Įkraunama...
Įkraunama...

Aroma Natural

QUOTE(agnuta @ 2010 10 06, 09:57)
Su BTMS (ne iš Monicos) esu dariusi kondicionierių plaukams. Ten variantas su aliejum. Šiaip turiu pasakyt, kad tikrai ilgokai teko palaukt, kol tas BTMS ištirpo, kažkaip labai sunkiai jis. Bet ištirpo. Priedus dėjau jau pabaigoj, visus po vieną. Dedu, išmaišau, dedu, išmaišau smile.gif
O BTMS tirpinai viena ar iskart su aliejumi? smile.gif
Atsakyti
Monica, noriu pasiteirauti apie mandarinų ea organizmo valymui nuo šlakų, rašoma: "Naudojimas į vidų: 1 lašas sumaišytas su maisto produktais.", su kokias maisto produktais galima jį naudoti ir kiek kartų per dieną?
Atsakyti
Jei į hidrolotą įberčiau gluosnio žievės miltelių, ar jis nesugestų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivace @ 2010 10 07, 17:05)
Jei į hidrolotą įberčiau gluosnio žievės miltelių, ar jis nesugestų?  g.gif

Pirmiausiai tai greičiausiai užkištų purkštuką ir greitai prarūgtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivace @ 2010 10 07, 18:05)
Jei į hidrolotą įberčiau gluosnio žievės miltelių, ar jis nesugestų?  g.gif

Aš tonikui tikriausiai pabandyčiau pasidaryti "arbatos" iš gluosnio miltelių, gražiai nusikošt per kavos filtrą ir tada gautą skystimėlį susimaišyti su hidrolatu, kad purkštukų nekimštų. o dėl sugedimo, tai visi mišiniai be konservantų turi trumpą galiojimo laiką, nieko čia nepadarysi... belieka gamintis nedidelius kiekius ir laikyt šaldytuve, ne kažikoks mokslas
Atsakyti
QUOTE(pirmokelis @ 2010 10 09, 10:45)
Aš tonikui tikriausiai pabandyčiau pasidaryti "arbatos" iš gluosnio miltelių, gražiai nusikošt per kavos filtrą ir tada gautą skystimėlį susimaišyti su hidrolatu, kad purkštukų nekimštų. o dėl sugedimo, tai visi mišiniai be konservantų turi trumpą galiojimo laiką, nieko čia nepadarysi... belieka gamintis nedidelius kiekius ir laikyt šaldytuve, ne kažikoks mokslas

Kaip bebūtų, hidrolato ir arbatos galiojimo laikas tikrai skiriasi. Aš ir seniau darydavau tokias arbatas, ir tas kitokio darymo arbatas (kur indas kaitinamas kitam inde vandens, nežinau, kaip vadinasi). Man atrodo, tai tikrai daug laiko ir kantrybės reikalaujantis dalykas kad kelias dienas viską vėl gamint. Iš kitos pusės, be galo malonu naudoti šviežią produktą ir kai darydavau iš darželio ramunėlių, gaunasi dar ir žymiai pigiau.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Norėjau padėkoti Monikai už siuntinuką. Dabar viską bandau, žiūriu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 06, 15:48)

Nebepamenu doh.gif Gal aliejuje g.gif Galėsiu pasižiūrėt užrašuose, ten man rodos užsirašiau gaminimo eigą.
Atsakyti
Padariau klaida matyt, pirma karta dariau krema ir dar su BTMS biggrin.gif Kaip diena aisku nieko nesigavo biggrin.gif Siaip kaip ir nieko, bet skystoka smile.gif Man idomu kaip ten su juo.. ar jis iskart sutirsteja, ar pamazu g.gif Ir kiek gramu telpa i sauksteli (1,8ml) g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 17:01)
Monica, noriu pasiteirauti apie mandarinų ea organizmo valymui nuo šlakų, rašoma: "Naudojimas į vidų: 1 lašas sumaišytas su maisto produktais.", su kokias maisto produktais galima jį naudoti ir kiek kartų per dieną?

Atsakyti
kas tas btms bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 10 12, 19:34)
kas tas btms bigsmile.gif ?

http://www.aromanatu...iklis-btms.html
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 06, 15:48)

Etama, pavėluotai atsakau blush2.gif BTMS tirpinau aliejuje, bet ten tiesa buvo dar ir cetyl alcohol, tai nežinau, ar tai keičia situaciją, bet gavosi viskas gerai.
Atsakyti