Šitą turiu ir naudoju, tik kol kas dar neilgai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 04, 14:28)
Šitą turiu ir naudoju, tik kol kas dar neilgai. ax.gif

Aš jį į savo gamybos kremą dėjau, tai tikrai super smile.gif gal dar gerai, kad jį naudojau, kai saulės daugiausia buvo - vasarą, neleido strazdanoms atsirast, nes kai jų jau yra daug, sunkiau išblukint.
Atsakyti
Labai reikia atsiliepimu apie:

Apelsinu EA (imsiu citrinu EA, tai ar poveikiai skiriasi ju, idomu, ar daugmaz panasus?),
Moringu alieju
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 05, 01:59)
Labai reikia atsiliepimu apie:

Apelsinu EA (imsiu citrinu EA, tai ar poveikiai skiriasi ju, idomu, ar daugmaz panasus?),
Moringu alieju
4u.gif

Etama, kokiam tikslui nori apelsinų ar citrinų e.a. naudot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 05 lapkričio 2010 - 11:25
QUOTE(agnuta @ 2010 11 05, 11:25)
Etama, kokiam tikslui nori apelsinų ar citrinų e.a. naudot?

Citrinu EA i vidu ir veidui/plaukams, o apelsinu veido valymui ir pan. Tai citrinas jau uzsisakiau, dabar del apelsinu EA svarstau ir del to moringu aliejaus, idomu ar vertas jis ko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 05 lapkričio 2010 - 12:02