merginos, suzinojau lb idomu dalyka:
kad vandenuka Sensibio H2O reikia nuplauti. kadangi jis putuoja ir turi savo sudetyje medziagu kurie sudaro tas putas- tai jis skaitosi kaip makijazo valyklis. o ne tonikas ar siaip vandenukas.
tai gi nuplovus juo makiaza- reikia toniku dar pavalyt
Pačiu laiku pradėjau domėtis "Bioderma" priemonėm - vasarį didžiosiose "Eurovaistinėse" 20% nuolaida Šiandien tik sebium h2o vandenuką nusipirkau. Bet vis gundaus ir prausiklį, ir kurį nors kremą iš sebium linijos. Tik neišsirenku... Radau pirkt AKN, Pore refiner, Hydra, Al, MAT. Reikia išsiaiškint skirtumus
QUOTE(Demerta @ 2011 02 06, 01:52)
Pačiu laiku pradėjau domėtis "Bioderma" priemonėm - vasarį didžiosiose "Eurovaistinėse" 20% nuolaida Šiandien tik sebium h2o vandenuką nusipirkau. Bet vis gundaus ir prausiklį, ir kurį nors kremą iš sebium linijos. Tik neišsirenku... Radau pirkt AKN, Pore refiner, Hydra, Al, MAT. Reikia išsiaiškint skirtumus
Kadangi daug bandžius esu šios serijos kremukų (tiksliau nebandžiau tik pore refiner ) tai bandysiu parašyt skirtumus:
AKN yra skirtas inkštirams ir smulkiems spuogeliams naikinti. Bet bent jau man nenaikino taip, kaip norėčiau, bet bent jau drėkino neblogai
AI superinis, turiu pilną pakuotę, naudoju prevenciškai, aišku kartais atsiranda vienas kitas, bet didelių pūlingų spuogų išvengiu visiškai, labai geras, tikriausiai dar kartosiu
MAT skystas, lengvai tepas, ir tikrai išlaiko matiškumą labai ilgai, bet iki pilnos pakuotės nesužavėjo tikriausiai tik dėl to, kad nebuvo akcijos ir dar turiu kremukų, kuriuos reikia subaigt
Hydra stipriai drėkinantis, pakankamai riebus, bet tikrai nekemša porų, mišriai/riebiai odai labai tinkamas žiemą, bet su spuogeliais labai stipriai nekovoja
Lyg ir viskas, jeigu turit spuogelių tai siūlau tik AI ir drėkinimui Hydra, tokio komplekto manau užtektų
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 02 06, 11:35)
Kadangi daug bandžius esu šios serijos kremukų (tiksliau nebandžiau tik pore refiner ) tai bandysiu parašyt skirtumus:
Ačiū už aprašymus galvojau rinktis vieną iš AI arba AKN, ir gal dar "pore refiner". Aišku ir "Hydra" žiemai labai gerai būtų... Na bet kai kainos tokios, tai visų neprisipirksi turbūt pasitikėsiu Kissable_lips patarimu dėl AI
Aš būtent dėl kainų ir pirkau tik vieną, kiti dar savo progos laukia, kol bus nupirkti
O kitus bandžiau iš mėginukų, pas juos mėginukai dideli, kremų po 5 ml (tik mat buvo tik 2 ml) AI man tikrai padeda, o vat iš AKN norėtųsi daugiau..
O kitus bandžiau iš mėginukų, pas juos mėginukai dideli, kremų po 5 ml (tik mat buvo tik 2 ml) AI man tikrai padeda, o vat iš AKN norėtųsi daugiau..
visiskai pritariu- AI ir Hydra superiniai. Ai gavau dovanu is Biodermos, o Hydra pasinaudojau nuolaida ir nusipirkau jau n-taja pakuote.
Mat nebandziau. Akn nesuzavejo nes nieko nedaro. nors ir suvartojau pora pakuociu. bet kokio rezultato kaip su AI tikrai nebuvo. plius jis kaip suprantu su rugstim,mano kosmetologe patare man jo nenaudot.
Dar turiu nusipirkus Sebium Seruma. bet kazko jis man neprilipo. matyt del to kad visgi skirtas riebiai odai, o mano kaip bando amne itikinti kosmetologe- normali.
tai man sausino oda ir buvo lipnus gan. tai panaudojau keleta kartu ir guli db nenaudojamas...reik jo atsikratyt.
Mat nebandziau. Akn nesuzavejo nes nieko nedaro. nors ir suvartojau pora pakuociu. bet kokio rezultato kaip su AI tikrai nebuvo. plius jis kaip suprantu su rugstim,mano kosmetologe patare man jo nenaudot.
Dar turiu nusipirkus Sebium Seruma. bet kazko jis man neprilipo. matyt del to kad visgi skirtas riebiai odai, o mano kaip bando amne itikinti kosmetologe- normali.
tai man sausino oda ir buvo lipnus gan. tai panaudojau keleta kartu ir guli db nenaudojamas...reik jo atsikratyt.
QUOTE(Demerta @ 2011 02 06, 12:46)
O kur jūs tų mėginukų gaunat? Gal yra pirkt? Neužmačiau vakar "eurovaistinėj". tikrai būtų gerai visus pabandyt.
vakar Oze buvo ju pristatymas. tai konsultavo ir dalino. nzn kaip snd. o siiap buna vaistinse, kad ir Akropolio - tik reik paprasyt. pacios neduoda,
Aš esu išmėginusi AKN, Mat ir Pore Refiner.
AKN labai patiko, mielai kartočiau, bet kol kas turiu kitą panašaus pobūdžio. AKN naudojau kartu su Rasos kremu - geliu inkštirų ir spuogelių prevencijai - labai pasiteisino
Mat naudotas, bet netiko, nes jis kemša poras ir spuogai nuo jo pradėjo dygti ten, kur anksčiau nebūdavo Tiesa, matiškumą jis išlaiko neblogai.
Pore Refiner savo funkcijos nelabai atliko, bet patiko, kad išlaikė matiškumą. Tačiau, sausino odą...
AKN labai patiko, mielai kartočiau, bet kol kas turiu kitą panašaus pobūdžio. AKN naudojau kartu su Rasos kremu - geliu inkštirų ir spuogelių prevencijai - labai pasiteisino
Mat naudotas, bet netiko, nes jis kemša poras ir spuogai nuo jo pradėjo dygti ten, kur anksčiau nebūdavo Tiesa, matiškumą jis išlaiko neblogai.
Pore Refiner savo funkcijos nelabai atliko, bet patiko, kad išlaikė matiškumą. Tačiau, sausino odą...
QUOTE(taša @ 2011 02 06, 12:44)
visiskai pritariu- AI ir Hydra superiniai. Ai gavau dovanu is Biodermos, o Hydra pasinaudojau nuolaida ir nusipirkau jau n-taja pakuote.
Bet ir AI su rugstim Man AKN ir AI tokie panasus, juose abiejuose yra salicilio rugsties, keista, kad poveikis skirtingas
QUOTE(taša @ 2011 02 06, 12:44)
Už kiek perleistumėt serumą?
QUOTE(Demerta @ 2011 02 06, 12:46)
O kur jūs tų mėginukų gaunat? Gal yra pirkt? Neužmačiau vakar "eurovaistinėj". tikrai būtų gerai visus pabandyt.
Aš gaunu rašydama klausk@bioderma.lt labai fainos merginos ten, visada atsiunčia jei noriu ką nors išbandyt
Merginos,ar sensibio vanduo tikri gerai nuvalo tusa,seselus?