Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

Nusipirkau kombo sviesta ir prie jo aprasymo parasyta, kad misinyje su tamanu aliejumi mazina sanariu skausma. Kokiom proporcijom ta misini reiketu maisyti? g.gif
Atsakyti
nenori bandyti pradžiai kelis procentus? Pati dėčiau iki dešimties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 14:43)
nenori bandyti pradžiai kelis procentus? Pati dėčiau iki dešimties smile.gif

Siaip net neisivaizduoju, kiek reikia deti. Tas misinys butu ne man, o mociutei, kadangi jai nelabai gerai su sanariais. Reikia, kad butu veiksminga, tad ar iki 10 proc. nebus per mazai? g.gif
Atsakyti
jei paprastai jo rekomenduojami 5 proc. mišiniuose, tai 10 proc. kaip gydomajam mišiniui turėtų gal ir užtekti pradžiai? Reiktų dar žiūrėti, kaip jos oda į tamanus sureaguos, jei gerai, tai bet kada galima pridėti daugiau 4u.gif
Atsakyti
Labai sudomino kondicionieriaus plaukas gaminimas, reikės ir man greitu metu pabandyt smile.gif Jau receptą sumąsčiau...

QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 14:31)
GSE tirstas, tai tiesiog pakreipiu bonkute ir su medine mentele nubraukiu kiek reikia, po to su ta pacia maisau. lasai su pipete tikrai butu l. dideli. siaip EA buteliukus galima panaudoti, ten l. mazais lasiukais lasina, tik gal skystesni lengviau "praeitu"

Aš vit. E lašinu su stikline mentele su praplatėjančiu suplotu burbliuku (nemoku aprašyt smile.gif ), iš Monicos pirkau. Labai patogu.

QUOTE(Monica @ 2010 09 20, 18:18)
Buvau rašiusi nesyk, kad būtina į tokią kaukę  su milteliais pilti kažkiek riebalo (pvz aliejaus, šilko, silikono ar pan.), kad netrauktų.

Aš darausi kaukes tik su mango milteliais ir vandeniu, niekas nei traukia, nei ka, o ir riebalo nededu. Gal kaip kokie milteliai.

QUOTE(Etama @ 2010 09 26, 16:43)
poras sutraukia lazdyno riesutu al., gal ledukai. daugiau sunku ką patarti, nes nelabai tai praktikuoju

Poras kažkiek sutraukia kiparisų EA, į kremą lainu.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 14:31)
GSE tirstas, tai tiesiog pakreipiu bonkute ir su medine mentele nubraukiu kiek reikia, po to su ta pacia maisau. lasai su pipete tikrai butu l. dideli.

Šita būdas man visai pasiteisino, taip įsivarvinau ir GSE, ir vit, E drinks_cheers.gif, nes su tom rusiškom pipetėm vienas vargas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 29, 09:04)
Užmačiau, kad AN puslapyje yra mėlynas indukas thumbup.gif , bet parašyta, kad dažyto stiklo. Kaip čia suprasti g.gif ? Ar nebus taip, kad nusitrins tas dažas g.gif ?

deja būtent nuo šitų indukų dažai gali trup. nusitrinti, jei kažkuo aštriu perbrauksit. Dėl to ateity matyt jų nebepirksiu cool.gif Pačio mėlyno stiklo yra buteliukai 50 ml, kur su pompa parduodami.

Dėl BTMS.
Man keista, kodėl man dabar taip viskas gavosi, kai pasirodo nemažai kam nepavyksta g.gif Iš tikro BTMS matyt ilgokai reikia tirpinti ir tikrai karštam skystyje. Aš dariau su H20, tai nebijojau dėl tempos, betirpinant dar vaikus paganiau, man tas laikas greit prabėgo blush2.gif tai gal ir ilgokai tirpo, bet tikrai iki galo ištirpo. Ir būtent kai ištirpo, sumaišiau, iškart pasidarė pienelis. Nebuvo dėta aliejaus visai. O keratinai dar labiau pienelį patirštino. Taip kad apsišarvuokit kantrybe ir pabandykit ilgai jį patirpinti. Savaitės pradžioj darysiu kremus su juo, parašysiu, kaip gausis. Reiks gal į laikrodį žiūrėti ir nuimti laiką tirpimo, kad būtų aiškiau.
Kokosas bus kitą sav., dabar muitinėj
Merginos, ne šiaip dingau, laukit pokyčių AN (na, smalsioms pasakysiu, kad gražės prekių išvaizda)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 15 spalio 2010 - 13:42
QUOTE(Monica @ 2010 10 15, 14:41)
Dėl BTMS.
Man keista, kodėl man dabar taip viskas gavosi, kai pasirodo nemažai kam nepavyksta g.gif Iš tikro BTMS matyt ilgokai reikia tirpinti ir tikrai karštam skystyje. Aš dariau su H20, tai nebijojau dėl tempos, betirpinant dar vaikus paganiau, man tas laikas greit prabėgo blush2.gif  tai gal ir ilgokai tirpo, bet tikrai iki galo ištirpo. Ir būtent kai ištirpo, sumaišiau,  iškart pasidarė pienelis. Nebuvo dėta aliejaus visai. O keratinai dar labiau pienelį patirštino. Taip kad apsišarvuokit kantrybe ir pabandykit ilgai jį patirpinti. Savaitės pradžioj darysiu kremus su juo, parašysiu, kaip gausis. Reiks gal į laikrodį žiūrėti ir nuimti laiką tirpimo, kad būtų aiškiau.
Tai BTMS ir vandeni supilti i viena indeli ir ilgai tirpinti, o tik gerai istirpus pradeti maisyti? ir ar maisyti intensyviai, ar tiesiog, kaip su emulsiniu gaminant? nes A-Z btms'o aprasyme, krepsyte isverte, kad reikia intensyviai maisyti ~3min. istatyti i salto vandens inda ir vel intensyviai maisyti.. Dar-priedus, tokius kaip B5, silikonasd, silkas, deti iskart kartu su vasku ir vandeniu, ar jiems istripus ir sumaisius? g.gif
Butu labai gerai, jei aprasytum detalesnius bandymus drinks_cheers.gif kiek dariau, vis nesigavo gerai, gaila begadinti gera daikta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 15 spalio 2010 - 13:48
QUOTE(jupato @ 2010 09 26, 14:15)
Dar norejau paklausti ar galima tiesiogiai ant veido ne kremuose, tepti augalini vitamina E? rolleyes.gif
aciu 4u.gif

Ne, jis gerai nepasiskirstys, yra lipnus. Reikia ištirpinti aliejuje

QUOTE(Etama @ 2010 09 26, 17:34)
Monica, gaminantis savaimini su DHA, kada ir kaip pamatuoti PH?
Juostele kisti tiesiai i vandeni su istirpinta DHA? ir del PH lapeliu, is chemijos kiek primirsau, kokia spalva turi buti <5,5? doh.gif  ax.gif

Tai berods gi permečiau nuotrauką į až su PH spalvom, jei nesimato, tai brūkštelk , į kokį meilą atsiųst. Aš tai manau, reikia pačio kremo PH matuoti
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 10 15, 14:46)
Butu labai gerai, jei aprasytum detalesnius bandymus drinks_cheers.gif kiek dariau, vis nesigavo gerai, gaila begadinti gera daikta ax.gif

ok, parašysiu l. detaliai po gamybos. Kaip sakiau, nestovėjau visą laiką prie puodo, tai tikrai nuolat nemaišiau, tik jau kai matėsi, kad ištirpo, tada gerai išmaišiau ir tik po to dėjau visus priedus.

Braškel,
po savaitės gal tik viena kita etiketė bus graži, (bandyminės partijos), užtruks, kol visas asortimentas bus perleistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 15 spalio 2010 - 13:54
labas,
Mergaites nesupykit,jei pasikartosiu - koks EA geriau sloguojant,pakosint,kad ir vaikams saugus butu?
Atsakyti
Gal kuri galės patarti: ar nėra įmanoma, kad nuo alavijų gelio atsikeliama kiek paburkusia odele? Aš vakarais vis užsitepdavau, dar hidrolatu ant viršaus purkštelėdavau (nes be jo man kažkokia lyg plėvelė užsideda) ir į lovytę.. Pati ryte lyg pastebėjau, kad truputį patinus atrodau, bet galiausiai ir darbe klausinėti pradėjo, tad tikrai susimąsčiau g.gif
Beje, po skutimosi pasitepti labai smagus dalykėlis tas gelis, nuramina ir paminkština ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2010 10 15, 16:37)
Gal kuri galės patarti: ar nėra įmanoma, kad nuo alavijų gelio atsikeliama kiek paburkusia odele?

gal ir gali. Lengviausiai išsiaiškintum, jei kurį laiką vakare jo tiesiog neteptum. Būtų matyti, kaip oda reaguoja 4u.gif
Atsakyti