Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Maserati. @ 2011 02 06, 20:28)
Merginos,ar sensibio vanduo tikri gerai nuvalo tusa,seselus?

man gerai:)
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 06, 20:28)
Merginos,ar sensibio vanduo tikri gerai nuvalo tusa,seselus?

super gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 02 06, 20:31)
super gerai smile.gif

Aciu smile.gif

O skalsus? As turejau Matis dvifazi,bet toks neriebalinantis,tai kaip greit baigesi sad.gif va nuo rugsejo vid. berods naudoju ir jau tuoj visai neliks... O dar reiketu pridurti,kad naudoju kokius 3 k. per savaite tik sad.gif
Atsakyti
Man irgi tas vanduo be problemų akių makiažą nuvalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 06, 20:36)
O skalsus? As turejau Matis dvifazi,bet toks neriebalinantis,tai kaip greit baigesi sad.gif va nuo rugsejo vid. berods naudoju ir jau tuoj visai neliks... O dar reiketu pridurti,kad naudoju kokius 3 k. per savaite tik sad.gif

negreit, sakyčiau unsure.gif
o kiek ml ten?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 06, 21:36)
As turejau Matis dvifazi,bet toks neriebalinantis,tai kaip greit baigesi sad.gif va nuo rugsejo vid. berods naudoju ir jau tuoj visai neliks... O dar reiketu pridurti,kad naudoju kokius 3 k. per savaite tik sad.gif

QUOTE(Laumė* @ 2011 02 06, 22:22)
o kiek ml ten?

Kiek esu mačius, tai ten 125 ml būna. O tas sunaudojimas aišku priklauso kiek valiklio ant vatos užsipili iš įpročio, kaip smarkiai prisidažai ir pan... Taip kad sunku lygint tą sunaudojimo greitį...
Atsakyti
Nusipirkau siandien ta sensibio vandenuka, su medaus kortele 33 lt. gavosi.
Tikiuosi patiks smile.gif betkuriuo atveju pigiau gavosi,nei Matis,nes ir kiekis didesnis ir kaina mazesne zymiai.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 07, 19:18)
Cia kokio kiekio? 250ml? 4u.gif

Bet jauciu sausai odai geriau Hydarbio va toks nei tas Sensibio? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 07, 19:15)
Bet jauciu sausai odai geriau Hydarbio va toks nei tas Sensibio? g.gif

Man atrodo,tokiu atveju svarbiau kam naudosi, jei veidui visam,tada gal ir taip,bet jei akiu zonai,tai turbut nelabai yra skirtumas. Nebent akiu zona linkusi sauseti.
Atsakyti
is tikruju jie nelabai ir skiriasi. turejau ir ta ir ana. kadangi Sensibio pigesnis, tai perku nuolat ji
Atsakyti
Vakar isbandziau sensibio vandeni tusui nuvalyti,tai puikiai nuvale,uzpyliau ant diskeliu vatos,priglaudus prie akiu palaikiau apie 15 sek.
Atsakyti
As visad perku Bioderma Crealine H2o Cleansing Solution, po 500ml.
Labai patenkinta esu sia priemone.

user posted image
Atsakyti