Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Marla @ 2010 10 26, 10:44)
Laba diena, šitagi- anągi....ar čia man vienai šlamučio hidrolatas turi tokį "įdomų" kvapą?

ne tau vienai smile.gif
Atsakyti
Zmones, skaitau skaitau, bet niekaip nerandu paciu kremo gaminimo pagrindu. Kazkada kazkas pagamino ir labai tiko, netgi zinau, kokiu eteriniu a. reikia. O kaip pagrinda pasigaminti, proporcijos ir pan.? Patarkite, bent kurioj temoj ieskoti, nes ju gausybe...
Atsakyti
Norejau paklausti mergaitei- paauglei koki hidrolata patartumete? Jaunatviski berimai laiks nuo laiko pakankina. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirjam @ 2010 10 28, 17:16)
Zmones, skaitau skaitau, bet niekaip nerandu paciu kremo gaminimo pagrindu.

pagrindų pagrindai yra čia smile.gif Eteriniai pagal patikimą ir poreikį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2010 10 26, 09:44)
Laba diena, šitagi- anągi....ar čia man vienai šlamučio hidrolatas turi tokį "įdomų" kvapą?

Man tai dziovintais obuoliukais kvepia laugh.gif
Atsakyti
Kaip man patiko makadamijų aliejus wub.gif wub.gif wub.gif neišpasakyto skanumo kvapas. Dabar kolkas testuoju vieną ant odos (ar tiks žiūrėsiu), o tuomet reikės kremuką gamintis. cool.gif

Kadangi aš su matematika visai nedraugauju schmoll.gif , gal kas galėtų man patarti: kiek reikia dėti ekokonservanto (parašyta 0,6-1 proc.) į 30 ml kremuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 29, 10:30)
Kadangi aš su matematika visai nedraugauju schmoll.gif , gal kas galėtų man patarti: kiek reikia dėti ekokonservanto (parašyta 0,6-1 proc.) į 30 ml kremuko? g.gif

Gautųsi 0,18-0,3 ml 4u.gif
Atsakyti

Aš 7 lašiukus į 30 ml kremo lašinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 10 29, 13:58)
Aš 7 lašiukus į 30 ml kremo lašinu smile.gif

Ačiū 4u.gif , aš kaip tik sukau galvą, o tai kiek čia lašiukais būtų...

Nors ir tais ml atsimatuoti, manau, nebėda būtų su švirkštu iš vaistinės cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobiliukė: 29 spalio 2010 - 13:26

Tiek tos draugystes tereikia, kaskart gamindama juk neklausinesi, nebus kas atsako-liksi be produkto. Tai pamokysiu elementariai:
30 ml. = 100%
x ml. = 0,6%

x randi 30 ml. padauginus is 0.6 (=18) ir padalinus is 100 (18/100=0.18 ml.)

Jei reikia 1%, tada:
30*1/100=30/100=0.3 ml.

Ir t.t. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man taip pat soju lecitinas beveik netirpsta.
Atsakyti
Ir kodėl jis netirpsta?? verysad.gif

Gal kuri žinot, ar lecitinas kaip emulsiklis tinkamesnis kremams kur daugiau vandens negu aliejaus (kaip su emulsiniu vašku), ar kur daugiau aliejaus negu vandens (kaip su bičių vašku)? Kuriam kremui geresnis gėlių vaškas ir kuris iš gėlių vaškų turi geriausias emulsiklio savybes?

Dar norėjau paklausti, su kuo reikėtų maišyti jazminus, kad gautųsi vyriškas kvapas ir ar iš viso tai įmanoma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evut: 30 spalio 2010 - 12:42