Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(Tikrė @ 2010 10 15, 16:37)
Gal kuri galės patarti: ar nėra įmanoma, kad nuo alavijų gelio atsikeliama kiek paburkusia odele? Aš vakarais vis užsitepdavau, dar hidrolatu ant viršaus purkštelėdavau (nes be jo man kažkokia lyg plėvelė užsideda) ir į lovytę.. Pati ryte lyg pastebėjau, kad truputį patinus atrodau, bet galiausiai ir darbe klausinėti pradėjo, tad tikrai susimąsčiau g.gif
Beje, po skutimosi pasitepti labai smagus dalykėlis tas gelis, nuramina ir paminkština ax.gif

O gal nuo hidrolato? man pv. nuo rugaigeliu hidr. budavo ryte patines veidas smile.gif
Atsakyti
Monica, noriu pasiteirauti apie mandarinų ea organizmo valymui nuo šlakų, rašoma: "Naudojimas į vidų: 1 lašas sumaišytas su maisto produktais.", su kokias maisto produktais galima jį naudoti ir kiek kartų per dieną?
Ačiū.
Atsakyti
Kodėl nepasigyrėt, kad Aroma Natural jau prekiauja ir Via Naturalis? bigsmile.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti, kam naudojami ivairius milteliai, pvz. varnalesu? Ka su jais reikia daryt? Gal yra kokiu receptu kaukiu plaukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 16 spalio 2010 - 19:15
QUOTE(Edita K. @ 2010 10 15, 15:43)
labas,
Mergaites nesupykit,jei pasikartosiu  -  koks EA geriau sloguojant,pakosint,kad ir vaikams saugus butu?

Kėnių, niaolių, spind. eukaliptų, arbatmedis, ravensara ir t.t.. Aš asmeniškai darau mišinius iš 4-5 ea.
QUOTE(ernesin @ 2010 10 15, 18:37)
Monica, noriu pasiteirauti apie mandarinų ea organizmo valymui nuo šlakų, rašoma: "Naudojimas į vidų: 1 lašas sumaišytas su maisto produktais.", su kokias maisto produktais galima jį naudoti ir kiek kartų per dieną?
Ačiū.

Man geriausiai ea "geriasi" užlašinus ant cukraus. Esu taip pat naudojusi citrinos ea maisto paskaninimui. Manyčiau bandyk, kaip pačiai labiau patinka: ar ant kokių salotų užsilašinti, ar ant cukraus, ar kaip kitaip. Nebijok paeksperimentuoti mirksiukas.gif

QUOTE(fuksė @ 2010 10 16, 20:14)
Dar norejau paklausti, kam naudojami ivairius milteliai, pvz. varnalesu? Ka su jais reikia daryt? Gal yra kokiu receptu kaukiu plaukams?

Jei plaukams, geriausia būtų daryti aliejinę ištrauką. Aliejum užpilti miltukus, palaikyti bent 2 sav., tada perkošti ir darytis aliejines kaukes.

Evut, taip, Naturalis pradeda prekiauti AN prekėms, dar tik bandom, pranešiu, kai bus normalesnis asortimentas. Ten perdaviau ir ea mėginukus-galima ea pauostyti.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 10 17, 16:03)
Man geriausiai ea "geriasi" užlašinus ant cukraus. Esu taip pat naudojusi citrinos ea  maisto paskaninimui. Manyčiau bandyk, kaip pačiai labiau patinka: ar ant kokių salotų užsilašinti, ar ant cukraus, ar kaip kitaip. Nebijok paeksperimentuoti mirksiukas.gif

Tada bandysiu su medumi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 17 spalio 2010 - 22:20
QUOTE(Satura @ 2010 10 15, 15:40)

Na taip ir padariau 4u.gif kelis vakarus netepiau to gelio ir atsikeliu jau normaliu veidu, tad gelį jau rytams palikau (beje, pudra ant jo labai smagiai tepasi), bet kai stipriai šalti pradės teks atsisakyti tikriausiai g.gif

QUOTE(Etama @ 2010 10 15, 15:54)

Hidrolatai vieni to nepadaro, kaip tik labai patinka man vien juo pasipurkšti, kai nesinori didesnio drėkinimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 10 16, 20:14)

Aš varnalėšų miltelių dedu į valomąsias kaukes ir į prausiklį veidui smile.gif
Atsakyti
gal kuri patartu: ? 4u.gif
noriu pasidaryti labai riebu ranku/kuno krema is biciu vasko. turiu visko daug is AN. bet pagrinde noreciau, kad butu biciu vaskas ir sviesmedis. tai jei noriu labai riebaus, tai vandens fazes is vis nereikia ? ar ne ? g.gif islydau vaska , tada idedu sviesmedi ir kt aliejus (pasirinktinai) ir issuku ? dar kokio benzoino ar kt ea i gala galima ?
dar turiu visokiu silku, pseudokalogenu, pantenonio, hidroglicerininiu ekstraktu, kuriiais galeciau paturbinti savo krema, kad dar ir drekintu ? bet jei jie tirpus vandenyje, tai kaip tada daryti ? ta prasme as galiu deti ir vandens faze, bet kokiu santykiu tada ? vasko deciau visa ta plokstele is AN (rodos ten 20 g)
Atsakyti
Čia šiaip klausimas toks truputį nelabai į temą, kodėl prekės krepšelyje taip trumpai laikosi? ax.gif
Atsakyti
Monika, kokie EA dar tinka nuo kuperozės? naudojau kiparisų, norėčiau pakeisti. Prisimenu, kad esi minėjusi šiam reikalui rožmedžio EA. Koks jo dar poveikis? Koks kvapas? 4u.gif
Atsakyti
as irgi del varnalesu paklausti noriu: raso, kad stiprina dantu emali ir kad galima naudoti dantu prieziuros priemonese. bigsmile.gif
kokiu budu naudoti juos (konkreciai dantu emaliui stiprinti?) bigsmile.gif
Atsakyti